En gamechanger

Pact Nordic lancerede forleden Epres til både professionelt brug og hjemmebrug ved et fint arrangement i Vejle. Marianne Henriksen kalder det en ”gamechanger”, frisørerne kan tjene penge på. ”Det kræver ikke mere tid af dem. Dermed tilgodeser det deres arbejdsproces og kundens hår, samtidig med at frisørerne får mulighed for at tjene penge på både salonbehandlingerne og på det efterfølgende mersalg til kunden”.

Eric Pressly, der står bag epres og Pact Nordics tekniske direktør.. Foto: Jacob Due

24.04.2023

Pia Finne, hair.dk

35 frisører – salonindehavere og daglig ledere – var med, da Pact Nordic forleden lancerede epres ved et arrangement og show i Vejle.  

Eric Pressly, der er manden bag epres, stod selv på scenen for at fortælle frisørerne om den helt nye bondbuilder.  

For 10 år siden skabte han bondbuilder kategorien inden for hårpleje. Han har mere end 100 patenter inden for bondbuilder teknologi, og som han selv fortalte det fra scenen i Vejle, er han blevet klogere på nogle ting, og med epres slår han fast, at han har taget endnu et skridt fremad.  

Eric Pressly fortæller, at det er vigtigt for ham, at det er ham selv, der underviser i produktet. Derfor rejser han netop nu rundt i Europa med sin kone og sin 1-årige søn. Planen er, at epres skal rulles ud til de bedste samarbejdspartnere de kommende måneder, og Danmark med Pact Nordic som samarbejdspartner var det 3. land på listen.  

Et one-step system  

”epres er et one-step system”, forklarer Pact Nordic’s tekniske direktør Marianne Henriksen, der som hun fortæller, har fået lov til at ”nørde” med produktet siden januar.  

”Det betyder, at frisørerne fremover ikke har behov for at sætte mere tid af til en kunde for at udføre behandlingen og få den ønskede effekt. Det eneste, de skal gøre, er at tilsætte epres Professional Bond Repair i deres farve eller afblegning og derefter røre det hele sammen med beizen, så reparerer den hårets svovlbindinger, mens frisøren udfører den kemiske behandling i håret”.  

For som Marianne siger det. ”I dag er tid det, folk har mindst af, og de færreste ser det som en luksus at skulle sidde tre timer i frisørstolen. I dag vil man gerne have alt det bedste, men det må gerne gå lidt hurtigt”.  

Fordi epres reparerer hårets svovlbindinger, forbedrer det hårets styrke og bringer håret til sin sundeste tilstand.  

Samtidig er epres syre-fri, og det, slår Marianne fast, er der ingen andre produkter på markedet, der er.  

Når der er syre i produkter som bondbuildere, sænkes pH-værdien i produktet, og i forhold til kemiske, professionelle behandlinger har det en negativ effekt, fordi de fungerer bedst ved en høj pH-værdi. En lav pH-værdi kan gøre, at håret ikke kan lysnes nok eller at det tager længere tid at lysne det. Ved farvning kan det mindske dybden og intensiteten på det færdige farveresultat.  

“Da vores teknologi ikke har de negative bivirkninger, syre kan forårsage, kan epres anvendes til en hurtigere og mere effektiv reparation af svovlbindingerne end andre produkter på markedet,” tilføjer Marianne, der videre fortæller, at epres består af flydende molekyler frem for faste. ”Det giver pleje og reparation til hvert eneste hårstrå”.  

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

God positiv interesse  

Arrangementet forleden begyndte til frokost med lidt tapas, og da Eric Pressly skulle på scenen, skete det med goodiebags på stolene og masser af interesse fra de 35 frisører.  

Dagen omfattede naturligvis også demoer i både det professionelle produkt og i produktet til hjemmebrug, og de frisører, der har fået lov til at smug-teste produktet siden januar fortalte om deres oplevelser.  

Herefter havde Pact Nordic’s kreative team lavet fire cases med modeller, der skulle have fire forskellige farvebehandlinger; en som fik lavet en masse af lyse reflekser med afblegning og efterfølgende en toning over hele håret. En case med et jomfruhår med krøller der kruser, og som skulle farves, en model med et afbleget, ”krudtet” hår, der skulle farves intenst kobber, og en balayage med både low-lights og high-lights.  

”Vi havde valgt salonrelaterede cases, hvor vi som frisører godt kan nå at tænke; bliver det nu glansfuldt nok, holder det og kan håret klare den kemiske behandling? Vi tilførte naturligvis epres i farverne og afblegningerne, og frisørerne kunne se og røre ved resultatet”, forklarer Marianne.”  

epres til professionelt brug suppleres med en udgave til hjemmebrug, så kunderne kan fortsætte vedligeholdelsen af håret derhjemme.  

”Hjemmekittet består af en epres sprayflaske – en form for vandforstøver - og to ampuller af Bond Repair Treatment. En ampul hældes i sprayflasken, der fyldes op med vand, og det rystes sammen, hvorefter er der til ca. 4 – 6 behandlinger i flasken pr. ampul”, fortæller Marianne, og Eric Pressly forklarer, at produktet ganske enkelt skal sprayes i tørt hår. Håret skal mættes godt, og det skal virke i mindst 10 minutter. Det kan sprayes i inden sport, eller man kan sove med det i håret natten over. Herefter vaskes håret med shampoo og conditioner, og man mærker effekten med det samme. Eric anbefaler, at man bruger produktet der hjemme en gang om ugen – to gange, hvis håret er meget skadet.  

epres til hjemmebrug sælges udelukkende hos frisørerne. Både hjemmekittet som indeholder sprayflasken og to ampuller, og så kan man også købe ampullerne efterfølgende som refiller. Marianne kalder epres en ”gamechanger”, for frisørbranchen. ”Det kræver ikke mere tid af dem. Dermed tilgodeser det deres arbejdsproces og kundens hår, samtidig med at frisørerne får mulighed for at tjene penge på både salonbehandlingerne og på det efterfølgende mersalg til kunden”, slutter Marianne.   

