Trontveit's nye B2B hjemmeside: Et effektivt forhandlerværktøj

Trontveit tager endnu et skridt ind i fremtiden med lanceringen af deres nye B2B-hjemmeside, der er tilgængelig på b2b.trontveit.dk.

Foto: Pia Finne

24.11.2023

Pia Finne, hair.dk

Med et opdateret design, en brugervenlig grænseflade og et hold, der har stået bag succesfulde projekter som ditur.dk og laudrupvine.dk, byder Trontveit forhandlere ind i en ny æra af effektivitet og informationstilgængelighed.

Hjemmesiden præsenterer et opdateret og moderne design, der straks fanger øjet. Den visuelle appel suppleres af et intuitivt layout, der gør det nemt for forhandlere at finde præcis, hvad de leder efter. Fra produktkataloger til opdaterede priser og kampagner.

”Trontveit har altid sat en ære i at gøre tingene lette og tilgængelige, og dette princip fortsætter på den nye B2B-hjemmeside. Navigationen er enkel og intuitiv, hvilket gør det nemt for forhandlere; nye partnere som etablerede forhandlere at udforske produkter, foretage ordrer og følge med i de seneste opdateringer. er hjemmesiden skræddersyet til dine behov”, fastslår Thomas Trontveit.

Erfaring fra Skaberne af Ditur.dk og Laudrupvine.dk

Bag Trontveit's B2B-hjemmeside står et team, der har demonstreret deres ekspertise med succesfulde projekter som ditur.dk og laudrupvine.dk, der har markeret sig som brancheledere, og den erfaring og professionalisme, der har været nøglen til deres succes, skinner nu igennem på Trontveits B2B-hjemmeside. Forhandlere kan forvente en pålidelig og effektiv onlineplatform, der er skabt med omhu og know-how.

Med Trontveit's nye B2B-hjemmeside kan forhandlere se frem til en række fordele. 

”Vi ved, at information er nøglen til succes. Derfor giver den nye hjemmeside forhandlere adgang til omfattende og opdaterede oplysninger om produkter, priser og kampagner, og den lette tilgængelighed til oplysningerne giver forhandlerne mulighed for at træffe informerede beslutninger og effektivt administrere deres sortiment”, lyder det.

Trontveits nye hjemmeside kan ses på www.b2b.trontveit.dk.

-PF

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

19.02.2024hair.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

19.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Velkommen til Upgrade Hair`s Education program

14.02.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda hyldet som Årets Bedste Hårplejeserie ved Costume Awards 2023

13.02.2024hair.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

09.02.2024PARK Styling

Sponseret

Tonsus-trio øger bæredygtigt fokus

09.02.2024hair.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023