En frisørrejse til Paradis

Trontveit har netop haft 57 dedikerede frisører med til Halkidiki i Grækenland for at træne og hygge

57 frisører fra hele landet var med Trontveit i Halkidiki i Grækenland til nogle dage med træning og oplevelser. Foto: Trontveit

04.06.2024

Pia Finne, hair.dk

”Trontveit ApS har altid haft en vision om at bringe noget nyt og banebrydende til frisørbranchen. Det gjorde vi bl.a. på vores seneste HairVenture-tur til Halkidiki, Grækenland, hvir vi havde samlet 57 dedikerede frisører fra forskellige dele af landet, og tog dem med på en rejse, der kombinerede professionel træning med luksus og rekreation. Samtidig præsenterede vi vores nyeste produkt, Rebounder, som lanceres til august”, fortæller Thomas Trontveit.

Rejsen til Paradiset

Planlægningen af rejsen begyndte for flere måneder siden. ”Vores mål var at skabe en uforglemmelig oplevelse for deltagerne, og derfor valgte vi Halkidiki i Grækenland som destination. En region, der er kendt for sine krystalklare strande, frodige landskaber og luksuriøse resorts – den perfekte ramme for både afslapning og læring”, lyder det fra Thomas, der videre fortæller, at frisørerne fik en 4-stjernet oplevelse med udsigt over det Ægæiske Hav, lækre måltider, forfriskende drinks og førsteklasses faciliteter. Og den imødekommende atmosfære og den smukke beliggenhed satte scenen for arragementets begivenheder.

Undervisning på Stranden

Hvad der bl.a. gjorde turen unik, var undervisningsstedet, for de traditionelle klasseværelser var nemlig byttet ud med stranden, hvor deltagerne på utraditionel vis  kunne ligge i komfortable solsenge, tage sol, nyde drinks og samtidig modtage professionel 

Undervisningen foregik fra liggestole på stranden. Foto: Trontveit

træning. ”Det afslappede miljø fremmede kreativitet og gjorde læringsprocessen både sjov og effektiv”, siger Thomas.

En central del af programmet var produkttræningen med ATTITUDE-produkterne. Gennem interaktive sessioner lærte frisørerne om de nyeste trends og teknikker inden for klipning, farvning, permanent og hudpleje. De fik også mulighed for at prøve de forskellige produkter og opleve, hvordan de kan forbedre deres daglige arbejde i salonen.

Klippeundervisningen fokuserede på avancerede teknikker, der kan skabe moderne og klassiske frisurer, for undervisningen stod Marianne Blomstrøm, og Signe Dam, og instruktørerne demonstrerede forskellige klippemetoder og delte deres bedste tips og tricks med deltagerne. Herudover fik Frisørerne mulighed for at øve sig på hinanden og på modeller.

Farve, permanent og hudpleje

Farveundervisningen var en anden vigtig del af programmet. ”Frisørerne lærte om de nyeste farvningsteknikker og produkter, der kan hjælpe dem med at skabe smukke og holdbare farver. De fik også indsigt i farveteori, samt i hvordan man kan opnå de ønskede resultater på en skånsom måde for håret, og frisørerne fik selvfølgelig mulighed for at øve sig på hinanden efter endt undervisning”, forklarer Thomas videre.

Permanent er med i trenden igen, og permanentundervisningen introducerede deltagerne til moderne metoder og produkter, der kan give deres kunder smukke krøller og bølger uden at skade håret. Samtidig forklarede instruktørerne, hvordan man kan tilpasse teknikkerne til forskellige hårtyper og ønsker.

For at komme hele vejen rundt, var hudplejeundervisningen en kærkommen tilføjelse til programmet. Frisørerne lærte om de forskellige hudplejeprodukter fra PURE skin ATTITUDE og behandlinger, der kan tilbydes i salonerne, og som dermed er en mulighed for at udvide serviceporteføljen og tilbyde kunderne en helhedsorienteret skønhedsoplevelse. Her blev frisørerne guided igennem af Minna Trontveit´s kyndige hænder

Teknikker i det lange hår 

Undervisningen i langthårsopsætninger blev udført af Marianne Blomstrøm og Minna Trontveit, der fokuserede på teknikker til at skabe smukke og holdbare opsætninger til bryllupper, fester og andre særlige lejligheder. Frisørerne fik mulighed for at 

Der blev vist teknikker til at skabe smukke langthårsopsætninger. Foto: Trontveit

eksperimentere med forskellige stilarter og lære, hvordan de kunne tilpasse dem til deres kunders ønsker.

