PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

3 x award vindere blandt PARK Styling produkterne

Foto: PARK Styling

06.05.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

PARK Styling fejrer en storslået sejr med tre af deres topprodukter, der netop har vundet høje anerkendelser fra dommerne ved Universal Beauty Awards i London, 2024.

Først og fremmest har PARK's Ylang Ylang Shampoo triumferet som den bedste shampoo i Skandinavien! Med en ekspertblanding af Ylang Ylang, lavendel og appelsin har denne unikke formel vundet ros for dens evne til skånsomt at rense håret samt genopbygge det og nærer i dybden på en enestående måde. Denne milde shampoo er ideel til kemisk behandlet og farvet hår - med naturligt indhold forlænges farvens holdbarhed og efterlader håret blødt og fyldt med vitalitet.

Men det stopper ikke der. PARK's Pro Styler glattejern har også strålet på scenen ved at vinde guld, som det bedste hårredskab/værktøj ved Universal Beauty Awards 2024! Glattejernet er blevet hyldet for sin enestående ydeevne, der giver den ultimative kontrol over håret uanset hvilken style der ønskes. Takket være den keramiske nanoteknologi, reducerer PARK Pro Styler fugttab og eliminerer statisk elektricitet i håret. 

Til sidst men ikke mindst vinder PARK's Lip Oil bronze for den bedste læbeolie. Med dens unikke formel tilføjer den ultimativ næring og reparerende effekter til læberne. Tilføjelserne af naturlige olier samt aloe-ekstrakt fugter læberne og efterlader dem bløde og fugtede - med den tilføjet perlemor, er man garanteret et glamourøst præg på læberne til både hverdagen og særlige begivenheder. 

PARK er stolte og ydmyge over disse prestigefyldte priser og ser frem til at fortsætte med at levere produkter af højeste kvalitet, der fremhæver den naturlige skønhed hos alle deres kunder. Med disse prisvindende produkter er PARK fast besluttet på at forblive en førende aktør inden for skønhedsindustrien, og de håber, at deres kunder vil elske og værdsætte disse prisbelønnede produkter ligesom dommerne har gjort det.

Foto: PARK Styling

Foto: PARK Styling

Foto: PARK Styling

Mere fra...

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

Specialiseret frisørsalon runder 10 år

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023