Velkommen til hair og hair.dk

”Vi vil være frisør- og beautybranchens nye medie, og en ”datingkanal” for læsere og annoncører”, siger adm. direktør i Horisont Gruppen, Rasmus Brylle. Og missionen er klar: ”Vi vil give branchen muligheder for at drive en bedre forretning, og vi vil være et nyt, fælles mødested, hvor man kan få og give inspiration til hinanden”.

Foto: Horisont Gruppen

16.04.2023

Pia Finne, hair.dk

”Frisør- og beautybranchen i Danmark mangler et medie, der kan favne trends og tendenser, som kan inspirere branchens aktører til at blive den bedste udgave af dem selv, og som kan give masser af input omkring alt fra nye produkter til salondrift. I princippet alt det, der kan gøre hverdagen både lettere og sjovere”. Det siger Rasmus Brylle, adm. direktør i Horisont Gruppen, som står bag det nye hair. Og han opfordrer alle i branchen til at tilmelde sig det ugentlige nyhedsbrev på adressen hair.dk.  

”Vi så ganske enkelt et hul i markedet, og dermed en mulighed for at give branchen et nyt, spændende medie, der med fysiske magasiner såvel som en onlineplatform fremadrettet vil være stedet, hvor inspiration og ny viden hentes”. 

hair vil, som Horisont Gruppens øvrige medier være drevet af en fagredaktion, men samtidig løftes det af markedets aktører, der skal være med til at sætte agendaen for branchen og dermed for hair. 

”Vores mission er klar; Vi vil give branchen muligheder for at drive en bedre forretning, og vi vil være et nyt, fælles mødested, hvor man kan få og give inspiration til hinanden. Vidensdeling er en vigtig del af enhver branche, og som det er lige nu, er der rent faktisk ikke nogen medieplatform, hvor skønhedsbranchen kan dele deres viden”, slår Rasmus fast. 

Han kalder hair for en datingkanal for læsere og leverandører. Men samtidig vil hair gøre en stor indsats for at formidle tendenserne i branchen, både når det gælder det forretningsmæssige og de trends, der er indenfor den mere kreative del af branchen nemlig farver og stil. 

”At være frisør er et kreativt håndværk. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at følge og videreformidle de nyeste strømninger i tiden både nationalt og internationalt fra blandt andet de store messer som Salon International. hair skal med andre ord være endnu et kreativt værktøj i værktøjskassen til glæde og gavn for alle”. 

 

”Vores mission er klar; Vi vil give branchen muligheder for at drive en bedre forretning, og vi vil være et nyt, fælles mødested, hvor man kan få og give inspiration til hinanden. Vidensdeling er en vigtig del af enhver branche, og som det er lige nu, er der rent faktisk ikke nogen medieplatform, hvor skønhedsbranchen kan dele deres viden”

Rasmus Brylle

Fakta

I 2023 udkommer hair med fire udgivelser til alle landets  frisører. Herudover vil der blive udsendt et ugentligt nyhedsbrev fra hair.dk. Onlineplatformen opdateres dagligt med nyt fra branchen, ligesom Hair.dk også fremadrettet vil være stedet, hvor salonerne kan finde deres nye medarbejdere, og hvor medarbejderne kan finde deres nye arbejdsplads. 

Teamet bag Hair.dk

Horisont Gruppen står bag 

Horisont Gruppen er bestemt ikke nogen novice, når det handler om at skabe og udgive mediekoncepter. 

Mediehuset har eksisteret i mere end 30 år og står bag en række andre branchefællesskaber; Designbase.dk, CSR.dk, SCM.dk og Installator.dk”, hvor man har skabt velfungerende mediekoncepter på en samlet medieplatform der håndterer både print, online, nyhedsbreve og podcasts. 

”Horisont Gruppens målsætning bygger på vores forståelse af mediernes nye virkelighed. For det første, at de traditionelle af slagsen er under pres, fordi de har svært ved at skabe identifikation og tilhørsforhold for læserne og dermed også for annoncørerne. For det andet, at på især nicheområder, som eks. frisørbranchen kan læsere og annoncører være mindst lige så godt orienteret som redaktørerne, og på den måde kan de have meget at byde på.”, forklarer Rasmus. 

Han fortæller videre, at netop derfor skal hairs tilbud til markedet være et uafhængigt community, der udgives i et kontrolleret samarbejde mellem redaktionen, læserne og annoncører. ”De skal udgøre et fællesskab, en slags stamme, man kan være medlem af, og hvor man kan få og give inspiration og viden”. 

Med det nye hair vil Horisont Gruppen repræsentere nogle af de nyeste strømninger inden for måden at udvikle og drive medier på – både redaktionelt og i forhold til forretningsmodellen.  

”Det er og bliver meget, meget spændende”, siger han og slår fast, at den nye hair-platform skal være både billedbåret og funktionel, og selvfølgelig skal den kunne læses på tværs af devices: mobiltelefon, online og fysisk. Målet med magasinet er at skabe et så inspirerende produkt, at det kan ligge fremme i landets saloner til inspiration for både de professionelle og kunderne. 

Mere fra...

05.12.2023hair.dk

PARK i feststemning

04.12.2023hair.dk

Vi går efter den højeste fællesnævner

01.12.2023hair.dk

Frisk unisex-duft

30.11.2023hair.dk

Sebastian Professional fejrer 50-års jubilæum med et nyt Limited edition samarbejde

29.11.2023hair.dk

Danskerne oplever at virksomheder greenwasher

29.11.2023hair.dk

Stylingprodukter med attitude

28.11.2023hair.dk

Giv glæde til huden

27.11.2023hair.dk

Danske NØIE lancerer verdens første well-ageing hudpleje, der kombinerer AI og personlig rådgivning

Jobmarked

Se alle

BELLACCI FRIZISTO ApS

Frisør søges til Bellacci Frizisto i hjertet af Odense

Elsker du dit fag og er passioneret Team player og serviceminded

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY A/S

Frisørunderviser søges til Beauty and Styles frisørskole i Aalborg.

Elsker du frisørfaget og trænger du til at prøve noget nyt? Så er vi klar til at give dig muligheden for at være med til at forme fremtidens frisører!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.12.2023

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

30.12.2023

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

30.12.2023

PARK Styling

PARK by studie rørbæk I RANDERS SØGER NY FRISØR ASSISTENT

Vi søger en fuldtid- eller deltid frisør hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Savner du frihed i dit arbejde?

Du ønsker forandring og nye muligheder for personlig og professionel udvikling. Se om du kan genkende dig selv i følgende

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023