Vejen til skarpe færdigheder for frisørelever

PARK Klippe-/Elevkurser

Foto: PARK Styling

19.02.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Indenfor frisørbranchen er efterspørgslen efter ekspertise stigende, hvilket gør klippekurser for frisørelever ikke blot til en mulighed, men en nødvendighed. Disse kurser vil tilbyde en dybdegående og hands-on tilgang til at mestre håndværket og etablerer dermed et solidt fundament for fremtidig succes blandt frisøreleverne. 

En af de primære fordele ved klippekurser er muligheden for at lære af erfarne fagfolk. Disse kurser giver eleverne adgang til ekspertise, der er oparbejdet gennem års erfaring, hvilket giver dem mulighed for at lære de mest effektive teknikker og nyeste trends direkte fra branchens bedste. Dette sikrer, at eleverne ikke kun lærer de grundlæggende færdigheder, men også får et indblik i branchens nuancer og krav. 

Derudover kan kurser for frisørelever være kilden til inspiration og motivation. Ved at blive udfordret og opmuntret til at stræbe efter det bedste, kan eleverne opdage deres fulde potentiale og få ro i maven, når kunder skal betjenes i salonerne, samt blive drevet til at forfølge deres karrieremål med lidenskab. 

Hos PARK afholdes der intensive elevkurser, både i dame- og herreklip, med instruktøren Katrine Bjerring, som har mange års erfaring med elever og ansatte samt er skuemester til svendeprøver. Hun har blandt andet kurser indenfor kommunikation og intelligent opmærksomhed. Til dagligt driver hun PARK By Passion med 6 ansatte, hvoraf 2 er elever.

Hvis du er frisørelev og kunne være interesseret i at forbedre dine klippeteknikker, kan du se mere om PARK’s elevkurser her: https://parkstyling.dk/collections/park-academy

Se her nogle feedbacks på tidligere afholdte kurser hos PARK herunder:

Foto: PARK Styling

Foto: PARK Styling

Foto: PARK Styling

Mere fra...

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

15.03.2024PARK Styling

Sponseret

Vær med til at gøre en forskel for miljøet! ♻️🌎🌱

12.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Collection Launch 24' // DOK5000

06.03.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Skafte laver bæredygtigt partnerskab

05.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling blev en af de populære vindere til Business Koldings Award 2024-show

04.03.2024PARK Styling

Sponseret

Helles Salon indgår samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023