Skab den perfekte atmosfære i salonen

En luksuriøs salonoplevelse kræver det rette inventar.

Foto: Trontveit

Valget af inventar er afgørende, når der skal skabes den rette atmosfære af komfort og elegance i den nyindrettede salon.

”Frisørstolen er hjertet i enhver salon”, siger Thomas Trontveit, fra Trontveit.dk, der har et stort udvalg af frisørinventar fra førende mærker såsom Salon Ambience og Luca Rossini, hvor man kombinerer italiensk designæstetik med enestående komfort. 

”Det handler om at forener stil og komfort med ergonomisk design, der giver en behagelig siddeoplevelse for både kunder og frisører”, siger Thomas Trontveit, og han fremhæver frisørstolene fra Salon Ambience og Luca Rossini, ”hvor det innovative design sikrer, at hver stol passer perfekt ind i salonens æstetik og giver et sammenhængende og elegant udtryk”

En oase af afslapning

”Massagevaske er et andet vigtigt område, for den integrerede massagefunktion i frisørvaske tilføjer en ekstra dimension af luksus til salonoplevelsen. Man skal gå efter massagevaske, der kombinerer avanceret teknologi med elegant design, så der skabes en oase af afslapning for kunderne. Evt. kombineret med en dybdegående og afslappende hovedbundsmassage”, siger han, og fremhæver massagestolene fra Salon Ambience og Luca Rossini, der har blide massagebevægelser og komfortable nakkestøtter.  

Velkomst med stil

”Før kunderne selv sætter sig i frisørstolen, er det første indtryk af salonen afgørende. Det gælder receptionsdisken, der tager imod, og som samtidig kan skabe et stilfuldt og indbydende indgangsparti til salonen”, forklarer Thomas Trontveit, der videre siger, at en god receptionsfisk skal kombinere æstetisk appel med praktisk funktionalitet, og være designet til at imponere, når kunderne træder ind i salonen. ”Og de fås med alt fra elegant træfinish til moderne glaspaneler og en lang række forskellige designmuligheder, der passer til enhver salonstil”.

Foto: Trontveit

Komfortabel ventetid

”Ventetiden i salonen behøver bestemt ikke at være en kedelig eller ubehagelig oplevelse. Det handler om at tilbyde kunderne en behagelig og afslappet atmosfære, at sidde i, mens de venter på deres tur. Med stilfulde siddearrangementer og luksuriøse materialer kan man sikre, at kunderne føler sig velkomne og afslappede under deres ophold i salonen”, fastslår Thomas Trontveit.

Skab det perfekte blik

”Et velplaceret frisørspejl er afgørende for enhver frisørsalon. Frisørspejlene fås med og uden LED-lys, der kombinerer funktionalitet med stil. Spejlene er designet til at skabe det perfekte blik og de skal sikre, at både kunder og frisører har den bedste synlighed under behandlingen. Kan man kombinere det med et elegant design og en høj kvalitet opnår man det bedste resultat”.

Foto: Trontveit

Trontveit forhandler både Luca Riossini samt Salon Ambience. Begge brands produceres i Italien. Salon Ambience går efter top kvalitet, længst levetid, bedste produkt og mest polstring. Med andre ord; frisørinventarets svar på Rolls Royce, som Thomas Trontveit siger det, mens Luca Rossini på rigtig god kvalitet til billige penge, hvor kvaliteten stadig er i top, og man kan vælge farven til sine frisørmøbler uden merpris.

”I bund og grund handler det om at skabe en salonoplevelse, der skiller sig ud fra mængden”, understreger Thomas Trointveit, ”og hos Trontveit.dk er vi dedikerede til at levere frisørinventar, der kombinerer komfort, stil og funktionalitet”

Relateret indhold

24.05.2024hair.dk

Udfasning af 1.000-kronesedlen: Byttepengegrænsen er nu 750 kroner

23.05.2024hair.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

29.04.2024hair.dk

Unge under 18 år i sommerjobs?

24.04.2024hair.dk

DM 2024

09.04.2024hair.dk

Skab den perfekte atmosfære i salonen

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

25.03.2024hair.dk

Hjørring bliver vært for DM i Skills 2026

25.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Enkelt og smukt look i salonen

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023