Lanceringen af Rebounder

”Et af turens absolutte højdepunkter var lanceringen af Trontveit's nye produkt, Rebounder. Deltagerne fik en eksklusiv forhåndsvisning og hands-on erfaring med det nye, innovative produkt, som lanceres til august. Rebounder blev præsenteret gennem en række demonstrationer og workshops, hvor frisørerne med egne øjne kunne se, hvordan produktet kan integreres i deres daglige arbejde og forbedre deres resultater”, fastslår Thomas.

 

Trontveits Rebounder blev introduceret. Foto: Trontveit

Fritid og Eventyr

Selvfølgelig var der også tid til at hygge sig og nyde solen og vandet og der var 

rig mulighed for at udforske Halkidikis naturskønne omgivelser. En af de mest populære aktiviteter var bådture, hvor deltagerne kunne sejle ud på det krystalklare vand og nyde den betagende udsigt over kystlinjen, og snorkle og svømme i det varme, klare vand, ligesom det også var muligt med en at tage en adrenalinfyldt ATV-tur i Halkidikis bakkede terræn, eller en stille vandretur, der førte gennem frodige skove, op ad bjerge og langs kysten. 

En vigtig del af turen var det sociale samvær. Så om aftenen stod der netop fælles middage hygge og netværk på programmet. 

Deltagerne kunne nyde lækre lokale retter og dele deres oplevelser fra dagen til fra live musik og festlige danseopvisninger. 

”Sidst men ikke mindst, gav turen deltagerne rig mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med kolleger fra hele landet, så der blev knyttet nye kontakter, og hentet ny inspiration til egen salonpraksis”,   siger Thomas Trontveit, og han slutter af med at fortælle, at man allerede er i fuld gang med at arrangere næste års HairVenture.

Succesen med HairVenture turen til Halkidiki blev allerede mærkbar, inden vi landede tilbage i Danmark. Hele 37 af de 57 deltagere har allerede tilmeldt sig næste års tur, som i 2025 går til Alanya, Tyrkiet. Planen er bl.a. at udvide programmet med flere hands-on sessioner og give deltagerne endnu flere muligheder for at øve sig på modeller. Vi arbejder også på at inkludere flere aktiviteter og oplevelser, der kan gøre turen endnu mere mindeværdig”.

Trontveits mål er at løfte frisørbranchen gennem innovativ træning og uforglemmelige oplevelser.. Foto: Trontveit

Foto: Trontveit

Foto: Trontveit

Foto: Trontveit

Relateret indhold

14.06.2024hair.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

13.06.2024hair.dk

Vil du tilbyde ”stille” behandlinger?

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

10.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Lille vidunder med stor effekt

07.06.2024hair.dk

Park Styling runder milepæl med 100 saloner

04.06.2024Trontveit

Sponseret

Black Unique After Perm Treatment

04.06.2024hair.dk

En frisørrejse til Paradis

03.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Ubetinget kærlighed i taske

Jobmarked

Se alle

Soul of Hair ApS

Skal Du være selvstændig frisør?

Er det ikke tid til at få en større bid fra saksen? Soul of Hair giver dig muligheden!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.08.2024

PARK Styling

PARK by Klipoteket I SVENSTRUP ved Aalborg SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør på DELTID eller FULDTID til vores skønne team på 5.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Thomas H i Nærum søger frisør!

Bliv en del af det dejligste team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK by Frisør Bentsen I HJERTET AF NYKØBING FALSTER SØGER FRISØR

Vi søger en sød og dygtig frisør til vores skønne salon i hjertet af Nykøbing Falster.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By KLINT I STORE HEDDINGE SØGER EN FRISØRELEV

Frisørelev til PARK By Klint

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til PARK By MENS CUT

Vi søger en fuldtid eller deltid dygtig, kreativ og engageret frisør eller lejer der har lyst på nye og spændende udfordringer.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

PARK By Cityfrisørerne I VEJLE SØGER NY FRISØR

Vi søger en ny frisør til vores team og er et team på 6 frisører.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

PARK Styling

Frisør til Søborg søges!

PARK By Bystrup & Pate søger frisør

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

30.07.2024

ZENZ

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ZENZ

ZENZ søger passionerede frisører med den 4-årige uddannelse

Vil du arbejde i branchens sundeste og mest kreative arbejdsmiljø?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023