Aveda afslører en limited edition juleserie

Julecapsule-kollektion med couturier Iria Van Herpen

Foto: weareone

04.10.2023

Pia Finne, hair.dk

Aveda er stolt af at annoncere et eksklusivt, limited edition-samarbejde i partnerskab med den berømte hollandske modedesigner og couturier Iris van Herpen til Holiday 2023, det første skønhedssamarbejde af sin art for van Herpen. Ved at kombinere couturierens avantgarde-stil med Avedas engagement i bæredygtighed understreger kapselkollektionen af hårtilbehør og gaveemballage i begrænset oplag høj stil og høj videnskab, forenet af naturen.

"Denne kollektion fanger en fremtidsvision for julen og legemliggør naturens ubegrænsede skønhed",  fortæller Iris van Herpen. Den visuelle inspiration i denne kollektion er hentet fra forholdet mellem levende organismer og deres fysiske miljøer i alle dets lag og nuancer, en konstant dialog mellem naturen og os selv."

Mens van Herpens couture-design regelmæssigt ses på røde løbere, i globalt anerkendte film og på catwalks rundt om i verden, har hun også klædt modeller på til hårshows ledet af Avedas Senior Vice President of Global Professional Artistry, Antoinette Beenders. Mange års samarbejde førte til et ægte venskab, der udviklede sig til dette formelle feriesamarbejde med kunst og håndværk i centrum.

Aveda x Iris van Herpen Holiday kollektionen indeholder tre luksuriøse, limited edition tilbehør: en hårmanchet, hårnålesæt og kosmetikpose sammen med smukt designet gaveemballage, alt sammen konceptualiseret af Iris van Herpen og skabt med bæredygtighed i hjertet. Lagoon Nebula Hair blev inspireret af en interstellar sky, hvor stjerner fødes, Henosis Hair Pin Set legemliggør det græske koncept om enhed og forening, og Syntopia Cosmetic Pouch blev inspireret af en tilstand af væren, hvor forskellige arter lever sammen. 

Gavesættets emballage i begrænset oplag henter inspiration fra naturens verden.

I overensstemmelse med mærkernes bæredygtighedsværdier er hårmanchetten og hårnålene lavet af genanvendelig guldfarvet messing, og kosmetikposen er lavet af 65 genbrugsmaterialer. Special edition gaveæsker er fremstillet af FSC-certificeret genbrugspapir. 

www.weareone.no

Relateret indhold

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

21.05.2024hair.dk

80'er reboot: Permanent vender tilbage

16.05.2024Pact Nordic A/S

Sponseret

epres er et Award vindende BOND BUILDER produkt

16.05.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

Styrkende & glansgivende plejeserie

14.05.2024hair.dk

En fængslende Illuminight

13.05.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

colour booster that makes your hair smile

09.05.2024hair.dk

Jeg inspireres af diversiteten

07.05.2024hair.dk

Skønne permanentede krøller

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023