En inspirerede aften i Marcel Klubben

Forleden havde Marcel Klubben inviteret en række unge frisører med til aftenens arrangement, for at give dem et indblik i, hvad Marcel Klubben kan. Håbet er naturligvis, at flere af de unge på et tidspunkt vælger at blive medlemmer. 14. november holdes et stort anlagt show, hvor alle interesserede kan deltage.

Tom Skou og Tom Hom stod på scenen. Foto: Pia Finne

15.09.2023

Pia Finne, hair.dk

Der var fyldt i Tom Homs nye salon Heiwa på Østerbrogade, da Marcelklubben forleden holdt inspirationsaften. Selvfølgelig for medlemmerne, men denne gang havde man også inviteret en række unge frisører med for at give dem et indblik i, hvad Marcelklubben kan og står for.

Der var masser af hygge og netværk, og på scenen sørgede Tom Hom og Tom Skou fra YSP – Your Salon Partner – for inspirationen. Tom Skou havde sørget for at farve tre modeller, og Tom Hom forklarede, hvordan han havde klippet dem.

hair havde også en snak med Marcel klubbens præsident Claus Rasmussen. Han fortalte, at man i Marcelklubben gerne vil gøre en indsats for at tiltrække nye unge frisører. ”Mange har en fornemmelse af, at vi er lidt ”fine”, så det vil vi gerne lave om på. Ja, vi har en faglig prøve, som nye medlemmer skal igennem, og ja, man skal have to stillere. Men når det er sagt, er der masser af netværk, gode kontakter og masser af inspiration at hente i klubben”.

Han fortæller videre, at formålet med Marcelklubben netop er at inspirere hinanden. ”Vi skal tilføre branchen viden og indsigt på et så højt niveau som muligt, og vi skal løfte overliggeren for, hvad frisørerne kan”, fastslår han, og tilføjer: ”De fleste frisører er ikke bare gået ind i branchen for at tjene penge. De er frisører, fordi de har en passion omkring det. Og den passion skal næres af gos inspiration. Det, der bl.a. gør, at jeg stadig synes, det er spændende at være frisør på 35. år”.

Men det er også vigtigt at mødes, netværke og få gode kontakter, man kan bruge igennem sin karriere. Og det, fortæller Claus, giver Marcelklubben også.

Stort show 14. november

Den 14. november har Marcelklubben planlagt et stort show i Tunnelfabrikken i København. Her er alle frisører og andre interesserede velkomne til at tilmelde sig.

”Også denne aften vil der være masser af inspiration, og nogle af landets bedste frisører vil stå på scenen og vise nye teknikker, nye farver og de sidste nye tendenser”, lyder det fra Claus Rasmussen, der glæder sig til at vise, hvad Marcelklubben kan for så mange frisører som muligt.

”Jeg håber på, at vi bliver rigtig mange, for jo flere frisører, der samles, jo bedre er stemningen”, slutter han.

Foto: Pia Finne

Foto: Pia Finne

Foto: Pia Finne

Foto: Pia Finne

Foto: Pia Finne

Foto: Pia Finne

Relateret indhold

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024hair.dk

Nye plejeserie med havremel

19.02.2024hair.dk

Trenden AW24/25: hårmoden og tøjmoden går hånd i hånd

Smukke accessories fra BelVu

15.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

13.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

VERDENS NYHED KUN I DANMARK

13.02.2024hair.dk

Danish Beauty Award hylder branchens aktører

11.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Nine Yards

25.01.2024hair.dk

Lækkert hår og en ”grøn” snak

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023