Bliv inspireret på Salon International 2023

Når Salon International 2023 går i luften sker det med en række inspirerende Masterclasses designet til at løfte frisørhåndværk.

Betty Christoffersen på scenen for SACO.. Foto: Salon International

Salon International finder sted på ExCeL London fra 14. til 16. oktober 2023 og her er rig mulighed for at møde branchens eksperter og få en indsigt, der vil forandre den måde, du tilgår hår på i fremtiden, lover Salon Internatioal.

Dette års Masterclasses er designet til at omdefinere standarderne for ekspertise i frisørverdenen. Fra ikoniske balayage-teknikker til revolutionerende forretningsstrategier, hedder det fra Salon International.

Lørdag 14. oktober

SACO: Her gælder det det internationale kreative team ledet af Richard Ashforth fra SACO. Med en global tilstedeværelse, der spænder over Japan, Korea og Taiwan, forbliver SACO på forkant med innovation. Oplev udviklingen af banebrydende skære- og farveteknikker, der både er moderigtige og tilpasningsdygtige, som booster kreativiteten og leverer friske ideer til din salon.

Søndag 15. oktober

Patrick Cameron: Når frisører søger inspiration til at sætte langt hår, er Patrick Cameron manden at gå til for kreativitet, inspiration og motivation. Han inspirerer frisører med sin unikke blanding af uddannelse og evne til at få selv de mest komplekse frisurer til at se lette ud, og hertil kommer det altid teatralske og underholdende aspekt, Patrick bringer til sine shows.

Mahogni: En rejse med hårtrends og -teknikker med Mahogni. Mahoganys kreative team anerkendes globalt for deres innovation og lederskab. Med et trofæskab fyldt med anerkendelser som Consumer Image of the Year og Best Training System er Mahogni's masterclass et must for dem, der stræber efter at omdefinere ekspertise.

Halse: Træd ind i en verden af Rush Artistic Team, vindere af over 15 britiske frisørpriser. Deres indflydelse på branchen og A-liste kundekreds vidner om deres passion for frisørbranchen. På deres masterclass, viser de deres beherskelse af håndværket og deres rolle som en uovertruffen kilde til brancheinspiration.

Sassoon Akademiet: Sassoon International Creative Director, Mark Hayes, er indbegrebet af håruddannelse. En præsentation med fokus på innovativt håndværk og ren teknik venter, individuelle looks, der fanger essensen af moderne hår, og en Sassoon-stil, hvor arv smelter sammen med innovation.

TONI&GUY: Cos Sakkas, HJ's 2022 British Hairdresser of the Year, og det internationale kunstneriske team fra TONI&GUY tager publikum med på en rejse gennem de nyeste hårmodetrends og teknikker. Med inspiration hentet fra London Fashion Week er denne masterclass en kreativ oplevelse, der booster både fantasi og kreativitet.

Mandag d. 16. oktober: 

Jack Howard: Oplev et look and learn-baseret seminar med Jack Howards "Mastering the Art of Balayage", der adresserer hverdagens udfordringer i netop de teknikker. 

Andrew O'Toole: Den berømte fotograf Andrew O'Toole vil i samarbejde med ELEVEN Australia ambassadør Melvin Royce Lane afsløre hemmelighederne bag det at skabe fængslende hårkollektioner.

Sophia Hilton: Sophia Hiltons masterclass, "Leadership for a New Life", tilbyder strategier, der kan hjælpe i forhold til forretningsudfordringer som tidsstyring og teamdynamik, og i forhold til, hvordan man opnår en balance, der kan tage virksomheden videre.

"Vi er ovenud begejstrede for det exceptionelle line-up af Masterclasses på Salon International 2023. Hver session vil være en berigende oplevelse, der leverer indsigt og viden, der kan løfte færdighederne og kreativiteten hos alle frisører, "siger Jayne Lewis-Orr, HJs administrerende direktør.

-PF

Jack Howard.. Foto: Salon International

Mahogany. Foto: Salon International

Patrick Cameron.. Foto: Salon International

RUSH.. Foto: Salon International

Relateret indhold

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024hair.dk

Nye plejeserie med havremel

19.02.2024hair.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

19.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Velkommen til Upgrade Hair`s Education program

14.02.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda hyldet som Årets Bedste Hårplejeserie ved Costume Awards 2023

13.02.2024hair.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

09.02.2024PARK Styling

Sponseret

Tonsus-trio øger bæredygtigt fokus

09.02.2024hair.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023