En gamechanger

Pact Nordic lancerede forleden Epres til både professionelt brug og hjemmebrug ved et fint arrangement i Vejle. Marianne Henriksen kalder det en ”gamechanger”, frisørerne kan tjene penge på. ”Det kræver ikke mere tid af dem. Dermed tilgodeser det deres arbejdsproces og kundens hår, samtidig med at frisørerne får mulighed for at tjene penge på både salonbehandlingerne og på det efterfølgende mersalg til kunden”.

Eric Pressly, der står bag epres og Pact Nordics tekniske direktør.. Foto: Jacob Due

24.04.2023

Pia Finne, hair.dk

35 frisører – salonindehavere og daglig ledere – var med, da Pact Nordic forleden lancerede epres ved et arrangement og show i Vejle.  

Eric Pressly, der er manden bag epres, stod selv på scenen for at fortælle frisørerne om den helt nye bondbuilder.  

For 10 år siden skabte han bondbuilder kategorien inden for hårpleje. Han har mere end 100 patenter inden for bondbuilder teknologi, og som han selv fortalte det fra scenen i Vejle, er han blevet klogere på nogle ting, og med epres slår han fast, at han har taget endnu et skridt fremad.  

Eric Pressly fortæller, at det er vigtigt for ham, at det er ham selv, der underviser i produktet. Derfor rejser han netop nu rundt i Europa med sin kone og sin 1-årige søn. Planen er, at epres skal rulles ud til de bedste samarbejdspartnere de kommende måneder, og Danmark med Pact Nordic som samarbejdspartner var det 3. land på listen.  

Et one-step system  

”epres er et one-step system”, forklarer Pact Nordic’s tekniske direktør Marianne Henriksen, der som hun fortæller, har fået lov til at ”nørde” med produktet siden januar.  

”Det betyder, at frisørerne fremover ikke har behov for at sætte mere tid af til en kunde for at udføre behandlingen og få den ønskede effekt. Det eneste, de skal gøre, er at tilsætte epres Professional Bond Repair i deres farve eller afblegning og derefter røre det hele sammen med beizen, så reparerer den hårets svovlbindinger, mens frisøren udfører den kemiske behandling i håret”.  

For som Marianne siger det. ”I dag er tid det, folk har mindst af, og de færreste ser det som en luksus at skulle sidde tre timer i frisørstolen. I dag vil man gerne have alt det bedste, men det må gerne gå lidt hurtigt”.  

Fordi epres reparerer hårets svovlbindinger, forbedrer det hårets styrke og bringer håret til sin sundeste tilstand.  

Samtidig er epres syre-fri, og det, slår Marianne fast, er der ingen andre produkter på markedet, der er.  

Når der er syre i produkter som bondbuildere, sænkes pH-værdien i produktet, og i forhold til kemiske, professionelle behandlinger har det en negativ effekt, fordi de fungerer bedst ved en høj pH-værdi. En lav pH-værdi kan gøre, at håret ikke kan lysnes nok eller at det tager længere tid at lysne det. Ved farvning kan det mindske dybden og intensiteten på det færdige farveresultat.  

“Da vores teknologi ikke har de negative bivirkninger, syre kan forårsage, kan epres anvendes til en hurtigere og mere effektiv reparation af svovlbindingerne end andre produkter på markedet,” tilføjer Marianne, der videre fortæller, at epres består af flydende molekyler frem for faste. ”Det giver pleje og reparation til hvert eneste hårstrå”.  

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

God positiv interesse  

Arrangementet forleden begyndte til frokost med lidt tapas, og da Eric Pressly skulle på scenen, skete det med goodiebags på stolene og masser af interesse fra de 35 frisører.  

Dagen omfattede naturligvis også demoer i både det professionelle produkt og i produktet til hjemmebrug, og de frisører, der har fået lov til at smug-teste produktet siden januar fortalte om deres oplevelser.  

Herefter havde Pact Nordic’s kreative team lavet fire cases med modeller, der skulle have fire forskellige farvebehandlinger; en som fik lavet en masse af lyse reflekser med afblegning og efterfølgende en toning over hele håret. En case med et jomfruhår med krøller der kruser, og som skulle farves, en model med et afbleget, ”krudtet” hår, der skulle farves intenst kobber, og en balayage med både low-lights og high-lights.  

