Avanceret teknologi og ressourcer fra Azorerne

Ignae forhandles nu i Danmark af SkinExpert.

Ignae forhandles nu i Danmark. Foto: Ignae

Ignae forhandles nu i Danmark af SkinExpert.

Det er Ignae's mission at udvikle teknisk avancerede, transformerende hudplejeprodukter fremstillet af naturlige ressourcer fra Azorerne.
Produkter er rene, veganske, crueltyfree og skabt med bioteknologi, der har minimal indvirkning på den smukke, uberørte øgruppe, Azorerne.
Som et clean beauty brand er Ignae’s ingredienser fri for potentielt skadelige stoffer såsom parabener, petrokemikalier og syntetiske duftstoffer med videre, og de lever op til de 12 principper for grøn kemi.

Netop for at undgå intensiv brug af de naturlige botaniske- og marineressourcer har Ignae skabt sine egne rene og veganske liposom- og ekstraktionsteknologier, som kun kræver små mængder planter og alger for at levere resultater.
Med teknologierne og Ignae’s EPC Factor®,  som er liposomer med en nanostruktur, der kan glide forbi hudens overflade med minimal modstand, og som er et stort gennembrud inden for hudpleje, bruges Azorernes bedste botaniske produkter med minimalt forbrug af biomasse, energi og andre værdifulde ressourcer. 

Nanosomer er unikke, fordi de er designet med et vandbaseret hoved og en oliebaseret hale. Det vandbaserede hoved gør, at huden kan optage dem, mens den oliebaserede hale driver dem helt ned i de dybeste lag af dermis. Dette er grunden til, at produkternes tekstur er let og har en flydende fornemmelse, da tungere teksturer forhindrer nanosomal penetration. Dette gør også Ignae's produkter egnede til alle hudtyper.

”At være et bioteknologisk hudplejefirma er ikke kun en måde at udvikle mere kraftfulde produkter på, men også en måde ansvarligt at bruge naturens gaver på”, lyder det fra brandet.

 

Relateret indhold

24.05.2024hair.dk

Udfasning af 1.000-kronesedlen: Byttepengegrænsen er nu 750 kroner

23.05.2024hair.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

14.05.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

To nyheder fra IdHAIR!

09.05.2024hair.dk

Beskyttelse mod solens stråler

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

10.04.2024hair.dk

Rekordomsætning hos Rudolph Care

09.04.2024hair.dk

Nyt dansk skønhedsbrand på markedet

28.03.2024hair.dk

Fugtgivende magi

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023