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Relateret indhold

23.07.2024hair.dk

Forbered din virksomhed på Googles opdaterede søgemaskine med AI

22.07.2024hair.dk

Beskæftigelsen blandt seniorer buldrer afsted

01.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion af 'Colors Of The Season' 3: Creative Energy

01.07.2024hair.dk

Lysten til udvikling er min drivkraft

01.07.2024Frisørland Hair and Body Care

Sponseret

Praise for Haze

28.06.2024Upgrade Hair

Sponseret

NO. 809 NIGHTLY FACE MOISTURIZER

27.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE Big Hair ATTITUDE

27.06.2024Upgrade Hair

Sponseret

NO. 805 NO HANGOVER FACE GEL

Jobmarked

Se alle

Soul of Hair ApS

Skal Du være selvstændig frisør?

Er det ikke tid til at få en større bid fra saksen? Soul of Hair giver dig muligheden!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.08.2024

PARK Styling

PARK by Klipoteket I SVENSTRUP ved Aalborg SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør på DELTID eller FULDTID til vores skønne team på 5.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Thomas H i Nærum søger frisør!

Bliv en del af det dejligste team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK by Frisør Bentsen I HJERTET AF NYKØBING FALSTER SØGER FRISØR

Vi søger en sød og dygtig frisør til vores skønne salon i hjertet af Nykøbing Falster.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By KLINT I STORE HEDDINGE SØGER EN FRISØRELEV

Frisørelev til PARK By Klint

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til PARK By MENS CUT

Vi søger en fuldtid eller deltid dygtig, kreativ og engageret frisør eller lejer der har lyst på nye og spændende udfordringer.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Cityfrisørerne I VEJLE SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør til vores team og er et team på 6 frisører.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til Søborg søges!

PARK By Bystrup & Pate søger frisør

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.07.2024

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle
ZENZ
Kursus
Klippekursus herre

Få klippeteknikkerne ind under huden med dette intensive herreklippekursus målrettet elever.

Dato

29.07.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

Frisørland Hair and Body Care
Kursus
CUTTING CLASS // Cutting with confidence

CUTTING CLASS - CUTTING WITH CONFIDENCE. SPENDRUP - DIT HÅR ER PERSONLIGT! OPLEV KLIPNINGER I ET TRYGT UNIVERS, HVOR DER SÆTTES FOKUS PÅ DIN PERSONLIGE UDVIKLING OG MØDER DIG DER HVOR DU ER. I en behagelig atmosfære skabes magien og udviklingen til læring. Gennem dagen arbejdes der hands-on med personlig stil, og der kredses om detaljen. Målet er at motivere og øge din arbejdsglæde, samt styrke dine færdigheder, så du undgår at gentage dig selv i dit arbejde. Bettina fra Frisør Spendrup sørger for en givende dag med klip af personlig model, og brugbare nyfortolkninger af klassiske klippeteknikker. Kl. 09.00 - 16.00. Pris 2.495 kr. inkl. frokost. Eget værktøj og modeller skal medbringes: 1 model formiddag samt 1 model efter frokost.

Dato

02.09.2024

Tid

09:00

Sted

Aalborg

Frisørland Hair and Body Care
Kursus
CUTTING CLASS // Cutting with confidence

CUTTING CLASS - CUTTING WITH CONFIDENCE. SPENDRUP - DIT HÅR ER PERSONLIGT! OPLEV KLIPNINGER I ET TRYGT UNIVERS, HVOR DER SÆTTES FOKUS PÅ DIN PERSONLIGE UDVIKLING OG MØDER DIG DER HVOR DU ER. I en behagelig atmosfære skabes magien og udviklingen til læring. Gennem dagen arbejdes der hands-on med personlig stil, og der kredses om detaljen. Målet er at motivere og øge din arbejdsglæde, samt styrke dine færdigheder, så du undgår at gentage dig selv i dit arbejde. Bettina fra Frisør Spendrup sørger for en givende dag med klip af personlig model, og brugbare nyfortolkninger af klassiske klippeteknikker. Kl. 09.00 - 16.00. Pris 2.495 kr. inkl. frokost. Eget værktøj og modeller skal medbringes: 1 model formiddag samt 1 model efter frokost.

Dato

03.09.2024

Tid

09:00

Sted

Silkeborg

Pact Nordic A/S
Kursus
BALAYAGE og alle de nyeste frihåndsteknikker

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salon­venlige balayage teknikker?

Dato

03.09.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

PARK Styling
Kursus
INTRO- OG INSPIRATIONSKURSUS I PARK BEAUTY

Vi er glade for at invitere dig til vores gratis kurser, hvor vi vil udforske vores lækre beauty produkter og forbedre dine færdigheder inden for makeup og salg.

Dato

03.09.2024

Tid

10:00

Sted

København

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS BALAYAGE

Bliv fortrolig med forskellige lysningsteknikker som balayage, babylights, ombré, teasylights og meget mere.

Dato

09.09.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023