Dét øjet fanger…

Kollektionen er inspireret af tanken om, at dét øjet fanger, skal være noget, som giver os en følelse. Måske er det nysgerrighed og begejstring - måske er det undren.

Foto: Gabriel Ron

Kollektionen er IdHAIRs bud på, hvordan tendenser og bevægelser inden for hårmoden kommer til at se ud i den nærmeste fremtid. 

Den overordnede trend lige nu er skønhedslooks fra tidligere årtier. Looks som ellers var gået i glemmebogen. Disse looks har fået nyt liv og nye udtryk. Mullets og Shags er på fremmarch, og vi ser flere nostalgiske retrotrends i krystalkuglen, siger Stig Bo Andersen. 

I kollektionen har man arbejdet ud fra det ”Uperfekte Perfekte - Imperfectly Perfect”.  

”Vi oplever en bevægelse væk fra den ensartede mode, hvor idealet har været at tilpasse sig modens luner - uanset udgangspunkt. I dag gælder det om at udtrykke, hvem man er som individ – både udenpå og inden i. Vi kan være noget den ene dag og noget helt andet den næste. Vi vil vise den bedste version af os selv, også selv om vi ikke er perfekte. Samtidig har de sociale medier været fulde af fejlfri billeder, som ingen kan leve op til i levende live. Vi vil derfor gerne slå et slag for det uperfekte perfekte”, slutter, Stig Bo Andersen. 

 -PF 

Fakta

Hår: IdHAIR Art Team 

Fotograf: Gabriel Ron 

Makeup: Sine Ginsborg 

Stylist: Sofia Astby Dock 

Artikler

31.05.2023|hair.dk

Gitti Conscious Beauty til Danmark

30.05.2023|hair.dk

Jeg tror på god karma

30.05.2023|hair.dk

Husk momsen 1. juni

30.05.2023|hair.dk

British Hairdressing Business Awards 2023

25.05.2023|hair.dk

Sommer i en krukke

23.05.2023|hair.dk

Man skal være specialist i det man gør

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023