Intercoiffure lægger kursen

Intercoiffure holdt forleden generalforsamling og gallafest på Skodsborg Badehotel. Her blev Sascha Hirtsgaard bl.a. hyldet for sine 23 år med Fondation Guillaume.

Kristian Bertelsen blev optaget som nyt medlem i Intercoiffure. Her er han på scenen med Pact Nordic. Foto: Bettina Kingo

22.01.2024

Pia Finne, hair.dk

Alle sejl var sat til, da Intercoiffure i Danmark forleden holdt generalforsamling med efterfølgende gallafest på Skodsborg Badehotel nord for København.

Hele 92 medlemmer og ledsagere var mødt op, og Intercoiffures danske præsident, Bettina Kingo var meget tilfreds med fremmødet.

Wella holdt show. Foto: Bettina Kingo

”Til vores get-together middag fredag aften var vi 70 mennesker, der hyggede og snakkede. Mange af os har jo været med i mange år, og har fået en lang række personlige venner i branchen. Herudover er der kollegaer fra hele landet, som man får talt med om både stort og småt. Det er ren afslappet hygge”, fortæller Bettina, og hun tilføjer af det ældste medlem i Intercoiffure Danmark Pierre Burkinsky, der har været med i organisationen i hele 58 år, også var med hele weekenden.

Den officielle del af weekenden

Lørdag tog man hul på den mere officielle del af weekenden. 55 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen, hvor Bettina Kingo fortalte om, hvordan det seneste år er gået, og hvad der skal ske fremadrettet. 

”Ikke mindst kom vi ind på Intercoiffures Verdenskongres, der holdes i Hamborg i 2025”, lyder det fra Bettina.

Et par nye bestyrelsesmedlemmer skulle vælges ind. Det blev Jimmy Lund Hansen fra Zha Zha Zu i Tørring og Kristian Bertelsen, der er District Manager/Creative Director hos Pact Nordic A/S og indehaver af Zoom by Zoom.

Stort var det også denne gang, at Sascha Hirtsgaard efter 23 år som leder af Fondation Guillaume DK, den 1. januar 2024 valgte at trække sig fra både bestyrelsen i Intercoiffure og FG. Dog vil hun fortsat være en del af FG International.

Hendes plads som leder af Fondation Guillaume DK er overtaget af Jimmy Lund Hansen, der også er nyt medlem af bestyrelsen, og Lotte Lønborg, der fremadrettet deler posten.

Education for Life var et andet emne, som Bettina Kingo kom ind på fra talerstolen. Education for Life er et Intercoiffure-tiltag, der støtter uddannelsen af fattige børn i forskellige dele af verden. ”I de respektive lande samles der ind til Education for Life. Det kan være penge, sakse eller andet, organisationen behøver. Denne gang kunne vi sende 42.000 kr. afsted til Education for Life. Vi havde indsamlet præmier, og ved gallaeventet lørdag aften holdt vi et amerikansk lotteri, der altså indbragte 42.000 kr., som vi donerer til uddannelse af frisører igennem ”Education for Life”, fortæller Bettina, der i øvrigt slår fast, at 85 pct. af de unge, der uddannes, faktisk har et job efterfølgende, og dermed mulighed for at skabe et bedre liv for sig selv.

Bettina Kingo er Præsident for Intercoiffure Danmark. Foto: Bettina Kingo

Efter generalforsamlingen var der frokost og demo fra Pact Nordic og Wella, og inden gallamiddagen løb den årlige optagelsesceremoni ad stablen, hvor Jan Christensen fra Pact Nordic og Gitte Skouenborg fra KAO, begge firmamedlemmer, blev optaget, samt Line Broge, BrogeCoiffure i Næstved og Mehwesh Lunddal fra House of Balayage på Frederiksberg.

Gallaaftenen

Traditionen tro mødte alle op i lange kjoler og smoking til aftenens gallafest, hvor præsidenterne fra Intercoiffure i Danmark, Norge og Sverige bød velkommen. Faktisk fortæller Bettina, at det er kutyme, at præsidenterne fra de skandinaviske lande deltager i generalforsamlingerne hos hinanden. ”Det er vigtigt for os at styrke det skandinaviske og nordiske samarbejde, og det er en god måde, at gøre det på”, siger hun.

Sascha Hirtsgaard modtog denne smukke statue for sien 23 års arbejde med Fondation Guillaume. 1,. januar stoppede hun. Foto: Bettina Kingo

Herefter var der underholdning af drag queen Sasha Holiday og det blev efterfulgt af endnu en Sascha. For de unge i FG havde sammensat en kæmpe surprise-happening for Sascha Hirtsgaard for at hylde hende for hendes 23 års virke i FG. Bl.a. deltog seks kollegaer fra hele verden i en video, hvor de fortalte om den impact, Sascha har haft på FG, og der blev både grinet og grædt.

Aftenen sluttede af med gallamiddag, dans og uddeling af 10 års medaljenåle til en række medlemmer, og Bettina Kingo sluttede den royale weekend af med at ønske alle ”Et konge godt år”.

Bestyrelsen i Intercoiffure. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Foto: Bettina Kingo

Relateret indhold

21.06.2024hair.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

20.06.2024hair.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

10.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE High Volume ATTITUDE

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

10.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Lille vidunder med stor effekt

07.06.2024hair.dk

Park Styling runder milepæl med 100 saloner

04.06.2024Trontveit

Sponseret

Black Unique After Perm Treatment

04.06.2024hair.dk

En frisørrejse til Paradis

Jobmarked

Se alle

Soul of Hair ApS

Skal Du være selvstændig frisør?

Er det ikke tid til at få en større bid fra saksen? Soul of Hair giver dig muligheden!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.08.2024

PARK Styling

PARK by Klipoteket I SVENSTRUP ved Aalborg SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør på DELTID eller FULDTID til vores skønne team på 5.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Thomas H i Nærum søger frisør!

Bliv en del af det dejligste team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK by Frisør Bentsen I HJERTET AF NYKØBING FALSTER SØGER FRISØR

Vi søger en sød og dygtig frisør til vores skønne salon i hjertet af Nykøbing Falster.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By KLINT I STORE HEDDINGE SØGER EN FRISØRELEV

Frisørelev til PARK By Klint

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til PARK By MENS CUT

Vi søger en fuldtid eller deltid dygtig, kreativ og engageret frisør eller lejer der har lyst på nye og spændende udfordringer.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Cityfrisørerne I VEJLE SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør til vores team og er et team på 6 frisører.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til Søborg søges!

PARK By Bystrup & Pate søger frisør

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.07.2024

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023