Frisørland og Hair and Body Care fusionerer

Fusion i frisørbranchen skaber Danmarks førende totalleverandør – velkommen til Frisørland Hair and Body Care!

"Nu kan vi endnu mere - sammen!”, lyder budskabet fra den nye ejerkreds, der består af Jimi Vinding, Morten Østergaard, Michael Andersen, Brian Mørch Svendsen og Lasse Mølgaard. Foto: Frisørland Hair and Body Care

I dag blev det meldt ud, at Frisørland Hair and Body Care er gået sammen i en innovativ fusion, hvor to af frisørbranchens mest betroede navne, Hair and Body Care & Frisørland, fra den 1. juli 2024 slår sig sammen.

Målet med fusionen er at blive frisørernes foretrukne professionelle totalleverandør og uundværlige sparringspartner, og samtidig markerer det et nyt kapitel for frisørerne – et hus i Silkeborg, hvor alt er samlet under ét tag. 

”Sammenlægningen danner et endnu stærkere team, skabt til at støtte frisørerne i deres udvikling og samarbejde om en sundere forretning og en sundere branche. Med spejlende kulturer og værdier som respekt, (k)ærlighed og humor, deler branchens ældste familieejede virksomheder en næsten identisk fortælling”, lyder det. 

Både Hair and Body Care og Frisørland er kendt for deres pragmatiske tilgang kombineret med faglig habilitet. Fusionen samler endnu flere kompetencer og kræfter på samme sted, alt imens de fastholder ideologien.

Frisørland Hair and Body Care, som bliver det navn, virksomheden nu går under, bestræber sig på at blive Danmarks bedste totalleverandør indenfor haircare, skincare, møbler og hairextensions. 

”For frisørerne betyder det, at kravet om større effektivitet og bedre priser bliver imødekommet, og de kan se frem til et endnu stærkere partnerskab. Frisørland Hair and Body Care vil fortsat levere den nærværende og personlige service, der har gjort dem til frisørernes foretrukne valg, og frisørerne kan forvente markedets bedste brands, forretningsudvikling, coaching, kurser i ind- og udland og meget mere – alt det bedste fra begge verdener”.

"Nu kan vi endnu mere - sammen!”, lyder budskabet fra den nye ejerkreds, der består af Jimi Vinding, Morten Østergaard, Michael Andersen, Brian Mørch Svendsen og Lasse Mølgaard. Og de kalder det begyndelsen på en spændende rejse for Frisørland Hair and Body Care og for hele frisørbranchen. ”Sammen skaber vi ikke kun en virksomhed – vi skaber en bevægelse mod excellence og innovation inden for skønhed og pleje. Velkommen til det nye epicenter for frisørprofessionen”, lyder meldingen.

-PF

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

19.02.2024hair.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

19.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Velkommen til Upgrade Hair`s Education program

14.02.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda hyldet som Årets Bedste Hårplejeserie ved Costume Awards 2023

13.02.2024hair.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

09.02.2024PARK Styling

Sponseret

Tonsus-trio øger bæredygtigt fokus

09.02.2024hair.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023