IdHAIR vinder prestigefyldt pris

Magasinet LIV har kåret IdHAIR til bedste produkt på markedet

IdHAIR Colour Bomb vinder LIVs Pro Age pris 2023. Foto: IdHAIR

IdHAIR Colour Bomb, et revolutionerende hårplejeprodukt, har netop modtaget den prestigefyldte anerkendelse som "Årets Hårfarvepleje Produkt" fra Magasinet LIV. Denne anerkendelse markerer en betydelig milepæl for mærket IdHAIR, der er kendt for sin innovation inden for hårpleje.

Marketingchef Kasper Christensen udtrykker stor stolthed over denne anerkendelse: "Vi er utrolig stolte," siger han. Han understreger desuden, at denne pris ikke blot er en anerkendelse af et enkelt produkt, men også et bevis på IdHAIRs dygtighed og alsidighed i branchen. "Det viser, at IdHAIR er super dygtige til at skabe hårprodukter," tilføjer han og fremhæver, at mærket er meget mere end blot en hårvoks.

IdHAIR Colour Bomb er designet til at forstærke og bevare hårfarven, samtidig med at det giver næring og pleje til håret. Dets innovative formel har imponeret både forbrugere og eksperter, hvilket har resulteret i denne anerkendelse fra et førende magasin som LIV.

Denne pris bekræfter IdHAIRs position som en førende aktør på hårplejemarkedet og demonstrerer virksomhedens forpligtelse til at udvikle produkter, der ikke blot imødekommer, men overgår kundernes forventninger. Med IdHAIR Colour Bomb, har mærket endnu engang bevist sin evne til at levere topkvalitet og innovation inden for hårpleje.

IdHAIR Colour Bomb kan bestilles hos din IdHAIR Konsulent og på 8674 2822.

Mere fra...

16.05.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

Styrkende & glansgivende plejeserie

14.05.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

To nyheder fra IdHAIR!

15.04.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

Nyhed: Har du 9 sekunder?

28.03.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

IdHAIR Me Blow Dry Spray

27.03.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

IdHAIR Curly Xclusive Low Poo Shampoo

27.03.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

IdHAIR er endnu engang nomineret til Danish Beauty Awards

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023