5 hurtige til Magnus Dupont

Magnus Dupont er netop blevet udlært hos frisør Dupont & Dupont i Taastrup. Vi har spurgt ind til hans valg af branche, hvad det betyder for en elev med en god læreplads, og hvordan en ung frisør, der netop skal i gang med at sætte sine spor i branchen, ser fremtiden for frisørerne.

Magnus Dupont er netop blevet udlært, og han har masser af kreaive planer for fremtiden i sit nye job hos Stuhr.. Foto: Tina Dupont

02.06.2023

Pia Finne, hair.dk

Hvorfor valgte du at blive frisør?

”Jeg tror, der hænger sammen med, at jeg altid har synes, det har været et inspirerende fag. Jeg har levet med branchen, siden jeg var barn, og jeg har altid været inspireret af min faster, Tina Dupont. Jeg startede i salonen i Taastrup som vaskedreng, men faktisk begyndte jeg herefter på en uddannelse som elektriker. Det droppede jeg dog og blev souschef på en tankstation, indtil jeg fandt ud af, hvad jeg ville. Jeg begyndte i lære som frisør, og der er ingen tvivl om, at det er mit kald, og at jeg er meget glad for mit valg. Jeg synes, det er vildt spændende at være i en verden, der hele tiden udvikler sig, og hvor man står med mange muligheder”.

Hvad betyder det at have en god læreplads?

”Jeg tror, det betyder sindssygt meget. Når man er ny og grønt i faget, tror jeg, det er vigtigt, at lærepladsen ikke bare er et sted at være. Det er vigtigt, at man hele tiden er i god dialog, så man får faget ind under huden og oplever, hvad det kan. Gør man ikke det, kommer man til at hænge i bremsen. Det er alfa og omega, at man lærer alt praktikken sideløbende med teorierne selvfølgelig. Men det er også vigtigt, at salonen, som det har været tilfældet i Dupont & Dupont, lader det være op til den enkelte elev, om udviklingen skal ske stille og roligt, eller om det skal ske med raketfart. Det kommer jo helt an på, hvor meget man er fremme i bussen”.


Hvad vil du gerne nu?

”Faktisk har jeg allerede fået et job hos Stuhr, og det er jeg vildt glad for. Jeg vil gerne arbejde kreativt, og jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne arbejde sammen med kollegaer i Stuhrs kreative team. De er en kæmpe inspirationskilde og en af grundene til at jeg valgte at arbejde i Stuhr.

Så de kommende år, skal jeg bare arbejde og lære så meget som muligt. At blive frisør er som at tage kørekort. Du lærer det først rigtigt, når du kommer udi en salon og står med det selv. Men på længere sigt vil jeg gerne have min egen forretning. Det er da et klar mål for fremtiden”.

Hvad er det, der gør frisørbranchen speciel?

”Det er kreativiteten. Sparringen med dygtige mennesker, og samtidig dét at tale med kunderne. Men at have muligheden for at være kreativ, skabe, tænke ud ad boksen og inspirere er helt klart mine største drivere. Jeg er typen, der står op klokken midt om natten for at følge med i MET Galla for at blive inspireret, og jeg elsker at nørde med tingene. Ikke mindst med farverne, der er min helt store passion”.

Hvordan tror du, frisørbranchen udviklet sig de kommende år?

Jeg kunne jo godt tænke mig, hvis vi kunne vende lidt tilbage til de gode gamle dage, hvor kunderne kom forbi for at få lavet hår en gang om ugen. Men lige nu er vi i en periode, hvor folk generelt sparer på pengene, så vi ser et lille dyk. Men det er synd, for at gå til frisøren er velvære, og stil og det trænger folk også til”.

Mere fra...

05.12.2023hair.dk

PARK i feststemning

04.12.2023hair.dk

Vi går efter den højeste fællesnævner

01.12.2023hair.dk

Frisk unisex-duft

30.11.2023hair.dk

Sebastian Professional fejrer 50-års jubilæum med et nyt Limited edition samarbejde

29.11.2023hair.dk

Danskerne oplever at virksomheder greenwasher

29.11.2023hair.dk

Stylingprodukter med attitude

28.11.2023hair.dk

Giv glæde til huden

27.11.2023hair.dk

Danske NØIE lancerer verdens første well-ageing hudpleje, der kombinerer AI og personlig rådgivning

Jobmarked

Se alle

BELLACCI FRIZISTO ApS

Frisør søges til Bellacci Frizisto i hjertet af Odense

Elsker du dit fag og er passioneret Team player og serviceminded

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY A/S

Frisørunderviser søges til Beauty and Styles frisørskole i Aalborg.

Elsker du frisørfaget og trænger du til at prøve noget nyt? Så er vi klar til at give dig muligheden for at være med til at forme fremtidens frisører!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.12.2023

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

30.12.2023

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

30.12.2023

PARK Styling

PARK by studie rørbæk I RANDERS SØGER NY FRISØR ASSISTENT

Vi søger en fuldtid- eller deltid frisør hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Savner du frihed i dit arbejde?

Du ønsker forandring og nye muligheder for personlig og professionel udvikling. Se om du kan genkende dig selv i følgende

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023