Trontveit ApS: Vinder af Scandinavian Business Awards 2023

Trontveit ApS har endnu engang vundet prisen som bedste distributør af hårplejeprodukter i Europa ved Scandinavian Business Awards.

Foto: Trontveit

Det er trejde gang i streg, at Trontveit ApS bliver anerkendt for deres enestående præstationer indenfor branchen.

Virksomhedens team er fyldt med stolthed og ære over denne præstation. Deres dedikation og hårde arbejde har betalt sig og resulteret i endnu en triumf. Trontveit ApS er begejstrede for at kunne markere sig på den internationale scene, selv som der er et firma fra "lille Danmark”.

Trontveit ApS har et bredt udvalg af hårplejeprodukter af høj kvalitet og med innovative egenskaber. Forbrugerne kan stole på, at virksomheden konsekvent leverer produkter, der opfylder deres behov indenfor hår- og hudpleje. Virksomheden har formået at vinde prisen som bedste distributør af hårplejeprodukter i Europa tre gange, og dette er et vidnesbyrd om deres vedvarende succes.

Trontveit ApS er grundlagt i 2010 af Thomas Trontveit Jensen, en tidligere frisør, og er hurtigt blevet en international virksomhed med hovedsæde i Danmark. Virksomheden står bag mærkerne ATTITUDE by Trontveit, en innovativ stylinglinje, PURE ATTITUDE, en effektiv hårplejelinje. Udover det inkluderer deres portefølje også ATTITUDE-farver, et komplet farvesystem med PLEX CO1-teknologi, PURE Skin ATTITUDE, en luksuriøs hudplejeserie, samt forskellige maskiner og værktøjer til professionel brug i saloner.

En af Trontveit ApS' stoltheder er deres produkters naturlige sammensætning, der er udviklet af specialiserede kosmetologer og hudlæger. Deres dedikation til at bruge grønne ingredienser har gjort det muligt for deres produkter at blive anvendt i miljøvenlige saloner.

-PF

Artikler

28.09.2023|hair.dk

Intercoiffure hos Zenz

28.09.2023|hair.dk

Fra opsamlet havplast til sakse i luksusklassen

27.09.2023|hair.dk

ZENZ lancerer nye produkter

26.09.2023|hair.dk

Maison&Objet Beauty i Paris

25.09.2023|hair.dk

En hyldest til Brigitte Bardot

22.09.2023|hair.dk

Vi elsker skønhed og de rene produkter

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023