Ny distributør af JOICO

JOICO har fået ny distributør i Danmark, nemlig hos Hair Couture Denmark.

Foto: JOICO

”Vi er meget stolte over at have overtaget JOICO, og vi er klar til en ny, spændende rejse med brandet som vi alle kender og elsker”, lyder det fra Hair Couture.

 “Healthy hair is happy hair” er brandets motto, og  Hair Couture slår fast: “Vi vil være #1 med et globalt professionelt brand, der lever op til løftet om sundt hår:​ Med førende teknologi​ & igennem produkt synergi​”.

Men JOICO er andet og mere end hårprodukter. Man JOICO arbejder også meget med bæredygtighed, brug af genbrugsmaterialer til emballage​ og Investering i alternative energikilder​.

I JOICO’s produktportefølje findes produkter til både styling, care og hårfarver, som er specielt udviklet til den professionelle frisør.  

”Og JOICO Style & Finish kollektionen gør det nemt at skabe den styling du elsker, samtidig med at beskytte håret mod skadefremkaldende og miljømæssige faktorer”, lyder det fra Hair Couture.

Hair Couture Denmark vil naturligvis løbende holde kurser, online kurser og events, og man har lanceret  en ny Instagramprofil: @JoicoDenmark; et netværk for forhandlere på Facebook, hvor man kan spare med hinanden og give tips/tricks. 

 -PF

 

Artikler

28.09.2023|hair.dk

Intercoiffure hos Zenz

28.09.2023|hair.dk

Fra opsamlet havplast til sakse i luksusklassen

27.09.2023|hair.dk

ZENZ lancerer nye produkter

26.09.2023|hair.dk

Maison&Objet Beauty i Paris

25.09.2023|hair.dk

En hyldest til Brigitte Bardot

22.09.2023|hair.dk

Vi elsker skønhed og de rene produkter

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023