Nyt brand til tør og sensitiv hud

Det velkendte hudplejemærke, Aveeno landede i 2022 på de danske apoteker. Brandet har i mere end 75 år kombineret naturens gode egenskaber med videnskab, for at bekæmpe meget tør hud. Hovedingrediensen i Aveeno® porteføljen er præbiotisk havrekompleks.

Foto: Aveeno

Det velkendte hudplejemærke, Aveeno landede i 2022 på de danske apoteker. Brandet har i mere end 75 år kombineret naturens gode egenskaber med videnskab, for at bekæmpe meget tør hud. Hovedingrediensen i Aveeno® porteføljen er præbiotisk havrekompleks.  

I flere generationer er havren blevet brugt i hudpleje, på grund af dens lindrende og nærende effekt på huden. Afhængigt af serien, indeholder produkterne også andre ingredienser der plejer huden, såsom ceramider, sheasmør og glycerin. 

Aveeno® er udviklet til tør, irriteret, kløende hud, samt til en hud med tendens til eksem. Produkterne er uden parfume, uden farvestoffer, dermatologisk testet, og velegnet til sensitiv hud. Aveeno® samarbejder med den anerkendte Mayo-clinic, som er et non-profit hospital og medicinsk forskningscenter i Minnesota, USA. Deres forskning, indenfor hudpleje har bidraget med ny viden på området og Aveeno® Research & Development team har indsamlet over 80 kliniske studier som siden 2001, er blevet publiceret i tidsskrifter. Effekten af kolloid havre produkter er blevet evalueret i over 25 studier, og på mere end 2500 testpersoner med meget tør hud.  
Aveeno® Skin Relief Daily Moisturising Body Wash er en uparfumeret kropsvask med præbiotisk tredobbelt havrekompleks* (Havremel + Havreekstrakt + Havreolie) som skånsomt renser og beroliger huden. Vasken efterlader din hud ren og frisk, samtidig med, at den hjælper med at reducere tørhed i huden. Vasken hjælper med at opretholde balancen i hudens mikrobiom, og er sæbefri. 
Aveeno® Skin Relief Daily Moisturising Lotion er en uparfumeret lotion med præbiotisk tredobbelt havrekompleks * (Havremel + Havreekstrakt + Havreolie) lindrer og fugter meget tør og irriteret hud, samtidig med at den forbedrer balancen I hudens naturlige mikrobiom. Indeholder sheasmør. Den nærende og hurtigt absorberende formel er klinisk bevist til at genoprette hudens naturlige barriere. 

www.aveeno.dk 

Relateret indhold

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024hair.dk

Nye plejeserie med havremel

08.02.2024hair.dk

En wellbeing-oplevelse i Paris

12.01.2024hair.dk

Nyt til hud og læber

03.01.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Smukke accessories fra BelVu

20.12.2023hair.dk

N’AGE åbner klinik i Risskov

14.12.2023hair.dk

naturlig deodorant

08.12.2023HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Næring til dit hår, hud og negle

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023