Få gode online anmeldelser

Rigtig mange kunder søger efter saloner virtuelt. Derfor har online anmeldelser aldrig været vigtigere.

Foto: 123RF.com

Ni ud af ti forbrugere siger, at anmeldelser spiller en rolle i forhold till at opdage lokale virksomheder.  Samtidig er der en tendens til, at det er dem, der har haft en positiv oplevelse, der vil give sig tid til at skrive en anmeldelse. Dermed har online anmeldelser et stort potentiale i forhold til at øge den positive opmærksomhed omkring din salon.

Faktisk siger 34% af forbrugerne i en engelsk undersøgelse, at de kun ville efterlade en anmeldelse efter en positiv oplevelse, mens 7% kun ville efterlade en anmeldelse efter en negativ oplevelse. Og positive anmeldelser også øge salonens synlighed i søgemaskinens søgeresultater, hvilket øger din salons potentielle rækkevidde.

Herudover kan anmeldelserne bruges som et godt udgangspunkt, hvis man kigger efter områder, hvor man kan forbedre salonen.

Mens det at skabe en god oplevelse for dine kunder helt sikkert er en fantastisk måde at opnå positive online anmeldelser af din salon på, vil den vigtigste faktor være den service, kunderne har fået i salonen - uanset om det er en klipning, farve, styling eller behandling. 

Dårlige anmeldelser kan komme fra kunder, der ikke føler, behandlingen har levet op til forventningerne. Derfor er det vigtigt at sikre, at man kommunikerer tydeligt med sine kunder - nye eller gamle.

Et vigtigt aspekt i forhold til en online tilstedeværelse generelt er at svare kunderne. Uanset om det er positivt eller negativt, viser svar på anmeldelser, at din virksomhed værdsætter sine kunder og værdsætter den tid, de har brugt på at dele feedback. 

Se tingene fra kundens perspektiv, selvom du er uenig, og skriv et veludformet svar, der viser salonens engagement i kundetilfredshed.

5 tips til at generere salonanmeldelser:

  • Selvom du kan opfordre eller tilskynde kunder til at skrive positive anmeldelser, kan du ikke tvinge dem til at gøre det.
  • Gør processen enkel - kunder er mere tilbøjelige til at efterlade en anmeldelse, hvis de nemt kan finde anmeldelsesplatformen og navigere i gennemgangsprocessen.
  • Når en ny kunde har besøgt salonen, send dem en personlig opfølgende e-mail eller sms, hvor du takker dem for deres besøg og beder dem om at skrive en anmeldelse og fortælle os om deres oplevelse. Skriv webadresser eller links for at gøre det nemt for dem.
  • Saloner og frisørsaloner kan differentiere sig ved at tilbyde unikke tjenester, der får folk til at anmelde dem og tale om det online.

-PF

Relateret indhold

24.04.2024hair.dk

DM 2024

23.04.2024hair.dk

Den digitale sikkerhed halter hos danske SMV’er

18.04.2024hair.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024hair.dk

Digital bogføring: det skal du vide

17.04.2024hair.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

16.04.2024hair.dk

Dansk Erhverv kalder på regulering for Temu

15.04.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

12.04.2024hair.dk

Undgå cyberangreb med ny varslingstjeneste

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
FRISØRLAND.DK
Kursus
Let There Be Light // Frisørland kursus

Et kursus, hvor vi skal have blondinerne frem i bussen. Der bliver fokuseret på teknikker, fra store til små blonderinger, som kan mixes og matches med evo's produkter. Du kommer til at mestre lysningsprocesser, beizestyrker, glossinger og nye evo teknikker, som du kan tage med tilbage, og anvende i salonen allerede i morgen. Vi byder velkommen til Simone Høj, som har arbejdet på højt internationalt niveau og Peter Holt, Frisørlands dygtige tekniker. Pris er inkl. frokost.

Dato

24.04.2024

Tid

09:00

Sted

København

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS ELUMEN BEGINNER

OPLEV FREMTIDENS HÅRFARVE

Dato

29.04.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

ZENZ
Kursus
Grøn frisør

Et inspirerende kursus, hvor du lærer alt om Grøn Salon og hvordan du kan få din egen salon certificeret.

Dato

06.05.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS BALAYAGE

Bliv fortrolig med forskellige lysningsteknikker som balayage, babylights, ombré, teasylights og meget mere.

Dato

13.05.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

PARK Styling
Kursus
CURLY GIRL SAMT VIDEN OM NYE TEKNIKKER MED METTE ROSE OG KATRINE BJERRING

Opdag hemmelighederne bag smukke krøller ved at deltage i vores kursus i Kolding med Mette Rose og Katrine Bjerring!

Dato

13.05.2024

Tid

10:00

Sted

Kolding

PARK Styling
Kursus
INTRO- OG INSPIRATIONSKURSUS I PARK PRODUKTER & FARVER

Optimer din anvendelse af produkterne på vores kursus, hvor vi mødes for at dykke ned i farver og dele viden. Få en grundig forståelse og tryghed med vores produkter. En inspirerende oplevelse for alle.

Dato

15.05.2024

Tid

10:00

Sted

Kolding

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023