PURE Miracle Oil ATTITUDE - Et mirakel du skal opleve

Hårolie er virkelig blevet populært, og det er der mange grunde til. For det første så får du super flot hår, og så giver hårolie dig effekten af et velplejet og sundt hår. For det andet så tilføjer hårolie en masse tiltrængt fugt til dit hår. Har du tørt hår kan hårolie virkelig gøre underværker for dit hår. Bliv klogere på PURE Miracle Oil ATTITUDE og hvorfor du slet ikke kan undvære denne luksuriøse hårolie i din hårplejerutine.

Foto: Trontveit

Der findes mange typer hårolier på markedet, ligesom der findes forskellige hårtyper. Hårolier kan indeholde forskellige slags vitaminer, antioxidanter og/eller silikoner, der gør dit hår blødt. Håroile kan bruges af både mænd og kvinder, og alle typer hår.

PURE Miracle Oil ATTITUDE er en super lækker letvægtsolie til håret, der giver ekstra næring, shine, vitaminer og fugt. Olien styrker tørt hår, giver glansen og smidigheden tilbage til hårstråene. Det er simpelthen din nye bedste ven i kampen mod tørt og livløst hår. 

PURE Miracle Oil ATTITUDE har en koncentreret formel af oile fra argan, macadamia, hørfrø og E-vitaminer, som alle har mange fordele for håret. Olien styrker, beskytter og fugter dit hår indefra og forhindrer spaltning af hårstråene. Det gør håret blødt og glat og tilføjer en masse fugt til håret. Hvis du har tendens til at have kruset hår, så fjerner PURE Miracle Oil ATTITUDE både krus og fimrehår og definerer hårets struktur. 

Når du bruger PURE Miracle Oil ATTITUDE, vil du opleve at dit hår bliver mere glansfuldt, bliver blødere og får tilført en masse næring. Denne håroile er speciel god til tørt og skadet hår, netop fordi den giver håret et øjeblikkeligt og intensivt fugtighedsboost.

Hårolie er en oile som er lavet specielt til håret, og bruges ofte til at fugte håret - præcis ligesom når du fugter din hud med en god body lotion eller en god body butter. Hvis du er på udkig efter en plejende og nærende body butter, så anbefaler vi PURE Skin ATTITUDE Nourishing Body Butter

Er du en af de mange som tit oplever at dit hår er tørt og kedeligt, og misunder du andre som har lækkert og blødt hår? Produkter som indeholder arganoile kan ofte være din redning, da arganolie genopliver dit hår. Nu ved du hvorfor du skal skynde dig at bruge PURE Miracle Oil ATTITUDE, for nu kender du hemmeligheden til et smukt og glansfuldt hår. 

PURE Miracle Oil ATTITUDE er en hårolie i vores hårplejeserie PURE ATTITUDE. PURE ATTITUDE serien består af produkter basseret på naturlige ingredienser, der ikke kun er gode for dig og dit hår, men også for vores planet. Vi har derfor udviklet serien med fokus og omtanke for miljøet. 

Derfor bruger vi kun miljøvenlige ingredienser og genanvendt plast. Produkterne i serien indeholder ikke parabener eller allergifremkaldende ingredienser. Serien er vegansk, indeholder ikke gluten og er SLS/SLES fri. Det samme gælder selvfølgelig også for PURE Miracle Oil ATTITUDE.

Mirakel oile som får kedeligt og trist hår til at forsvinde

Arganoile gør dit hår rigtig blødt og glansfuldt - helt uden at fedte. Arganoile er et vidundermiddel som både kan anvendes til håret og huden. Arganoile har en unik sammensætning af antioxidanter, fedtsyrer og vitaminer. Det E-vitamin som findes i arganoile er fem gange højere end i andre olier.

I flere århundreder er arganolie blevet brugt til ansigtet, kroppen og håret. Arganolie produceres af nødder fra argantræet, der stammer fra Marokko. Nødderne indeholder 1-3 olieholdige argan kerner.

PURE Miracle Oil ATTITUDE indeholder også Macadamiaolie.

Macadamiaolien kaldes for verdens sundeste oile pga. det enormt høje indhold af sunde omega-fedtsyrer. Olien kommer fra macadamia nødderne, som stammer fra Nordøst Australien. Macadamiaolie bruges i mange produkter. For eksempel bruges olien ofte i anti-age og fugtgivende produkter.

