Simple Summer Love

En fornemmelse af håb, glæde og varme. Jeg tror på, at vi vender tilbage til mere rene farver med skinnende og sundt hår, og klipningerne er i fokus og med mulighed for at re-style. Det siger Sascha Hirtsgaard, der er kvinden bag frisurekollektionen Guys & Dolls Spring 2023.

Frisurekollektionen Simple Summer Love.. Foto: Hair by: Sascha Hirtsgaard @hairbysaschahirtsgaard @guysanddollsintercoiffure Makeup: Julie @julieskoov_makeupandhair Photo: Monica Bigom @mbigom

Pia Finne, hair.dk

Simple summer Love, kalder Sascha Hirtsgaard fra Guys & Dolls i Helsingør sin nyeste frisurekollektion. 

”Den er mit bud på, hvad der rører sig blandt de unge, modige mennesker uanset om de har kort hår og er modige – eller om de har lagt hår og er modige”.

Sascha mener, vi kommer til at se meget mere krøl i den kommende tid. ”Så frisørerne kan godt genindkøbe eller støve de gamle permanentruller af”, siger hun med et smil.

Men det er dog ikke den strammer perm med de tarvelige krøller, som vi kender fra 80erne og 90erne, bebuder Sascha. ”Pigerne vil have bløde, flotte krølle, og så betyder det ikke så meget, at de ikke holder for evigt”.

Herudover ser hun klare tendenser til struktur og lækre, rolige farver. ”Jeg tror, alle gerne vil have farve i håret, men vi tænker mere økonomisk og klimamæssigt, og derfor er det ikke papegøjefarverne, der rykker, men de lækre, delikate farver”, siger hun. ”Og så vil kunderne havde hår som da de var børn ”Virgin hair – eller så tæt på som muligt og Scandinavian hairlines”.

Sidst slår Sascha fast, at de danske kvinder denne sommer og efterår gerne vil have hår, der kan restyles. ”De vil have deres almindelige page eller krøller, og så skal håret kunne styles, glattes og sætte Marilyn Monroe-agtigt”.

 

 

Artikler

28.09.2023|hair.dk

Intercoiffure hos Zenz

28.09.2023|hair.dk

Fra opsamlet havplast til sakse i luksusklassen

27.09.2023|hair.dk

ZENZ lancerer nye produkter

26.09.2023|hair.dk

Maison&Objet Beauty i Paris

25.09.2023|hair.dk

En hyldest til Brigitte Bardot

22.09.2023|hair.dk

Vi elsker skønhed og de rene produkter

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023