Intercoiffure lægger kursen

Intercoiffure holdt forleden generalforsamling og gallafest på Skodsborg Badehotel. Her blev Sascha Hirtsgaard bl.a. hyldet for sine 23 år med Fondation Guillaume.

Kristian Bertelsen blev optaget som nyt medlem i Intercoiffure. Her er han på scenen med Pact Nordic. Foto: Bettina Kingo

22.01.2024

Pia Finne, hair.dk

Alle sejl var sat til, da Intercoiffure i Danmark forleden holdt generalforsamling med efterfølgende gallafest på Skodsborg Badehotel nord for København.

Hele 92 medlemmer og ledsagere var mødt op, og Intercoiffures danske præsident, Bettina Kingo var meget tilfreds med fremmødet.

Wella holdt show. Foto: Bettina Kingo

”Til vores get-together middag fredag aften var vi 70 mennesker, der hyggede og snakkede. Mange af os har jo været med i mange år, og har fået en lang række personlige venner i branchen. Herudover er der kollegaer fra hele landet, som man får talt med om både stort og småt. Det er ren afslappet hygge”, fortæller Bettina, og hun tilføjer af det ældste medlem i Intercoiffure Danmark Pierre Burkinsky, der har været med i organisationen i hele 58 år, også var med hele weekenden.

Den officielle del af weekenden

Lørdag tog man hul på den mere officielle del af weekenden. 55 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen, hvor Bettina Kingo fortalte om, hvordan det seneste år er gået, og hvad der skal ske fremadrettet. 

”Ikke mindst kom vi ind på Intercoiffures Verdenskongres, der holdes i Hamborg i 2025”, lyder det fra Bettina.

Et par nye bestyrelsesmedlemmer skulle vælges ind. Det blev Jimmy Lund Hansen fra Zha Zha Zu i Tørring og Kristian Bertelsen, der er District Manager/Creative Director hos Pact Nordic A/S og indehaver af Zoom by Zoom.

Stort var det også denne gang, at Sascha Hirtsgaard efter 23 år som leder af Fondation Guillaume DK, den 1. januar 2024 valgte at trække sig fra både bestyrelsen i Intercoiffure og FG. Dog vil hun fortsat være en del af FG International.

Hendes plads som leder af Fondation Guillaume DK er overtaget af Jimmy Lund Hansen, der også er nyt medlem af bestyrelsen, og Lotte Lønborg, der fremadrettet deler posten.

Education for Life var et andet emne, som Bettina Kingo kom ind på fra talerstolen. Education for Life er et Intercoiffure-tiltag, der støtter uddannelsen af fattige børn i forskellige dele af verden. ”I de respektive lande samles der ind til Education for Life. Det kan være penge, sakse eller andet, organisationen behøver. Denne gang kunne vi sende 42.000 kr. afsted til Education for Life. Vi havde indsamlet præmier, og ved gallaeventet lørdag aften holdt vi et amerikansk lotteri, der altså indbragte 42.000 kr., som vi donerer til uddannelse af frisører igennem ”Education for Life”, fortæller Bettina, der i øvrigt slår fast, at 85 pct. af de unge, der uddannes, faktisk har et job efterfølgende, og dermed mulighed for at skabe et bedre liv for sig selv.

Bettina Kingo er Præsident for Intercoiffure Danmark. Foto: Bettina Kingo

Efter generalforsamlingen var der frokost og demo fra Pact Nordic og Wella, og inden gallamiddagen løb den årlige optagelsesceremoni ad stablen, hvor Jan Christensen fra Pact Nordic og Gitte Skouenborg fra KAO, begge firmamedlemmer, blev optaget, samt Line Broge, BrogeCoiffure i Næstved og Mehwesh Lunddal fra House of Balayage på Frederiksberg.

Gallaaftenen

Traditionen tro mødte alle op i lange kjoler og smoking til aftenens gallafest, hvor præsidenterne fra Intercoiffure i Danmark, Norge og Sverige bød velkommen. Faktisk fortæller Bettina, at det er kutyme, at præsidenterne fra de skandinaviske lande deltager i generalforsamlingerne hos hinanden. ”Det er vigtigt for os at styrke det skandinaviske og nordiske samarbejde, og det er en god måde, at gøre det på”, siger hun.

Sascha Hirtsgaard modtog denne smukke statue for sien 23 års arbejde med Fondation Guillaume. 1,. januar stoppede hun. Foto: Bettina Kingo

Herefter var der underholdning af drag queen Sasha Holiday og det blev efterfulgt af endnu en Sascha. For de unge i FG havde sammensat en kæmpe surprise-happening for Sascha Hirtsgaard for at hylde hende for hendes 23 års virke i FG. Bl.a. deltog seks kollegaer fra hele verden i en video, hvor de fortalte om den impact, Sascha har haft på FG, og der blev både grinet og grædt.

Aftenen sluttede af med gallamiddag, dans og uddeling af 10 års medaljenåle til en række medlemmer, og Bettina Kingo sluttede den royale weekend af med at ønske alle ”Et konge godt år”.

Bestyrelsen i Intercoiffure. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Pact Nordic model. Foto: Bettina Kingo

Foto: Bettina Kingo

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Graham Hill - populær kending i ny emballage

20.02.2024hair.dk

Med naturen i centrum

19.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Lækkert hår starter ved hovedbunden

14.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Milk Shake Deep Detox

12.02.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Smæk på hårfarven eller en soft nuance

07.02.2024hair.dk

Svenske ”waves”

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023