”Vi havde valgt salonrelaterede cases, hvor vi som frisører godt kan nå at tænke; bliver det nu glansfuldt nok, holder det og kan håret klare den kemiske behandling? Vi tilførte naturligvis epres i farverne og afblegningerne, og frisørerne kunne se og røre ved resultatet”, forklarer Marianne.”  

epres til professionelt brug suppleres med en udgave til hjemmebrug, så kunderne kan fortsætte vedligeholdelsen af håret derhjemme.  

”Hjemmekittet består af en epres sprayflaske – en form for vandforstøver - og to ampuller af Bond Repair Treatment. En ampul hældes i sprayflasken, der fyldes op med vand, og det rystes sammen, hvorefter er der til ca. 4 – 6 behandlinger i flasken pr. ampul”, fortæller Marianne, og Eric Pressly forklarer, at produktet ganske enkelt skal sprayes i tørt hår. Håret skal mættes godt, og det skal virke i mindst 10 minutter. Det kan sprayes i inden sport, eller man kan sove med det i håret natten over. Herefter vaskes håret med shampoo og conditioner, og man mærker effekten med det samme. Eric anbefaler, at man bruger produktet der hjemme en gang om ugen – to gange, hvis håret er meget skadet.  

epres til hjemmebrug sælges udelukkende hos frisørerne. Både hjemmekittet som indeholder sprayflasken og to ampuller, og så kan man også købe ampullerne efterfølgende som refiller. Marianne kalder epres en ”gamechanger”, for frisørbranchen. ”Det kræver ikke mere tid af dem. Dermed tilgodeser det deres arbejdsproces og kundens hår, samtidig med at frisørerne får mulighed for at tjene penge på både salonbehandlingerne og på det efterfølgende mersalg til kunden”, slutter Marianne.   

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Foto: Jacob Due

Relateret indhold

24.04.2024hair.dk

DM 2024

23.04.2024hair.dk

Den digitale sikkerhed halter hos danske SMV’er

19.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion perfectionist & Curl passion shaper

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

15.04.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

Nyhed: Har du 9 sekunder?

11.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion enhancing fluid

08.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Hovedbund i balance

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
FRISØRLAND.DK
Kursus
Let There Be Light // Frisørland kursus

Et kursus, hvor vi skal have blondinerne frem i bussen. Der bliver fokuseret på teknikker, fra store til små blonderinger, som kan mixes og matches med evo's produkter. Du kommer til at mestre lysningsprocesser, beizestyrker, glossinger og nye evo teknikker, som du kan tage med tilbage, og anvende i salonen allerede i morgen. Vi byder velkommen til Simone Høj, som har arbejdet på højt internationalt niveau og Peter Holt, Frisørlands dygtige tekniker. Pris er inkl. frokost.

Dato

24.04.2024

Tid

09:00

Sted

København

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS ELUMEN BEGINNER

OPLEV FREMTIDENS HÅRFARVE

Dato

29.04.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

ZENZ
Kursus
Grøn frisør

Et inspirerende kursus, hvor du lærer alt om Grøn Salon og hvordan du kan få din egen salon certificeret.

Dato

06.05.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

ZENZ
Kursus
FARVEKURSUS BALAYAGE

Bliv fortrolig med forskellige lysningsteknikker som balayage, babylights, ombré, teasylights og meget mere.

Dato

13.05.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV

PARK Styling
Kursus
CURLY GIRL SAMT VIDEN OM NYE TEKNIKKER MED METTE ROSE OG KATRINE BJERRING

Opdag hemmelighederne bag smukke krøller ved at deltage i vores kursus i Kolding med Mette Rose og Katrine Bjerring!

Dato

13.05.2024

Tid

10:00

Sted

Kolding

PARK Styling
Kursus
INTRO- OG INSPIRATIONSKURSUS I PARK PRODUKTER & FARVER

Optimer din anvendelse af produkterne på vores kursus, hvor vi mødes for at dykke ned i farver og dele viden. Få en grundig forståelse og tryghed med vores produkter. En inspirerende oplevelse for alle.

Dato

15.05.2024

Tid

10:00

Sted

Kolding

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023