Peach Fuzz er årets farve 2024

Pantone introducerer Pantone Color of the Year 2024: PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. En blid og givende blød ferskennuance – en mellemting mellem pink og range - der sender signaler om venlighed og medfølelse. I skønhedsbranchen giver den en æterisk, reflekterende finish til håret og skaber en naturlig rosenrød glød.

Foto: Pantone/PAN COY

19.12.2023

Pia Finne, hair.dk

Peach Fuzz, der er Årets Pantonefarve 2024, markerer 25-års jubilæet for Pantone Color of the Year-programmet.

Peach Fuzz, en fløjlsagtig blid ferskennuance, der beriger sind, krop og sjæl. I en tid med uro i mange aspekter af vores liv, vokser vores behov for omsorg, empati og medfølelse sig stadig stærkere, ligesom vores forestillinger om en mere fredelig fremtid. 

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz er en varm og hyggelig nuance, der fremhæver vores ønske om samvær med andre og den følelse af fristed, det skaber, samtidig udgør den en frisk tilgang til en ny blødhed. 

Peach Fuzz er subtilt sensuel. Det er en dybfølt ferskenfarve, der giver en følelse af ømhed og kommunikerer et budskab om omsorg og deling, fællesskab og samarbejde. "En hyggelig ferskenfarve, blødt beliggende mellem pink og orange. Peach Fuzz sender signaler om samhørighed, den inspirerer til rekalibrering og giver en kærkommen mulighed for at skabe ro, den giver os rum til at være, føle, helbrede og blomstre, uanset om vi bruger tid sammen med andre eller tager os tid til at nyde et øjeblik alene", siger Leatrice Eiseman, administrerende direktør, Pantone Color Institute. 

Foto: Pantone/PAN COY

"PANTONE 13-1023 Peach Fuzz kan give fred og ro i sjælen, og den kan styrke vores velbefindende. Det er en idé, lige så meget som det er en følelse. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz vækker vores sanser med den hyggelige tilstedeværelse af taktilitet og varme", siger hun videre. ”Peach Fuzz er følsom, men sød og luftig, og dermed giver den løfte om en ny modernitet. Omdrejningspunktet er den menneskelige oplevelse af at berige og pleje sindet, kroppen og sjælen, men det er det også en stille sofistikeret og moderne fersken-tone med dybde, hvis blide lethed er underspillet, men virkningsfuld, og som bringer skønhed til den digitale verden. Poetisk og romantisk, en ren ferskentone med en vintage vibe. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz afspejler fortiden, men den er blevet kalibreret til at have en moderne fornemmelse”.

Peach Fuzz i skønhedsbranchen 

Peach Fuzz en moderne fersken med dybde, hvis blide lethed er underspillet, og tilføjer en æterisk, reflekterende finish til håret og skaber en naturlig rosenrød glød, der udjævner teinten på tværs af en lang række undertoner. 

Peach Fuzz er en overraskende alsidig farve, der opliver huden og tilføjer blød varme til øjne, læber og kinder, hvilket får alle, der bærer den, til at se mere sunde ud. Den er frisk og ungdommelig, når den kombineres med jordbrune farver og skaber en mere dramatisk kontrast, når den kombineres med dybe røde og blommer, og åbner døren til et bredt udvalg af læbestift, rødme, hudfarve og konturmuligheder. 

Negledesign, der indeholder PANTONE® 13-1023 Peach Fuzz, udtrykker et budskab om ømhed og er romantiske, uskyldige og søde. 

Om Pantone

Pantone giver det universelle farvesprog, der muliggør farvekritiske beslutninger gennem hvert trin i arbejdsgangen for mærker og producenter. Mere end 10 millioner designere og producenter over hele verden stoler på Pantone-produkter og -tjenester i forhold til at hjælpe med at definere, kommunikere og kontrollere farver fra inspiration til realisering - ved at udnytte avanceret X-Rite-teknologi til at opnå farvekonsistens på tværs af forskellige materialer og finish til grafik, mode og produktdesign. 

www.pantone.com/color-of-the-year/2024

Relateret indhold

23.02.2024hair.dk

Et forår i farver

22.02.2024hair.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

20.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Brun og Børster

19.02.2024hair.dk

Trenden AW24/25: hårmoden og tøjmoden går hånd i hånd

Smukke accessories fra BelVu

15.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

13.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

VERDENS NYHED KUN I DANMARK

13.02.2024hair.dk

Danish Beauty Award hylder branchens aktører

11.02.2024HAIR AND BODY CARE NORDIC

Sponseret

Nine Yards

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
PARK Styling
Kursus
KURSUSKALENDER FOR ALLE FRISØRER 2024/2025

Se her alle de fantastiske kurser PARK tilbyder!

Dato

01.01.2024

Sted

Danmark

ZENZ
Kursus
Trend herre/dame

Et 3-dags kursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Dato

26.02.2024

Tid

09:00

Sted

Thoravej 7, st. 2400 København NV, Denmark

Upgrade Hair
Kursus
INSPIRATIONS AFTEN

Denne aften byder på alt lige fra balayage til nye farveteknikker

Dato

26.02.2024

Tid

18:30

Sted

Glostrup, Varde og Aalborg

ICON HAIRSPA A/S
Kursus
Brunch med Kevin.Murphy

Hvis du har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne og få nogle stylingstips til forårets komme, så sørger vi for brunch og kaffe på en Cafe i nærheden af dig. To af vores undervisere vil fortælle om lidt om udvalgte Kevin Murphy produkter konceptet bag Kevin Murphy.

Dato

27.02.2024

Tid

09:00

Sted

Bows and Balloons, Teglholmens Østkaj 69, 2450 København

Pact Nordic A/S
Kursus
Color Academy personlig udvikling indenfor Philip Martin’s fantastiske farveverden

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Dato

27.02.2024

Tid

09:30

Sted

Aarhus

FRISØRLAND.DK
Kursus
MoreTeaSir // Frisørland kursus

Du skal med når Frisørland & MoreTeaSir præsenterer forårets og sommerens nyeste trends og tendenser. Vi har denne sæson inviteret MORETEASIR med på vores trend tour ss24, for at give dig mulighed for at blive inspireret til at se hår, klippe- og farveteknikker og stylinger fra en ny vinkel. Her vil hverdagens kunder møde kundetypen, som tør dét ekstra, og tør skille sig ud fra mængden. Vi byder velkommen til Hasse Kliem, som leverer anderledes, men super fedt hår, inde for alle kønnets rammer. Mad serveres fra kl. 18.30.

Dato

27.02.2024

Tid

19:00

Sted

Aalborg

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023