Consciousstyle seaweed beach style creme, limited edition

Fremstillet med upcyclet tang til bæredygtige styles.

Foto: KAO

KMS, et brand med innovative professionelle hår- og stylingløsninger, introducerer CONSCIOUSSTYLE Beach Style Creme. Den banebrydende stylingcreme er den første nogensinde, der er fremstillet med upcyclet tang; den giver fugt uden at tynge, markant hold og en luftig tekstur til et ubesværet, pjusket, beach look.

Foto: KAO

Med denne lancering sætter KMS et nyt benchmark for bæredygtighed i hårplejebranchen. Ved at integrere upcyclet tang i samarbejde med Carbonwave, en public start-up virksomhed, der arbejder for at bevare verdenshavene, viser KMS, at flotte styles og miljømæssig ansvarlighed kan gå hånd i hånd. Upcyclet Sargassum-tang, en naturligt afledt teksturizer, er kernen i CONSCIOUSSTYLE Beach Style Creme formlen. Den tangbaserede emulgator blødgør formlen og giver en creme, der ikke tynger og er meget nem at påføre..

Ved at kombinere naturens kræfter med enestående innovation skaber dette alsidige stylingprodukt den meget eftertragtede vindblæste, strandagtige æstetik, der ses overalt fra catwalk'en til gadebilledet. Den unikke blanding af upcyclet tang beriger ikke kun håret, men viser også brandets engagement i at gøre en varig forskel for miljøet.

Carbonwave indsamler opskyllet tang, der samler sig på strande over hele verden, og omdanner det til en miljøvenlig ingrediens, der forhindrer dets negative indvirkning på miljøet.

"Hos KMS tror vi på kraften i innovation og ansvarlighed. Lanceringen af CONSCIOUSSTYLE Beach Style Creme markerer endnu et skridt fremad som et brand, der er engageret i bæredygtighed og upcycling af naturressourcer," siger Dominic Pratt, President, Kao Salon Division.

Mere fra...

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

22.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell revolutionerer styling med relanceringen af StyleSign serien

15.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Consciousstyle seaweed beach style creme, limited edition

17.01.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Kerasilk strengthening bond builder

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023