Masser af spændende viden at hente på Salon International

Salon International 2023 er klar med sit line-up af Business Live-seminarer.

Foto: Salon International

07.08.2023

Pia Finne, hair.dk

Af Pia Finne

Trends, nye innovationer og teknikker er det, de fleste fagfolk kommer på Salon International, der finder sted på ExCeL London fra 14.  - 16. oktober 2023, for at finde. Men herudover er der en lang række Business Live-seminarer, der er en integreret del af arrangementet, og som giver de besøgende og udstillerne en uvurderlig indsigt og viden samt strategier til, hvordan man kan udvikle sin salon i det stadigt mere og mere innovative hår- og skønhedsforretningslandskab.

Salon International 2023 Business Live-seminarerne rummer en imponerende liste over brancheeksperter, detailhandelseksperter og virksomhedsejere, der vil dele deres ekspertise og erfaringer. Seminarerne dækker en bred vifte af emner og adresserer de vigtigste udfordringer, som både salonejere, stylister og hårprofessionelle står over for nu og i tiden, der kommer.

"Vi er begejstrede for at præsentere Salon International 2023 Business Live-seminarerne," sagde HJ's administrerende direktør, Jayne Lewis-Orr, "Seminarerne er designet til at give hårfagfolk den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at styrke virksomhederne, og med en imponerende række af brancheeksperter vil deltagerne virkelig få noget brugbar viden med hjem."

Salon International 2023 Business Live-seminarer:

Lørdag d. 14. oktober

  • Sådan bruger du det!

Et panel udforsker det væsentlige ved salonfinansiering. Hvornår man skal bruge penge, og hvornår man skal spare, hvornår skal man investere, og hvornår man skal holde en pause... Panelets deltagere kommer fra øverste skuffe, når det handler om at træffe kloge forretningsbeslutninger omkring økonomi. Og du er velkommen til at tage dine sværeste budgetteringsspørgsmål med og stille dem til ekspertpanelet!

  • Hvem har magten?

Kunsten at forhandle alt fra lejekontrakter til leverandørkontrakter. Hvordan sikrer man, at man får det bedste resultat for sig selv og sin virksomhed midt i en foranderlig tid. Panelet udforsker de fælles faldgruber, og de forventede triumfer ved vellykkede forhandlinger.

  • Opbygning af et salonmærke

Vær opmærksom på kløften! Denne session ser på opbygningen af din brandidentitet, brandværdier, tone of voice og den forståelse, der forbinder og sikrer, at dit brandbudskab og din kundebrandoplevelse stemmer overens.

Søndag d. 15. oktober

  • Rekruttering betyder noget

Hvordan tiltrækker og fastholdes toptalenter? Og hvordan kommer man videre, når vigtige teammedlemmer holder op? Få et nyt syn på rekruttering og fastholdelse og på den måde sikre, at forandring ikke betyder katastrofe ...

  • Softwarehemmeligheder afsløret

Brug af software og sociale medier til at vækste din virksomhed, herunder Treatwell – en session, du ikke må gå glip af. På scenen står software- og indholdsspecialister inden for hår og skønhed, og de  hjælper publikum med at forstå, hvordan effektiv brug af salonsoftware virkelig kan øge virksomhedens superkraft, når den kombineres med fantastiske sociale medier.

  • Team Talent

Frigør dit teams potentiale ved at styre og motivere teamet til at få det bedste ud af hver enkelt. Brug de individuelle styrker og forstå din ledelsesstil. Dette er et komplekst problem, og det ser en ekspertgruppe af paneldeltagere på i forhold til at hjælpe publikum med at udvikle stærke udviklingsplaner og supporterende arbejdsmiljøer for bæredygtig arbejdspraksis på højt niveau.

  • Detailhandel i detaljer

Sådan frigøres kraften og overskuddet ved den uudnyttede service, og sådan skabes en online detailbutik. Men hvordan udnyttes kraften i de sociale medier til at øge  virksomheden og indtjeningen.

Mandag d. 16. oktober

  • Fastlæggelse af din salonstrategi

Sådan opretter du en salonstrategi, der fungerer som en guide til vækst. Seminaret fokuserer på at skabe en skabelon til din virksomhed, uanset om du begiver dig ud på din rejse som førstegangsejer af en salon eller genovervejer, hvordan du driver en eksisterende virksomhed. Ekspertpaneldeltagerne vil komme ind på, hvordan man skaber en vellykket salonstrategi, fra budgetlægning, identificering af USP, specialiserede tjenester og målgruppe, samt hvordan du kan planlægge vækst.

  • Recession Busting

Tips og tricks til at spare dig tid og penge. Panelet bringer sine erfaringer fra salonlivet i spil – og det gælder både at arbejde i et team, som enkeltstående og som freelancer., og der vil være praktiske tips og gode råd fra hver eneste af vores stærke paneler.

  • Digital markedsføring 101

Sådan maksimerer du alle dine digitale kanaler og sætter turbo på din virksomhed – det er de færdigheder, alle har brug for, for at skabe vækst i sin virksomhed, nå ud til kunderne og måle effekten. På scenen står marketing- og sociale mediespecialister.

For at finde ud af mere og bestille en Business Live-billet: Salon International Business Live

Foto: Salon International

Relateret indhold

23.05.2024hair.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

16.05.2024hair.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

13.05.2024hair.dk

Søg kapital til din virksomhed

10.05.2024hair.dk

Butikstyverier i stigning

09.05.2024hair.dk

Mere lovgivning for nethandel unødvendig

08.05.2024hair.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023