Hårfibrene repareres

SYSTEM PROFESSIONAL introducerer Luxeblond

Foto: Foto: System Professional

SYSTEM PROFESSIONAL introducerer Luxeblond, en serie til salon- og hjemmebrug til blondt hår. Ved at kombinere kraften fra lipider med violette pigmenter hjælper LuxeBlond med at reparere hårfibrene indefra og ud, mens de øjeblikkeligt neutraliserer uønskede varme undertoner og giver styrke mod brud.
Samlet virker formlerne i System Professional LuxeBlond på hårets struktur, tekstur og tone på én gang og hjælper med at modvirke de vigtigste udfordringer med lysnet hår: tørhed, knækket hår, ru hårfornemmelse og uønsket gulning. LuxeBlond giver glattere, køligt blondt hår, styrket mod brud.
Der er også tænkt på emballagen. Mere end 50% af emballagen er fremstillet af genbrugsplast.
Der er fem produkter i serien. Luxeblond shampoo og hair moisturiser er i handlen nu, de restende lanceres 1. september.

Luxeblond shampoo er rensende & anti-brassiness (fjerner messingfarvede undertoner i håret), renser nænsomt håret og fjerner ophobning og forurening, mens den øjeblikkeligt neutraliserer messingagtige og gule undertoner. Indeholder lilla farvepigmenter og lipidcode.
hair moisturiser er anti-breakage med op til 99% mere modstandsstyrke mod knækkede hårstrå. Indeholder ikke farvepigmenter.

www.systemprofessional.com

-PF

Artikler

25.09.2023|hair.dk

En hyldest til Brigitte Bardot

22.09.2023|hair.dk

Vi elsker skønhed og de rene produkter

21.09.2023|hair.dk

Den usynlige nylonstrømpe

20.09.2023|hair.dk

Ny bæredygtig emballage

18.09.2023|hair.dk

Affaldssortering i salonen – hvad er kravene?

15.09.2023|hair.dk

En inspirerede aften i Marcel Klubben

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023