Thomas H-saloner laver bæredygtigt partnerskab

De to frisørsaloner Thomas H i Nærum starter et samarbejde med Park Styling, der er et dansk frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, der blandt andet deles om en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser. Der er også returpant på emballagen, som er lavet af genbrugsplast. I forbindelse med det nye partnerskab ændrer salonenerne navn til ’Park By Thomas H’, og salonen i Nærum Hovedgade er samtidig blevet renoveret.

Foto: Park Styling

Der er to Thomas H-saloner i Nærum. ’H’ står for Holm, og Thomas Holm blev indehaver af salonen i Nærum Hovedgade for 27 år siden, men han startede der allerede som frisørassistent ni år forinden. I 2016 blev en salon til to, da han fik mulighed for at overtage salonen på Nærumvænge Torv. De er to frisører i hver salon, men Thomas Holm ser gerne, at de bliver flere.

”Det vil være godt, hvis vi kan udvide vores team, så der er flere hænder til rådighed. Men det skal ikke være for enhver pris. Det er et krav, at man har den 4-årige frisøruddannelse, for vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Så vil jeg hellere have lidt længere arbejdsdage,” siger Thomas Holm, indehaver af Park By Thomas H.

 Fokus på bæredygtighed

Thomas Holm har valgt, at de to saloner fremover skal være en del af det professionelle frisørfællesskab Park Styling. I Park Styling er de 80 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. Emballagen er i øvrigt også lavet af genbrugsplast For Lykke Jensen er det vigtigt nu at blive en del af den bæredygtige udvikling inden for frisørfaget som en del af et professionelt fællesskab, hvor man også kan være med til at sætte sit præg.

”Vi får nu et kæmpestort netværk af kollegaer rundt om i Danmark, der ligesom vi er selvstændige, og som også gerne vil være med til at udvikle vores fag i en mere bæredygtig retning,” siger Thomas Holm, indehaver af Park By Thomas H.

Thomas Holm har netop renoveret lokalerne i Nærum Hovedgade, mens salonen på Nærumvænge Torv har fået en lettere make-over, da den blev renoveret i forbindelse med overtagelsen for kun syv år siden.

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

24.05.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Cèsar Eugenio i Esbjerg og Ribe laver et partnerskab med Park Styling!

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

House of Balayage er blevet en del af PARK Styling og Intercoiffure Mondial

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023