House of Balayage er blevet en del af PARK Styling og Intercoiffure Mondial

House of Balayage på Godthåbsvej fejrer ti års jubilæum. Samtidig hermed er frisørsalonen netop blevet en del af to professionelle fællesskaber, Park Styling og Intercoiffure Mondial.

Foto: PARK Styling

22.05.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

I Park Styling bliver Mehwesh Kenza Lunddal og hendes team en del af et professionelt frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som blandt andet deles om en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser. Intercoiffure er en global organisation, som samler anerkendte saloner verden over.

Dette forår er det ti år siden, at Mehwesh Kenza Lunddal startede House of Balayage på Godthåbsvej. På det tidspunkt havde hun i et lille års tid lejet en stol i en anden salon, men ville hellere have sin egen salon, hvor hun selv kunne bestemme. Egentlig var det meningen, at hun kunne skulle være sig selv i salonen, men efter ti måneder blev hun gravid, og derfor var hun nødt til at ansætte en frisør, så salonen kunne køre videre under hendes barsel. Det blev starten på den salon, der i dag har seks ansatte og er på udkig efter flere hænder.

”Som salonens navn også indikerer, er vi et specialiseret sted, og det resonerer rigtig godt hos vores kunder, der i høj grad vælger os på grund af det. Hvis du selv til daglig går og passer og plejer dit lange hår, vil du også være sikker på, at din frisør ved, hvordan hun kan hjælpe dig,” siger Mehwesh Kenza Lunddal, indehaver af House of Balayage.

To nye partnerskaber i 2024

Samtidig med jubilæet har Mehwesh valgt at indlede et samarbejde med Park Styling. Her bliver hun en del af et professionelt fællesskab med 95 selvstændige frisørsaloner, der deles om driftsforhold og udvikling af nye tiltag. Eksempelvis har man en skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. Derudover er House of Balayage også blevet optaget i Intercoiffure Mondial, som er et kvalitetsstempel af det dedikerede arbejde, der foregår i salonen.

”Vi er nu en del af to meget stærke faglige netværk, og det kommer til at gavne mit team og styrke hele salonen. I forhold til Park Styling har det især været et ønske fra mine ansatte at få en partner, der kunne levere eksklusive produkter af en høj kvalitet,” siger Mehwesh Kenza Lunddal.

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

24.05.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Cèsar Eugenio i Esbjerg og Ribe laver et partnerskab med Park Styling!

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

House of Balayage er blevet en del af PARK Styling og Intercoiffure Mondial

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023