Tid til bryllupper

Vi går ind i sommeren – og den tid, hvor rigtig mange mennesker vælger at blive gift. Det betyder også, at frisørerne og beautysalonerne får travlt. Tendensen, når det gælder hår og makeup til bruden er naturlig og afslappet. Langthårsopsætninger ses, men med et blødt udtryk, og makeup’en skal fremhæve brudens features snarere end at skjule dem.

En af de nyeste tendenser inden for langthårsopsætninger er den romantiske og naturlige stil, der byder på løse krøller og bløde bølger.. Foto: 123rf.com

22.05.2023

Pia Finne, hair.dk

Bryllupssæsonen er over os. Det betyder, at frisørerne og beautysalonerne netop nu, sommeren igennem og frem til august har travlt med at gøre bruden klar til den store dag. For der er en klar tendens til, at bryllupper skal være unikke, personlige og skræddersyede. Det gælder tøjet til både bruden og brudgommen og stilen i hår og makeup såvel som alternative lokationer, kreative bryllupstemaer og mad valgt med.  

En af de største tendenser i 2023 forventes at være en tilbagevenden til de mere traditionelle bryllupper. Efter en tid med aflyste eller udsatte bryllupper på grund af pandemien, går mange brudepar den traditionelle vej og fejrer den store dag med stil. Det betyder et øget fokus på håret og makeup’en, for er der noget arrangement, hvor man ønsker at tage sig ud fra sin allerbedste side, er det til sit bryllup. 

Langthårsopsætninger, hårpynt, hårdekoration, stylinger og klipninger. Alt er i spil. 

Langthårsopsætninger er stadig populære, og det er ikke svært at forstå hvorfor. De tager sig smukt og elegant ud, de kan tilpasses enhver personlighed og begivenhed, og man kan skabe en sofistikeret og glamourøs stil. 

En af de nyeste tendenser inden for langthårsopsætninger er den romantiske og naturlige stil, der byder på løse krøller, bløde bølger og fletninger. I det hele taget er bæredygtighed er en klart voksende trend i danske bryllupper, og det ses på stilen, der samtidig med at det vælges lokalt i forhold til både mad, dekoration og andre elementer i brylluppet også vælges et mere naturligt og afslappet udtryk i hår og makeup. 

En anden populær stil er den klassiske Chignon, hvor håret samles i en lav knold i nakken. Det er en stilfuldt og elegant og harmonerer perfekt med de formelle begivenheder. 

Retro-stilen spiller også med på bryllupsmelodien. Her ses bølgede frisurer inspireret af 1920'erne og 1930'erne. Elegant, sofistikeret og formelt. Perfekt til et bryllup. 

Naturlige, løse stylinger med enkelt hårpynt som her.. Foto: 123rf.com

Dekoration til håret 

Hårpynt og hårdekoration kan føje ekstra glans til enhver hårstil, og der er er mange forskellige typer hårpynt, man som frisør kan vælge imellem, når kundens frisure skal have et ekstra festligt løft. Det gælder hårbøjler, hårklemmer, hårbånd og hårnåle. Der er også et stort udvalg af hårdekorationer, såsom perler, blomster, krystaller og fjer. 

En af de nyeste tendenser inden for hårpynt og hårdekoration er brugen af naturlige materialer som træ og blomster. Træ-hårpynt er blevet særligt populære i 2023, da de giver en rustik og naturlig følelse til enhver hårstil. Blomster er også en tendens, der fortsætter i 2023. Der er mange forskellige blomster, der kan bruges til hårdekorationer, herunder roser, nelliker og liljer. 

Styling og klipning 

Styling spiller en afgørende rolle i enhver hårstil og ikke mindst til bryllupper. Og der er mange forskellige teknikker og produkter, man kan bruge til at skabe den ønskede effekt. En af de nyeste tendenser inden for styling er brugen af teksturiserende produkter, der giver håret mere fylde og struktur. Der er også en tendens til at bruge mere naturlige produkter, der er skånsomme for håret og hovedbunden. 

Blomster i håret, bæredygtighed og et naturlig look er en klar tendens til bryllupssæsonen.. Foto: 123rf.com

Makeup-trenden til sommerens bryllup 

De senere år har der været et skift mod mere naturlige og minimalistiske makeup-looks til bryllupper. Det handler om at forbedre brudens features snarere end at skjule dem. Den tendens fortsætter i 2023. 

  • Hud med glød: Brudemakeup’en i 2023 byder på en sund hud med glød. Der bruges primere, lette foundations og highlighting.
  • Bløde, smokey øjne: Bruden i 2023 vælger bløde, smokey øjne med en neutral farvepalet. Looket opnås ved at blande nuancer af brun, taupe og grå for en subtil, dæmpet effekt.
  • Kraftige læber: Når det overordnede makeup-look er naturligt og underspillet, kan brude i 2023 vælge en statement-læbefarve; røde, berry og dybrosa.
  • Fjerlette bryn: Definerede bryn har været en trend de seneste år, og det fortsætter i 2023. Men i stedet for skarpe, skulpturelle bryn bevæger tendensen sig mod et mere naturligt, fjeret look.
  • Strålende blush: For at spille op til hudtrend med glød, kan brude i 2023 vælge at bruge en strålende fersken-pink blush for at tilføje en subtil af farve til kinderne.

Enkelt og naturligt - både hår og makeup.. Foto: 123rf.com

Mændene skal også styles til brylluppet 

Mændene er der ikke så meget fokus på, når det handler om bryllupshår, men de skal alligevel styles, for de skal også tage sig bedst muligt ud på den store dag. 

En af de mest populære tendenser for mænds hår i 2023 er naturligt, tekstureret hår. Mange mænd vælger at lade deres hår vokse længere og style det på en mere afslappet måde for at opnå dette look. En anden trend er at tilføje et element af bevægelse og struktur ved hjælp af forskellige klipningsteknikker og stylingprodukter. 

Korte frisurer med skarpe, rene linjer, der skaber et poleret og velplejet udseende, er også med i trenden. Frisurerne kan variere i længde og stil, men fælles for dem er, at de er nemme at style og vedligeholde. 

Bart og skæg er også stadig populære og er ofte stylet på en mere afslappet måde i 2023, hvor det kan være lidt mere ustruktureret og fyldigt. Derudover ser man ofte en kombination af både skæg og overskæg for at skabe et skarpere, mere defineret look. 

En lav knold i nakken er stilfuld og elegant, og hårpyntet giver det ekstra løft.. Foto: 123rf.com

Når makeup’en er enkelt og udtrykket sart og naturligt kan en kraftig farve på læberne give personlighed.. Foto: 123rf.com

Relateret indhold

26.02.2024hair.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

26.02.2024hair.dk

Guys & Dolls Intercoiffure: Spring collection 2024

20.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Brun og Børster

19.02.2024hair.dk

Trenden AW24/25: hårmoden og tøjmoden går hånd i hånd

Smukke accessories fra BelVu

15.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

13.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

VERDENS NYHED KUN I DANMARK

13.02.2024hair.dk

Danish Beauty Award hylder branchens aktører

11.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Nine Yards

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023