Shows der sætter trenden

Marianne Jensen ledede slagets gang backstage på Remain, Rotate og Det Kongelige Danske Akademis shows under Copenhagen Fashion Week i samarbejde med KAO. I dag fortæller hun om tankerne bag Rotate-looket. Se også Marianne Jensens tanker bag stylingen af Remain her på siden og oplevet looket fra Det Kongelige Danske Akademis show i morgen.

Foto: KAO Salon Studio, @tonyamatyu

24.10.2023

Pia Finne, hair.dk

Rotate: The walk of…WOW! 

Nogle gåture er hårde, nogle gåture er langsomme, og nogle gåture er bare forbandet sexede. På Rotate-showet blev den berygtede walk of shame til en herlig "walk of wow", hvor sanselige kvinder bragte deres A-game til catwalken. Den slanke glamour fra 1920'erne og 1940'erne fik et subtilt, rodet look; og turen hjem morgenen efter har aldrig set mere tiltalende ud. 

"Det var så forfriskende at lave stort, smukt hår igen, og selvom looket måske ser afslappet ud, er der faktisk ikke noget afslappet over dem. Jeg ønskede at være tro mod dagsordenen om at skabe post-coital looks, der blander åbenlys seksualitet med et strejf af glam og masser af humor, men jeg ville også hylde de smukke omgivelser på D'Angleterre, der refererer til det gamle Hollywood og de store bølgede frisurer fra 1940'erne," forklarer leadfrisør Marianne Jensen. "Der var så meget bevægelse på spil - fra hoppende bryster og brystvortekvaster til øjne, der blinker til verden og hår, der flyder, flirter og inviterer dig til at have det sjovt".

Foto: KAO Salon Studio, @tonyamatyu

Key looks:

  • Den lange bob ser frisk ud med flade bølger á la Alexa Chung i de tidlige nætter. Den opnås bedst med et fladjern, der går gennem håret sektion for sektion. Sørg for at holde udseendet nonchalant med et par ansigtsindramningstråde på hver side af midterskilningen.
  • Den frække shag, stylet drenget og sexet som tomboys i Charleston-æraen. For en nostalgisk følelse skal du gå med en dyb sideskilning og et glat, vådt look.
  • Naturligt, coily hår ser lækkert ud, når det får lov til at bevæge sig frit. Sørg for at tilføje masser af næring til længder og ender (Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil er dit go to produkt) og børst med hovedet nedad for maksimal volumen og effekt.
  • Tilføj et strejf af rock n' roll til feminine, lange længder med børstede krøller og en generøs mængde teksturerende spray.
  • Generelt farvetema: Gå med det, du har - men sørg for, at dit hår er næret, nyklippet og let plejet.

Fra catwalk to sidewalk

  • Vask håret en eller to dage i forvejen med Oribe Shampoo & Conditioner for flot volume. Tilføj Gold Lust Nourishing Hair Oil til spaltede eller tørre spidser, hvis det er nødvendigt.
  • Vælg en sexet sideskilning til glat eller bølget hår. Forbered håret med Oribe Maximista Thickening Spray, og føntør håret inden indstilling med clips eller ruller.
  • Lad håret køle af og børst ud så sent som muligt.
  • Skab finish og lækkert hold med Dry Texturizing Spray til fint, skandinavisk hår eller Flash Form Finishing Spray Wax til hyggelige, krøllede og tættere hårtyper.

Foto: KAO Salon Studio, @tonyamatyu

Foto: KAO Salon Studio, @tonyamatyu

Foto: KAO Salon Studio, @tonyamatyu

Relateret indhold

23.05.2024hair.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

22.04.2024hair.dk

Vinderne af DM i Skills 2024 er nu kåret

16.04.2024hair.dk

Passionen er hendes drivkraft

03.04.2024hair.dk

Hår og kultur

01.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Muud sørger for premium værktøjsopbevaring

25.03.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

STÆRK NYHED til dine negle

21.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

45 år som udlært frisør og Still Going Stronge

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023