Slip kreativiteten løs

Goldwell introducerer relanceringen af sin ikoniske StyleSign serie, der er designet til med lethed at skabe og nytænke stilarter.

Foto: Goldwell

Goldwell relancerer StyleSign, og med det får professionelle frisører muligheden for at lege med og udtrykke kunderne individuelle stil med skræddersyede klipninger.

"Jeg er begejstret for relanceringen af Goldwells StyleSign serien," siger Angelo Seminara, Goldwells globale ambassadør. "Den viser brandets dedikation til innovation og ekspertise, og det mangfoldige udvalg af produkter i StyleSign serien giver stylister en række værktøjer til at udforske deres kreativitet og skabe looks, der holder meget længe".

Frisører og deres kunder kræver tillid til funktionen, og de stoler på produkter, der leverer ensartede resultater. Med den relancerede serie kan frisørerne skabe looks, der ikke kun inspirerer, men også holder. Fra groft til fint hår, glat til bølget looks og skinnende til mat finish, alle stilarter er mulige med disse nyligt opgraderede veganske og farvesikre formler.

"Vi er begejstrede for at relancere StyleSign, der giver stylister og frisører endnu flere muligheder", siger Dominic Pratt, President, Kao Salon Division. 

Sortimentet imødekommer specifikke stylingbehov og sikrer, at enhver stylist har værktøjet til at bringe deres kreative vision til live. Fra texturizers og volumizers til finishers og shine enhancers.

Den nyligt opdaterede StyleSign serie indeholder teknologi fra Marine Bamboo. Denne ingrediens er kendt for sin ekstraordinære fleksibilitet, strukturelle styrke og modstandsdygtighed over for UV lys. StyleSign udnytter Marine Bamboo's egenskaber, så både professionelle og forbrugere kan stole på, at den nye teknologi beskytter mod oxidering, styling og miljømæssige stressfaktorer som fugt eller UV-lys.

Med den nye StyleSign serie tager Goldwell også et yderligere et skridt i indsatsen for bæredygtighed og anerkender vigtigheden af miljøbevidsthed. Den nye emballage er redesignet, så affaldsmængden og miljøpåvirkningen reduceres, samtidig med at den bevarer funktionalitet og æstetisk appel. 

Der skiftes til lette aluminiumsdåser og mindre kapsler, så mængden af både aluminiums- og plastaffald reduceres. Plastbesparelser pr. år: mindre kapsler >8 t, nye tuber >14 t.

Beholderne (undtagen Lightweight Fluid, Smoothing Serum Spray og Bundling Gel) er designet af op til 98% PCR og genbruger dermed genvundet plast i stedet for ny plast.

Det nye hvide design ser ikke kun godt ud; det er også med til at understøtte en cirkulær økonomi.

www.goldwell.com.

www.kaosalondivision.com

www.kao.com

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Graham Hill - populær kending i ny emballage

20.02.2024hair.dk

Med naturen i centrum

19.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Lækkert hår starter ved hovedbunden

14.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Milk Shake Deep Detox

12.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Smæk på hårfarven eller en soft nuance

07.02.2024hair.dk

Svenske ”waves”

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023