Få gode online anmeldelser

Rigtig mange kunder søger efter saloner virtuelt. Derfor har online anmeldelser aldrig været vigtigere.

Foto: 123RF.com

Ni ud af ti forbrugere siger, at anmeldelser spiller en rolle i forhold till at opdage lokale virksomheder.  Samtidig er der en tendens til, at det er dem, der har haft en positiv oplevelse, der vil give sig tid til at skrive en anmeldelse. Dermed har online anmeldelser et stort potentiale i forhold til at øge den positive opmærksomhed omkring din salon.

Faktisk siger 34% af forbrugerne i en engelsk undersøgelse, at de kun ville efterlade en anmeldelse efter en positiv oplevelse, mens 7% kun ville efterlade en anmeldelse efter en negativ oplevelse. Og positive anmeldelser også øge salonens synlighed i søgemaskinens søgeresultater, hvilket øger din salons potentielle rækkevidde.

Herudover kan anmeldelserne bruges som et godt udgangspunkt, hvis man kigger efter områder, hvor man kan forbedre salonen.

Mens det at skabe en god oplevelse for dine kunder helt sikkert er en fantastisk måde at opnå positive online anmeldelser af din salon på, vil den vigtigste faktor være den service, kunderne har fået i salonen - uanset om det er en klipning, farve, styling eller behandling. 

Dårlige anmeldelser kan komme fra kunder, der ikke føler, behandlingen har levet op til forventningerne. Derfor er det vigtigt at sikre, at man kommunikerer tydeligt med sine kunder - nye eller gamle.

Et vigtigt aspekt i forhold til en online tilstedeværelse generelt er at svare kunderne. Uanset om det er positivt eller negativt, viser svar på anmeldelser, at din virksomhed værdsætter sine kunder og værdsætter den tid, de har brugt på at dele feedback. 

Se tingene fra kundens perspektiv, selvom du er uenig, og skriv et veludformet svar, der viser salonens engagement i kundetilfredshed.

5 tips til at generere salonanmeldelser:

  • Selvom du kan opfordre eller tilskynde kunder til at skrive positive anmeldelser, kan du ikke tvinge dem til at gøre det.
  • Gør processen enkel - kunder er mere tilbøjelige til at efterlade en anmeldelse, hvis de nemt kan finde anmeldelsesplatformen og navigere i gennemgangsprocessen.
  • Når en ny kunde har besøgt salonen, send dem en personlig opfølgende e-mail eller sms, hvor du takker dem for deres besøg og beder dem om at skrive en anmeldelse og fortælle os om deres oplevelse. Skriv webadresser eller links for at gøre det nemt for dem.
  • Saloner og frisørsaloner kan differentiere sig ved at tilbyde unikke tjenester, der får folk til at anmelde dem og tale om det online.

-PF

Relateret indhold

23.07.2024hair.dk

Forbered din virksomhed på Googles opdaterede søgemaskine med AI

22.07.2024hair.dk

Beskæftigelsen blandt seniorer buldrer afsted

17.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Fri fragt hele sommeren på KAOs salon webshop!

17.07.2024hair.dk

AI-gevinsten lader vente på sig

16.07.2024hair.dk

Danske virksomheder styrker it-sikkerheden

15.07.2024hair.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

12.07.2024hair.dk

Markant færre unge frem mod 2040

11.07.2024hair.dk

Ny analyse om ældre på job

Jobmarked

Se alle

Soul of Hair ApS

Skal Du være selvstændig frisør?

Er det ikke tid til at få en større bid fra saksen? Soul of Hair giver dig muligheden!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.08.2024

PARK Styling

PARK by Klipoteket I SVENSTRUP ved Aalborg SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør på DELTID eller FULDTID til vores skønne team på 5.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Thomas H i Nærum søger frisør!

Bliv en del af det dejligste team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK by Frisør Bentsen I HJERTET AF NYKØBING FALSTER SØGER FRISØR

Vi søger en sød og dygtig frisør til vores skønne salon i hjertet af Nykøbing Falster.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By KLINT I STORE HEDDINGE SØGER EN FRISØRELEV

Frisørelev til PARK By Klint

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til PARK By MENS CUT

Vi søger en fuldtid eller deltid dygtig, kreativ og engageret frisør eller lejer der har lyst på nye og spændende udfordringer.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Cityfrisørerne I VEJLE SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør til vores team og er et team på 6 frisører.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til Søborg søges!

PARK By Bystrup & Pate søger frisør

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.07.2024

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle
ZENZ
Kursus
Klippekursus herre

Få klippeteknikkerne ind under huden med dette intensive herreklippekursus målrettet elever.

Dato

29.07.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

Frisørland Hair and Body Care
Kursus
CUTTING CLASS // Cutting with confidence

CUTTING CLASS - CUTTING WITH CONFIDENCE. SPENDRUP - DIT HÅR ER PERSONLIGT! OPLEV KLIPNINGER I ET TRYGT UNIVERS, HVOR DER SÆTTES FOKUS PÅ DIN PERSONLIGE UDVIKLING OG MØDER DIG DER HVOR DU ER. I en behagelig atmosfære skabes magien og udviklingen til læring. Gennem dagen arbejdes der hands-on med personlig stil, og der kredses om detaljen. Målet er at motivere og øge din arbejdsglæde, samt styrke dine færdigheder, så du undgår at gentage dig selv i dit arbejde. Bettina fra Frisør Spendrup sørger for en givende dag med klip af personlig model, og brugbare nyfortolkninger af klassiske klippeteknikker. Kl. 09.00 - 16.00. Pris 2.495 kr. inkl. frokost. Eget værktøj og modeller skal medbringes: 1 model formiddag samt 1 model efter frokost.

Dato

02.09.2024

Tid

09:00

Sted

Aalborg

Frisørland Hair and Body Care
Kursus
CUTTING CLASS // Cutting with confidence

CUTTING CLASS - CUTTING WITH CONFIDENCE. SPENDRUP - DIT HÅR ER PERSONLIGT! OPLEV KLIPNINGER I ET TRYGT UNIVERS, HVOR DER SÆTTES FOKUS PÅ DIN PERSONLIGE UDVIKLING OG MØDER DIG DER HVOR DU ER. I en behagelig atmosfære skabes magien og udviklingen til læring. Gennem dagen arbejdes der hands-on med personlig stil, og der kredses om detaljen. Målet er at motivere og øge din arbejdsglæde, samt styrke dine færdigheder, så du undgår at gentage dig selv i dit arbejde. Bettina fra Frisør Spendrup sørger for en givende dag med klip af personlig model, og brugbare nyfortolkninger af klassiske klippeteknikker. Kl. 09.00 - 16.00. Pris 2.495 kr. inkl. frokost. Eget værktøj og modeller skal medbringes: 1 model formiddag samt 1 model efter frokost.

Dato

03.09.2024

Tid

09:00

Sted

Silkeborg

Pact Nordic A/S
Kursus
BALAYAGE og alle de nyeste frihåndsteknikker

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salon­venlige balayage teknikker?

Dato

03.09.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

PARK Styling
Kursus
INTRO- OG INSPIRATIONSKURSUS I PARK BEAUTY

Vi er glade for at invitere dig til vores gratis kurser, hvor vi vil udforske vores lækre beauty produkter og forbedre dine færdigheder inden for makeup og salg.

Dato

03.09.2024

Tid

10:00

Sted

København

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS BALAYAGE

Bliv fortrolig med forskellige lysningsteknikker som balayage, babylights, ombré, teasylights og meget mere.

Dato

09.09.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023