Sebastian Professionals 50-års jubilæumshow: Ikoniske frisører og nye tendenser

Sebastian Professional fejrede sit 50-års jubilæum med et storslået show i Amsterdam. På scenen stod bl.a. Shay Dempsey, som fortalte om vigtigheden af pleje og personlig stil.

Foto: Sebastian Professionals

16.11.2023

Pia Finne, hair.dk

Sebastian Professional fejrede sit 50-års jubilæum på spektakulær vis 7. oktober 2023 på sukkerfabrikken i Halfweg-Zwanenburg i Amsterdam.

I tre forskellige shows blev publikum inspireret af Sebastian Professional-ambassadørerne, Marylle Koken og Shay Dempsey. Vi talte med Shay Dempsey, der er Global Artistic Director hos Sebastian Professional og en af verdens mest anerkendte frisører med over 30 års erfaring. Han er kendt for sin unikke tilgang til hårdesign og har undervist hos Sebastian Professional i tre årtier.

Bl.a. spurgte vi ham om hans syn på hår og de nyeste trends.

”Jeg tænker ikke så meget i trends, når det kommer til hår. Jeg foretrækker at fokusere på individet. Hvad der virker for én person, virker ikke altid for en anden. Selvom det lyder meget logisk, købes der alt for ofte trendprodukter uden at kontrollere, om de virkelig passer til hårtypen”, forklarer Shay Demsey.

To emner, som Shay selv brænder meget for, og som han tror, forbrugerne vil se mere af, er ”Less is more” og masser af pleje.

”Less is more” var også et tilbagevendende tema i Shays show. Fokus var ikke på at inkorporere så mange forskellige elementer i håret som muligt, men snarere på at understrege en eller to dele i en frisure. 

Shay slog fast, at det samme gælder for produkter.

"Gå efter produkter, som du ved passer til dit hår (type), og vælg hybridprodukter. Overvej et plejeprodukt, der også hjælper med styling af dit hår, såsom Potion 9", siger han.

Foto: Sebastian Professionals

Pleje frem for alt

For Shay Dempsey kommer pleje forud for alt.

”Du kan skabe de fedeste looks, men at sørge for, at håret er sundt og velplejet, er noget, der alt for ofte glemmes. Sundt hår er nøglen til et smukt udseende. Så at dykke dybere ned i et produkt og se på ingredienserne er noget, forbrugerne bør gøre oftere”. 

Og med det er cirklen sluttet, for plejen af håret bringer os tilbage til det personlige aspekt, hvad der passer til den enkeltes hår, og hvordan man bedst tager sig af det. Og så lyder det fra Shay Dempsey: ”Pas lige så godt på din hovedbund og hår, som du passer på dit ansigt”.

Ikoniske produkter

For at skabe sine slående transformationer er Shay afhængig af de ikoniske produkter, Sebastian er kendt for, No.Breaker giver brugerne mulighed for at opleve op til 99% mindre hårbrud uden at gå på kompromis med volumen, mens Potion 9 nærer og former håret med sin formel, der indeholder 9 botaniske stoffer, der hjælper med at genoprette hårets naturlige tilstand og tabte fugt med fleksibelt hold. 

Re-Shaper giver en bevægelig fornemmelse, der beskytter mod fugt, samtidig med at den giver et stærkt greb, mens Shaper er den originale, børstelige spray for ubegrænset alsidighed. 

Og når det kommer til vægtløs glans og finish, leverer Dark Oil op til 48 timers glathed. 

Foto: Sebastian Professionals

Foto: Sebastian Professionals

Relateret indhold

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

21.05.2024hair.dk

80'er reboot: Permanent vender tilbage

22.04.2024hair.dk

Vinderne af DM i Skills 2024 er nu kåret

16.04.2024hair.dk

Passionen er hendes drivkraft

03.04.2024hair.dk

Hår og kultur

01.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Muud sørger for premium værktøjsopbevaring

25.03.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

STÆRK NYHED til dine negle

21.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

45 år som udlært frisør og Still Going Stronge

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023