Danske NØIE lancerer verdens første well-ageing hudpleje, der kombinerer AI og personlig rådgivning

Siden 2019 har NØIE med deres AI-tilgang til hudpleje forbedret livskvaliteten for tusindvis af danskere, der lider af hududfordringer som fx akne, eksem og sensitiv hud. Nu lancerer de verdens første AI-baserede hudplejeløsning, der favner både den problematiske hud og huden med aldringstegn

Foto: NØIE

Pro-age, healthy ageing eller well-ageing? Hudpleje der reducerer aldringstegn, er ikke nyt. Men det er til gengæld NØIEs AI. Indtil nu har den leveret skræddersyede anbefalinger til mennesker med hududfordringer baseret på en online-test. Nu har det dermatologiske team fodret AI'en med den nyeste forskning om ingredienser, der kan påvirke hudens aldring. Resultatet er en række nye formuleringer og NØIE er dermed den første AI-baserede hudplejeløsning i verden, der både kan omfavne det at have et hudproblem, og det at have en hud med fine linjer, rynker, pigmentering eller manglende fasthed og glød. Målet er at revolutionere måden, vi tilgår hudproblemer i dag, og levere synlige resultater til de millioner af mennesker, som i dag er tynget af skyld og skam i forbindelse med en hudsygdom. 

"Der findes mere end 3000 forskellige hudsygdomme og uendeligt mange hudplejeprodukter derude, så det er ikke underligt, at det er vanskeligt at finde præcis den løsning, der virker for den enkelte. Ved at kombinere fremtidens teknologi med dyb omsorg kan vi levere en ny og mere personlig måde at afhjælpe hudproblemer på og dermed forbedre livskvaliteten for mennesker med lette til moderate hududfordringer", siger Daniel Jensen, CEO og stifter af NØIE.

NØIE arbejder med AI i huspleje. Foto: NØIE

 Christian Riemer, Head of R&D & Pharmacovigilance hos NØIE, fortæller videre: "Vi har nøje udvalgt en række yderst virksomme ingredienser, som vi kan sammensætte i formuleringer, der imødekommer den enkeltes behov og samtidig respekterer hudens tolerance. Det kan vi, fordi vi foruden vores algoritme har et team af eksperter, der løbende er i kontakt med hver bruger for at sikre, at deres hudplejerutine opdateres løbende svarende til deres huds forandring".

NØIEs nye well-ageing formuleringer er sammensat af ingredienser som retinol, Curcuma Longa Callus Lysate og Lithops Pseudotruncatella Callus Lysate. Førstnævnte er en velkendt effektiv ingrediens, mens de to sidstnævnte er nye, innovative ingredienser udledt af plantestamceller - sammen udgør de en kombination, som ikke tidligere er set i hudpleje herhjemme. 

NØIEs skræddersyede hudpleje kan kun tilgås online på noie.dk eller noie.com, da den forudsætter en hudtest på hjemmesiden, som tager 5-10 min. at udføre. En fast del af hudplejeløsningen er også, at NØIEs team af eksperter løbende har 1:1 kontakt med alle brugere for at sikre, at de altid har den hudplejeløsning, der passer til deres hud.

-PF

Om NØIE

Om NØIEs AI

NØIE har ikke en hemmelig ingrediens, der gør at lige præcis deres hudpleje giver resultater - de har en sofistikeret algoritme, der er fodret med forskningsresultater om hudpleje og ingredienser samt erfaringerne fra mere end 80.000 mennesker, der lider af hududfordringer. NØIEs AI er således i stand til at råde over trillioner af mulige svar på hudproblemer og anbefale lige præcis den løsning, der vil give resultater for hver bruger. Med de nye formuleringer for well-ageing er NØIEs hudtest også blevet opdateret og detaljegraden for hver brugers hudprofil er dermed udvidet med en faktor 10.

NØIEs nye well-ageing ingredienser

  • Curcuma Longa Callus Lysate er en ingrediensblanding, der bekæmper rynker forårsaget af stress og hjælper med at håndtere følelsesmæssig hydrering. Den aktive ingrediens kommer fra koncentrerede totipotente celler fra planten Curcuma Longa Rhizome. Den forbedrer hudens fugtighed og reducerer samtidig rynker takket være egenskaberne af gurkemejeplanteekstraktet.
  • Centella Asiatica Callus Conditioned Media er et naturligt udvundet aktiv fra urten Centella Asiatica. Det er en aktiv ingrediens fra naturlige centella-peptider, som forbedrer hudens generelle sundhed og teint. Det hjælper med at reducere rynker, glatte og minimere røde pletter og porer takket være unikke plantevækstfaktorer.
  • Retinol er en ingrediens, som mange kigger efter - og med god grund. Det er en lettere og mere skånsom form for retinoid, som stammer fra A-vitamin. Retinol har flere positive effekter i forhold til aldring: Det øger kollagenproduktionen og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Derudover fremskynder retinol omsætningen af hudceller, hvilket resulterer i forbedret tekstur, glattere hud og en mere jævn glød.
  • Lithops Pseudotruncatella Callus Lysate er udvundet af en plante kaldet Lithops Pseudotruncatella også kendt som "den levende sten." Denne plante kan trives under barske forhold og håndtere sparsomme mængder af vand, plads og lys. Den aktive ingrediens har vist sig at være yderst effektiv til at forhindre kollagennedbrydning, stimulere væksten af fibroblaster og øge produktionen af D-vitamin i keratinocytter. Alle disse effekter bidrager til en mere jævn hudtekstur og en glattere, sundere hudoverflade.
  • Olea Europaea er et lipidekstrakt, som er udvundet fra stamcellerne af vilde oliventræer. Dette specielle lipid er blevet forfinet og er kendt for dets evne til at stimulere produktionen af kollagen og fremme væksten af fibroblastceller. Det hjælper med at reducere tabet af vand gennem huden og forbedrer hudens fasthed og elasticitet. Derudover er det effektivt til at reducere dybden og volumen af fine linjer og rynker.

Relateret indhold

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024hair.dk

Nye plejeserie med havremel

08.02.2024hair.dk

En wellbeing-oplevelse i Paris

12.01.2024hair.dk

Nyt til hud og læber

03.01.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Smukke accessories fra BelVu

20.12.2023hair.dk

N’AGE åbner klinik i Risskov

14.12.2023hair.dk

naturlig deodorant

08.12.2023HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Næring til dit hår, hud og negle

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023