ghd støtter kampen mod brystkræft

Det sker med den årlige PINK kampagne.

Foto: ghd

Pia Finne, hair.dk

I år fejrer ghd 20 års støtte til brystkræftvelgørenhed med sin årlige PINK kampagne. Med kampagnen har man igennem årene indsamlet mere end 23 millioner dollars til velgørenhedsorganisationer for brystkræft verden over samtidig med, at den har sat fokus på vigtigheden af selvkontrol.

For også i år at rejse penge til ghd’s brystkræft-velgørenhedspartnere vil ghd donere 30 kr. for hvert køb af den nye ghd pink limited edition-kollektion til Støt Brysterne, Kræftens Bekæmpelses velgørenhed.

”De seneste tre år har vi været på en speciel mission for at oplyse unge kvinder over hele verden og opfordre dem til at begynde regelmæssigt selv- tjek af deres bryster med vores Take Control Now-kampagne”, lyder det.

Med en blød pink ferskenfarve er de nye limited edition-produkter og soft touch lynlåstasker præget med kampagnesætningen "TAKE CONTROL NOW", for at minde forbrugeren om at selv-tjekke brysterne med jævne mellemrum.

Serien består af:

GHD PLATINUM+™ PINK LIMITED EDITION med banebrydende prædiktiv Ultra-zone™-teknologi forudsiger ghd platinum+™ hårets behov, og måden der styles på kontrollerer varmen mere effektivt end nogensinde før, så der garanteres ultimative resultater.

GHD GLIDE™PINK LIMITED EDITION. ghd glide professional hot brush er skabt med keramisk og ioniserende teknologi.

GHD UNPLUGGED™ PINK LIMITED EDITION styler, for et glat hår på farten. Kombinationen af skræddersyede Dual zone varmelegmer med avancerede lithium-batterier sikrer op til 20 minutters kontinuerlig ghd-stylingydelse* ved den konstante temperatur på 185°C, for blankt og glat hår uden ekstrem varme. 

GHD GOLD® PINK LIMITED EDITIONprofessionel styler har Dual-zone teknologi, styrer denne styler varmen fra rod til spids og efterlader et glattere og sundere hår.

GHD HELIOS™PINK LIMITED EDITION letvægts professionel føntørrer med Aeroprecis™-teknologi reducerer føntørringstiden, hvilket giver ultimativ stylingkontrol for at opnå glattere resultater.

-PF

 

Artikler

28.09.2023|hair.dk

Intercoiffure hos Zenz

28.09.2023|hair.dk

Fra opsamlet havplast til sakse i luksusklassen

27.09.2023|hair.dk

ZENZ lancerer nye produkter

26.09.2023|hair.dk

Maison&Objet Beauty i Paris

25.09.2023|hair.dk

En hyldest til Brigitte Bardot

22.09.2023|hair.dk

Vi elsker skønhed og de rene produkter

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023