Sebastian Professional fejrer 50-års jubilæum med et nyt Limited edition samarbejde

Som en del af sit 50-års jubilæum har Sebastian slået sig sammen med NYC-kunstneren og det kreative ikon, Mira Mariah (IG: @girlknewyork), der skal designe en limited edition emballage til to hero produkter: No.Breaker og Dark Oil.

Mira alias Girl Knew York har designet emballagen til to af Sebastians ikoniske produkter i anledning af 50 års jubilæet.. Foto: Sebastian Professionals

30.11.2023

Pia Finne, hair.dk

Ultraseje modeillustrationer og klassiske kunstteknikker er kendetegnet for Miras (alias Girl Knew York) signaturstil, der har gjort hende til en sensation på de sociale medier. ”Samarbejdet med Sebastian er specielt, fordi vi deler de samme værdier om mangfoldighed, inklusion og empowerment gennem selvudfoldelse, og vi finder nye måder at bringe selvudfoldelse til live gennem kunst,” siger hun.

Mira Mariah er en kunstner, influencer, celebrity tatovør og skaberen af mærket Girl Knew York. Hun er uddannet modeillustratør på Fashion Institute of Technology, Miras tilhængerskare voksede efter at hun debuterede med sin karakteristiske tatoveringsstil med en enkelt linje. 

I dag er hendes brand en global kraft, der opfordrer sine fans til at omdefinere skønhed på deres egne præmisser, og hun støtter forældre, handicappede, alle kropstyper, køn og minoritetsgrupper. Senest har Girl Knew York indgået partnerskab med mærker som MeUndies, Squarespace og Sebastian. 

Girl Knew York åbnede for nylig et galleri, en gavebutik og et klubhus i det ikoniske Rockefeller Center for at forbinde kunst med sit publikum i det virkelige liv gennem udstillinger, kurser og merchandise.

Og hendes holdninger og tilgang til livet, matcher meget fint med Sebastian, der samtidig har en forkærlighed for hårinnovation. 

Foto: Sebastian

Siden sin ydmyge lancering for 50 år siden, er brandet i dag blevet et af verdens mest respekterede stylingmærker, takket være sin portefølje af banebrydende produkter, der til en vis grad er blevet synonymt med ”runway”-stil. ”Sebastian har i 50 år tændt op under kreativiteten for grænseløs hårkreation. Vores team af kreative mennesker forbindes på tværs af grænser med produkter, der er egnede til både catwalken og hjemmebrug. Samtidig støtter Sebastian støtter mangfoldighed i alle dens former og er forpligtet til at fremme selvudfoldelse”, forklarer Sebastian Global Artistic Director, Shay Dempsey.

Mira fik frie hænder til at redesigne looket af Sebastians to ikoniske produkter. 

"Det slog mig, hvordan No.Breaker virker ved at omstrukturere hårbindinger", sagde hun. "De bånd mindede mig om, hvordan jeg gengiver konstellationer. Designet viser vores forbindelse, og hvordan vi alle er bragt sammen, på trods ad at vi er så vildt forskellige".

Derimod har designet bag Dark Oil hentet inspiration fra den lette stylingolie, der gør håret glat, skinnende og velduftende. "Det afspejles af denne lange, kontinuerlige linje. Dette design viser forskellige identiteter ... forskellige teksturer ... der alle præsenteres på samme måde," siger Mira.

”Miras design er at finde på eksklusiv emballage i salonerne nu. Brandet og markeret som Sebastian Professional Limited Edition af Girl Knew York, er den unikke lancering et vartegn i Sebastians 50 år lange rejse med at omdefinere regler for ledere af industrien, visionære stylister og passionerede forbrugere”, lyder det fra Sebastian.

Sebastian Global Artistic Director, Shay Dempsey, tilføjer: "I forbindelse med styling af hår har vi det previligeum at kunne skabe noget, der er dybt personligt for en anden person. Hårkunsten lever på kroppen – og den kan ændre, hvordan vi ser os selv.”

Sebastian No Breaker. Foto: Sebastian

Sebastian Professional No.Breaker Hybrid Bonding & Styling Spray:

En hybrid bonding og styling leave-in spray til intensivt at pleje håret uden at gå på kompromis med volumen. Skabt med æblesyre og stylingpolymerer trænger No.Breaker dybt ind i håret og giver volumen, mens den reparerer selv alvorlige skader forårsaget af styling og kemiske processer, ved at skabe nye bindinger i hårfibrene. Op til 99% mindre hårbrud og ideel til ugentlig brug.

Sebastian Dark Oil. Foto: Sebastian

Sebastian professional Dark Oil Hair Styling Oil:

Sebastian Professional letvægts hårstylingolie udglatter håret i op til 48 timer og tilføjer fylde for at give en vægtløs glans og finish. Formelen forsvinder på sekunder med DiffusX-teknologi, er tilsat en speciel blanding af sandeltræ-, cedertræ- og arganolier og har en dejlig duft. Brug 1-2 pump på tørt eller fugtigt hår for at opnå den perfekte finish.

www.wellacompany.com 

www.sebastian.com

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Graham Hill - populær kending i ny emballage

20.02.2024hair.dk

Med naturen i centrum

19.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Lækkert hår starter ved hovedbunden

14.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Milk Shake Deep Detox

12.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Smæk på hårfarven eller en soft nuance

07.02.2024hair.dk

Svenske ”waves”

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023