Torve-salon indgår bæredygtigt samarbejde

Frisør- og skønhedssalonen Care For U i Dragør laver et samarbejde med Park Styling, der er et dansk udviklet frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, der blandt andet deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser, hvor der er returpant på emballagen. Indehaver Jane Vidtfeldt har haft en lidt utraditionel indgang til frisørfaget sammenlignet med de fleste andre.

Foto: PARK Styling

28.02.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Frisør- og skønhedssalonen Care For U ligger på det hyggelige gamle torv i Dragør. Her har den ligget siden 2019, hvor indehaver Jane Vidtfeldt etablerede den. Men faktisk blev hun allerede selvstændig i 2013 lige efter, at hun blev færdigudlært som frisør. Her lejede hun en stol i den salon, hvor hun havde været elev. De færreste frisører bliver selvstændige lige, når de har fået deres svendebrev, men Janes vej ind i frisørfaget er da også lidt utraditionel. Hun er oprindeligt uddannet i butik og har i mange år arbejdet inden for servicefaget. Som 35-årig beslutter hun sig så for at skifte spor, uddanner sig som frisør og etablerer så salon for fem år siden midt i Dragør.

Salonen er todelt. I stueetagen er de tre frisører. Udover Jane er der Linda Setkov og Sofie Andersen. Mens der på 1. salen er skønhedssalon, som Marika Wójcik står for. 

”Jeg er stolt over, at jeg sammen med de andre her i huset har skabt en salon, som folk er glade for at komme i. Efter mange år i butik havde jeg lyst til en ny udfordring, og jeg er meget glad for, at jeg tog springet og blev selvstændig frisør,” siger Jane Vidtfeldt, indehaver af Care For U.

Naturlige ingredienser og pant på emballagen

Jane Vidtfeldt har valgt, at hendes frisørsalon fremover skal være en del af det professionelle frisørfællesskab Park Styling. I Park Styling er de 80 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. For Jane Vidtfeldt er det vigtigt at være med til at skubbe på den bæredygtige udvikling samtidig med at kunne tilbyde kunderne noget, som de ikke kan få uden for fællesskabets rammer.

”Vi vil gerne have, at det er en eksklusiv oplevelse at komme her hos os. Du skal hygge dig og føle, at du bliver lidt ekstra forkælet. Når du så samtidig bliver præsenteret for en produktserie, som du kun kan få og opleve i saloner, der samarbejder med Park Styling, er det med til at gøre oplevelsen ekstra særlig,” siger Jane Vidtfeldt, indehaver af Care For U.

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

15.03.2024PARK Styling

Sponseret

Vær med til at gøre en forskel for miljøet! ♻️🌎🌱

12.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Collection Launch 24' // DOK5000

06.03.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Skafte laver bæredygtigt partnerskab

05.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling blev en af de populære vindere til Business Koldings Award 2024-show

04.03.2024PARK Styling

Sponseret

Helles Salon indgår samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023