Noget af det som gør denne olie ekstra interessant er at macadamiaolie har den mest effektive anti-cellulite virkning af alle olier, som er tilgængelig på markedet. Selvom denne olie er god mod huden og appelsinhud, så finder du ofte macadamiaoile i hårplejeprodukter. Det er der en helt særlig grund til.

Den macadimiaolie som findes i PURE Miracle Oil ATTITUDE har mange fantastiske egenskaber og værdifulde træk, som er gode for dit hår. Olien beskytter dit hår mod solstråling og den fugter dit hår indefra og ud. Olien har en udglattende effekt på håret og så tilføjer olien en masse næring til dit hår, så det sundt ud og velplejet ud. Macadamiaolie er rig på fedtsyrer og kalium, der styrker og glatter håret, og gør krøllet hår mere medgørligt. 

Hørfrøolie forbedrer kvaliteten og styrken af dit hår. Olien får håret til at se mere sundt og blankt ud, da den tilføjer fugt til tørt hår. Hørfrøolie genopliver glansløst og porøst hår, og øger samtidig elasticiteten. Hørfrøolie er afgørende for et skinnende, stærkt og modstandsdygtigt hår. 

Lad os lige opsumere en gang! Ønsker du et flot, glansfuldt og plejet år? Så er PURE Miracle Oil ATTITUDE altså dit nye must have i din hårplejerutine. Den plejer og styrker dit hår. Tilføjer en masse fugt, så glansen vender tilbage. 

PURE Miracle Oil ATTITUDE har en svag lyserød farve, men den er så let i vægt, at du ikke kan se det, hvis du tørrer den af i en hvid skjorte. Olien dufter helt vidunderligt af bl.a. af fersken, abrikos, grønne æbler og vanilje.  

Har du fået lyst til at prøve PURE Miracle Oil ATTITUDE?

Trontveit. Foto: trontveit

Sådan bruger du PURE Miracle Oil ATTITUDE

Har du fint hår, er det vigtigt, at du passer på med mængden af hårolie. . Vi anbefaler derfor, at du kun bruger et par dråber af PURE Miracle Oil ATTITUDE.

Vi anbefaler også at du bruger olien i håndklædetørt hår, så du opnår den bedste effekt, og på den måde trænger olien nemmere ind i dit hår.

Pump et par dråber af olien på din håndflade. Gnid dine hænder sammen og fordel olien. Kør derefter hænderne gennem dit hår med fokus på mellemlængderne og spidserne. Føntør eller lad dit hår lufttørre.

Selvom vi anbefaler, at du bruger PURE Miracle Oil ATTITUDE i håndklædetørt hår, så kan du godt bruge olien i helt tørt hår. Gør du det, så er det vigtigt at du bruger ganske lidt og passer på mængderne. 

Har du et flot, tykt og kraftigt hår, så kan du bruge PURE Miracle Oil ATTITUDE i både vådt og tørt hår uden problemer. Du er nemlig så heldig at håret ikke klasker sammen og ser fedtet ud, som dem med fint hår. 

Bruger du olien i dit håndklædevåde hår, trænger olien bedre ind i hårstråene og tilføjer masser af fugt og næring. 

Brug olien i tørt hår som et stylingprodukt, for at gøre dit hår glansfuldt og spændigt. 

Pump den rette mængde olie på din håndflade. Gnid dine hænder sammen og fordel olien. Kør derefter hænderne gennem dit hår med fokus på mellemlængderne og enderne. Føntør eller lad dit hår lufttørre.

Trontveit. Foto: Trontveit

Mere fra...

10.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE High Volume ATTITUDE

04.06.2024Trontveit

Sponseret

Black Unique After Perm Treatment

30.05.2024Trontveit

Sponseret

Tyføn Mini

28.09.2023Trontveit

Sponseret

Frisørdrømme indenfor rækkevidde

02.08.2023Trontveit

Sponseret

Trontveit ApS: Vinder af Scandinavian Business Awards 2023

24.05.2023Trontveit

Sponseret

PURE Miracle Oil ATTITUDE - Et mirakel du skal opleve

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023