Salon Delux laver bæredygtigt samarbejde

Salon Delux på Hvidovrevej indleder et nyt partnerskab med Park Styling, der er et dansk udviklet frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, der blandt andet deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser, hvor der er returpant på emballage. Indehaver er Linda Hvass, som købte Salon Delux for fire år siden. I forbindelse med samarbejdet ændrer den navn til ’Park By Salon Delux’.

Foto: Park Styling

Salon Delux ligger på Hvidovrevej 342, og her har den ligget lige siden, den åbnede i 2011. Linda Hvass, som er indehaver af salonen, har været der i ti år. I 2019 ønskede den daværende ejer at sælge, og så spurgte hun Linda, om ikke hun ville være interesseret i salonen. Det var hun, og i dag er de fire i teamet. Udover Linda er der de to frisørassistenter Annie og Anna, der har været ansat i henholdsvis fire og et år, samt Luna der er 3. års frisørelev. Linda har valgt, at Salon Delux fremover skal være en del af det professionelle frisørfællesskab Park Styling. 

Fokus på bæredygtighed 

I Park Styling er de 80 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. For Linda Hvass er det vigtigt nu at blive en del af den bæredygtige udvikling inden for frisørfaget som en del af et professionelt fællesskab, hvor man også kan være med til at præge produkterne. 

”Vi får nu et kæmpestort netværk af frisørsaloner, der ligesom vi er selvstændige, og som også gerne vil være med til at udvikle vores fag i en mere bæredygtig retning. Vi har vores helt egen produktserie, som er dansk, og som salonerne i fællesskabet er med til hele tiden. 

For yderligere information 

Om Park Styling 

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv. 

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed. 

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne. 

Mere fra...

22.02.2024PARK Styling

Sponseret

PARK afholder igen i år deres store Awardshow!

19.02.2024PARK Styling

Sponseret

Vejen til skarpe færdigheder for frisørelever

09.02.2024PARK Styling

Sponseret

Tonsus-trio øger bæredygtigt fokus

26.01.2024PARK Styling

Sponseret

Collection Launch 24' // DOK5000

12.01.2024PARK Styling

Sponseret

Frisørernes begejstring og succeshistorier med PARK!

19.12.2023PARK Styling

Sponseret

Thomas H-saloner laver bæredygtigt partnerskab

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023