En kæmpe oplevelse for intercoiffures unge

De unge vindere i Fondation Guillumes fotokonkurrence vandt en tur til Intercoiffures konkgres i Saint Tropez, hvor de skulle pleje netværket, lære af de bedste og selv stå på scenen foran 600 af verdens bedste frisører.

Sascha Hirtsgaard med Cecilie fra Park by Korsvik og Agatha fra Zenz og deres modeller til det store FG show. Foto: Sascha Hirtsgaard

Da Intercoiffure holdt deres årlige internationale kongres i Saint Tropez, var Agathe fra Zenz med som årets vinder af Fondation Guillume fotokonkurrencen. Derudover var Cecilie fra Park by Korsvik også med for at få den store oplevelse, det er at være med, hvor det sker.

Og det er en oplevelse, siger Sascha Hirtsgaard, der er leder af FG i Danmark, og hun slår fast, at de unge ud over masser af oplevelser også lærer fra de bedste i løbet af arrangementet.

Det sociale er selvfølgelig i højsædet, og første aften var aftenen for det berømte ”Kissing party” for de unge i den lokale havn, hvor de nød en middag under den åbne himmel, med unge fra 10 forskellige lande bl.a. Kina, Japan, Australien og flere europæiske lande. 

Men fagligheden skulle naturligvis også i spil, og Sascha fortæller, at de unge havde ”Look & Learn” med to frisører fra Intercoiffures fashion team, og naturligvis hands-on læring derefter.

Galla-aftenen og Intercoiffures Award-ceremoni var de unge også med til og et efterfølgende beach party, der blev fulgt at et kamerahold, som talte med bl.a. Sascha som repræsentant for FG World. 

De unges show

Men de unge skulle ikke kun nyde – de skulle også stå bag et stort anlagt show for alle de deltagende Intercoiffure-medlemmer, og hvor de skulle arbejde sammen med andre unge frisører fra de andre lande.

Showets moodboards var skabt af Sascha Hirtsgaard, der også var både co-dj, koreograf, backstage coordinator med meget mere. 

”Det er ikke altid nemt at kreere et show i et område, hvor man ikke normalt arbejder. Og helt ærligt fik vi ikke stort meget hjælp af den franske sektion”, lyder det fra Sascha.

Heldigvis har hun og hendes team lavet utroligt mange shows igennem årene, så der blev tryllet, og der blev skabt et magisk show med smukt hår, på en smuk lokation; en lokal vingård.

”Dage som disse er en kæmpe læring for de unge. For tingene kan hurtigt ændres undervejs, og det skal man være indstillet på, samtidig skulle de unge interviewes på scenen foran 600 af verdens dygtigste frisører, og det kræver også nogen overvindelse og giver masser af poi8nt på selvtillidskontoen”. Siger Sascha, der tilføjer, at ud over selve showet, lavede de unge også et photoshoot på dagen.

Da de tog hjem til det noget koldere Danmark, var det med et væld af oplevelser og udfordringer i bagagen, og endnu flere grunde til, hvorfor frisørfaget er unikt.

Sascha med Cecilie fra Park by Korsvik og Agathe fra Zens. Agathe vandt den dansle FG fotokonkurrence 2023.. Foto: Sascha Hirtsgaard

De unge på Look and Learn kursus.. Foto: Sascha Hirtsgaard

Agathe med sin model. Foto: Sascha Hirtsgaard

Cecilie med sin model. Foto: Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard blev interviewt som repræsentant for Fondation Guillume World. Foto: Sascha Hirtsgaard

Relateret indhold

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

21.05.2024hair.dk

80'er reboot: Permanent vender tilbage

22.04.2024hair.dk

Vinderne af DM i Skills 2024 er nu kåret

16.04.2024hair.dk

Passionen er hendes drivkraft

03.04.2024hair.dk

Hår og kultur

01.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Muud sørger for premium værktøjsopbevaring

25.03.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

STÆRK NYHED til dine negle

21.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

45 år som udlært frisør og Still Going Stronge

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023