Shows der sætter trenden

Marianne Jensen ledede slagets gang backstage på Remain, Rotate og Det Kongelige Danske Akademis shows under Copenhagen Fashion Week i samarbejde med KAO. I dag fortæller hun om tankerne bag looket fra Det Kongelige Danske Akademis show. Se også Marianne Jensens tanker bag stylingen af Remain og Rotate showene her på siden

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

25.10.2023

Pia Finne, hair.dk

Det Kongelige Danske Akademi: Tidløst, grænseoverskridende og præcist

Den nye generation er ikke kun visionær og åben for overflod af globale påvirkninger, de er også politiske, dristige og dybt engagerede i alt, hvad de sætter sig for at gøre. Bæredygtig produktion og tidløs æstetik var kerneværdier på dette års show fra afgangsklassen på Det Kongelige Danske Akademi, og derfor prægede det også de skræddersyede frisurer på de modeller, der betrådte catwalken. 

"At arbejde med alle disse talentfulde designere, der er engagerede, informerede og dedikerede til at gøre vores verden til et bedre sted, var overvældende inspirerende for mig. De er radikale i deres engagement i bæredygtighed, de er stærkt imod overforbrug, og de ønsker at lave smukke looks, der overskrider alder, køn og race", fortæller leadfrisør Marianne Jensen. 

"For mig resonerer showet med kerneværdierne hos KMS og Kerasilk; at være legende og åben overfor nye ideer, samtidig med at man handler ansvarligt med giftfrie, miljøvenlige produkter. Vi lavede et stort udvalg af seje og ikke-konforme looks, men alligevel kunne de alle sagtens fungere i hverdagen, så længe du bærer dem med en stærk kropsholdning og et vidende smil."

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Key looks:

 • Alsidig punk - det er et forpligtelsesfrit, badass look, der kræver en vis dygtighed, men som er helt umagen værd. En nem måde er udskifte mohawk-looket med små knolde, der kanaliserer Björk i begyndelsen af halvfemserne.
 • Slanke armenske fletninger ser fantastiske ud på alle køn og i alle hårtyper - tilføj extensions for fuld effekt og tøm håret med KMS anti-frizz olie.
 • Grafiske frisurer ser på samme tid nostalgiske og futuristiske ud - og også lidt giver god effekt. Gå efter micro-pandehår eller et par dristige knivskarpe lag foran.
 • Grunge vibes forbliver et løbende tema, og det er let at opnå med masser af havsaltspray til alle typer hår.
 • Generelt farvetema: monofarver er sagen. Gå efter ibenholt sort, lys elfenben, dyb fugtig brun, chokerende rød, varm kobber og iltre ingefær.

From catwalk to sidewalk

 • Vask håret en eller to dage i forvejen med den ekstra reparerende Kerasilk Repairing Shampoo &; Conditioner. For ekstra modstandsdygtighed og glans skal håret behandles med Kerasilk Strengthening Mask.
 • Forbered håret med Kerasilk Liquid Cuticle Filler, der genopliver trætte lokker og styrker hvert hårstrå.
 • Uanset udseendet vil du få en luftig, kraftfuld og fejlfri følelse; og du vil opnå netop det med Kerasilk Volumizing Spray.
 • Fastgør updos og fletninger med Kerasilk Multi-Purpose Hairspray, og tilføj et look med høj glans med den lette, men effektfulde efterbehandlingscreme.

KMS KIDS

 • Vask håret en eller to dage i forvejen med KMS Moist Repair Shampoo & Conditioner for at sikre fugt og styrke.
 • Før føntørringen skal du forberede fugtigt hår med KMS Add Power Thickening Spray.
 • Opnå dit laissez-faire, grungy look med KMS Hair Play Sea Salt Spray.
 • Gå efter et dristigt vådt look med KMS Hair Play stylinggel.
 • Genopliv og fugt tørt, hyggeligt hår med den uundværlige KMS Moist Repair Revival Cream og tæm uønsket krus med den udpegede KMS Tamefrizz De-frizz Oil.

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Foto: KAO Salon Studio, @thestreetland

Relateret indhold

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

21.05.2024hair.dk

80'er reboot: Permanent vender tilbage

22.04.2024hair.dk

Vinderne af DM i Skills 2024 er nu kåret

16.04.2024hair.dk

Passionen er hendes drivkraft

03.04.2024hair.dk

Hår og kultur

01.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Muud sørger for premium værktøjsopbevaring

25.03.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

STÆRK NYHED til dine negle

21.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

45 år som udlært frisør og Still Going Stronge

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023