Sebastian Professional fejrer 50-års jubilæum med et nyt Limited edition samarbejde

Som en del af sit 50-års jubilæum har Sebastian slået sig sammen med NYC-kunstneren og det kreative ikon, Mira Mariah (IG: @girlknewyork), der skal designe en limited edition emballage til to hero produkter: No.Breaker og Dark Oil.

Mira alias Girl Knew York har designet emballagen til to af Sebastians ikoniske produkter i anledning af 50 års jubilæet.. Foto: Sebastian Professionals

30.11.2023

Pia Finne, hair.dk

Ultraseje modeillustrationer og klassiske kunstteknikker er kendetegnet for Miras (alias Girl Knew York) signaturstil, der har gjort hende til en sensation på de sociale medier. ”Samarbejdet med Sebastian er specielt, fordi vi deler de samme værdier om mangfoldighed, inklusion og empowerment gennem selvudfoldelse, og vi finder nye måder at bringe selvudfoldelse til live gennem kunst,” siger hun.

Mira Mariah er en kunstner, influencer, celebrity tatovør og skaberen af mærket Girl Knew York. Hun er uddannet modeillustratør på Fashion Institute of Technology, Miras tilhængerskare voksede efter at hun debuterede med sin karakteristiske tatoveringsstil med en enkelt linje. 

I dag er hendes brand en global kraft, der opfordrer sine fans til at omdefinere skønhed på deres egne præmisser, og hun støtter forældre, handicappede, alle kropstyper, køn og minoritetsgrupper. Senest har Girl Knew York indgået partnerskab med mærker som MeUndies, Squarespace og Sebastian. 

Girl Knew York åbnede for nylig et galleri, en gavebutik og et klubhus i det ikoniske Rockefeller Center for at forbinde kunst med sit publikum i det virkelige liv gennem udstillinger, kurser og merchandise.

Og hendes holdninger og tilgang til livet, matcher meget fint med Sebastian, der samtidig har en forkærlighed for hårinnovation. 

Foto: Sebastian

Siden sin ydmyge lancering for 50 år siden, er brandet i dag blevet et af verdens mest respekterede stylingmærker, takket være sin portefølje af banebrydende produkter, der til en vis grad er blevet synonymt med ”runway”-stil. ”Sebastian har i 50 år tændt op under kreativiteten for grænseløs hårkreation. Vores team af kreative mennesker forbindes på tværs af grænser med produkter, der er egnede til både catwalken og hjemmebrug. Samtidig støtter Sebastian støtter mangfoldighed i alle dens former og er forpligtet til at fremme selvudfoldelse”, forklarer Sebastian Global Artistic Director, Shay Dempsey.

Mira fik frie hænder til at redesigne looket af Sebastians to ikoniske produkter. 

"Det slog mig, hvordan No.Breaker virker ved at omstrukturere hårbindinger", sagde hun. "De bånd mindede mig om, hvordan jeg gengiver konstellationer. Designet viser vores forbindelse, og hvordan vi alle er bragt sammen, på trods ad at vi er så vildt forskellige".

Derimod har designet bag Dark Oil hentet inspiration fra den lette stylingolie, der gør håret glat, skinnende og velduftende. "Det afspejles af denne lange, kontinuerlige linje. Dette design viser forskellige identiteter ... forskellige teksturer ... der alle præsenteres på samme måde," siger Mira.

”Miras design er at finde på eksklusiv emballage i salonerne nu. Brandet og markeret som Sebastian Professional Limited Edition af Girl Knew York, er den unikke lancering et vartegn i Sebastians 50 år lange rejse med at omdefinere regler for ledere af industrien, visionære stylister og passionerede forbrugere”, lyder det fra Sebastian.

Sebastian Global Artistic Director, Shay Dempsey, tilføjer: "I forbindelse med styling af hår har vi det previligeum at kunne skabe noget, der er dybt personligt for en anden person. Hårkunsten lever på kroppen – og den kan ændre, hvordan vi ser os selv.”

Sebastian No Breaker. Foto: Sebastian

Sebastian Professional No.Breaker Hybrid Bonding & Styling Spray:

En hybrid bonding og styling leave-in spray til intensivt at pleje håret uden at gå på kompromis med volumen. Skabt med æblesyre og stylingpolymerer trænger No.Breaker dybt ind i håret og giver volumen, mens den reparerer selv alvorlige skader forårsaget af styling og kemiske processer, ved at skabe nye bindinger i hårfibrene. Op til 99% mindre hårbrud og ideel til ugentlig brug.

Sebastian Dark Oil. Foto: Sebastian

Sebastian professional Dark Oil Hair Styling Oil:

Sebastian Professional letvægts hårstylingolie udglatter håret i op til 48 timer og tilføjer fylde for at give en vægtløs glans og finish. Formelen forsvinder på sekunder med DiffusX-teknologi, er tilsat en speciel blanding af sandeltræ-, cedertræ- og arganolier og har en dejlig duft. Brug 1-2 pump på tørt eller fugtigt hår for at opnå den perfekte finish.

www.wellacompany.com 

www.sebastian.com

Relateret indhold

12.06.2024hair.dk

Inner beauty er det nye sort i skønhedsbranchen

12.06.2024hair.dk

2025 skal være erhvervsuddannelsernes år

10.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Lille vidunder med stor effekt

07.06.2024hair.dk

Park Styling runder milepæl med 100 saloner

04.06.2024Trontveit

Sponseret

Black Unique After Perm Treatment

04.06.2024hair.dk

En frisørrejse til Paradis

03.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Ubetinget kærlighed i taske

31.05.2024hair.dk

Med Intercoiffure i Barcelona

Jobmarked

Se alle

PARK Styling

PARK by Klipoteket I SVENSTRUP ved Aalborg SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør på DELTID eller FULDTID til vores skønne team på 5.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Thomas H i Nærum søger frisør!

Bliv en del af det dejligste team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK by Frisør Bentsen I HJERTET AF NYKØBING FALSTER SØGER FRISØR

Vi søger en sød og dygtig frisør til vores skønne salon i hjertet af Nykøbing Falster.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By KLINT I STORE HEDDINGE SØGER EN FRISØRELEV

Frisørelev til PARK By Klint

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til PARK By MENS CUT

Vi søger en fuldtid eller deltid dygtig, kreativ og engageret frisør eller lejer der har lyst på nye og spændende udfordringer.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Cityfrisørerne I VEJLE SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør til vores team og er et team på 6 frisører.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til Søborg søges!

PARK By Bystrup & Pate søger frisør

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.07.2024

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023