Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

Fire forhenværende frisører i Klipperiet har overtaget lokaler og inventar i Maribo efter konkursboet. Sammen med tre andre tidligere ansatte har Lynda Asperup startet sin egen frisørsalon. Det har hun valgt at gøre i samarbejde med Park Styling, som er et professionelt frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser samt webshop og markedsføring.

Foto: AP

26.04.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Lige efter påske åbnede frisørsalonen Park By The Blowout på torvet i Maribo. I salonen finder kunderne lutter velkendte ansigter, for det er Lynda Asperup, som var ansat i den nu konkursramte kæde Klipperiet, der er indehaver af salonen. Med sig har hun Marie Abrahamsen, Søs Jespersen og Mary Drangberg, der alle tre også har arbejdet der tidligere.

Lynda kommer fra Guatemala og har boet i Danmark siden 2001. Hun er uddannet frisør, men har gennem årene drevet flere forskellige virksomheder, blandt andet et vikarbureau og en skønhedsklinik. Nu bliver hun så selvstændig igen, men hun gør det kun, fordi de andre også er med på ideen.

”Vi er en rigtig god gruppe bestående af ambitiøse og varme mennesker, der arbejder godt sammen og vil hinanden det bedste. Vi var vildt kede af, hvad der skete, og så har vi set på mulighederne for at starte for os selv mere eller mindre lige siden. At det er mig, som er indehaveren er nok, fordi jeg har masser erfaring med at drive virksomhed. Hvis de andre tre ikke var med, så havde jeg ikke gjort det. Det er kun, fordi vi gør det sammen,” siger Lynda Asperup, indehaver af Park By The Blowout.

Får Danmarks største i ryggen

Lynda Asperup har allerede fra indgået et markant samarbejde, idet hun har lavet et partnerskab med Park Styling. Her bliver salonen en del af et professionelt fællesskab med 95 andre selvstændige frisørsaloner, der deles om driftsforhold og udvikling af nye tiltag. Eksempelvis har man en skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. Man deles også om efteruddannelse og markedsføring.

”Vi har haft en god dialog med Park Styling, der har været gode til at lytte til vores ønsker. Det er ikke normalt, at man som nystartet salon får en aktør som Park Styling i ryggen, og vi er vildt glade for, at de gerne vil være en del af projektet. Det betyder meget for os,” siger Lynda Asperup.

For yderligere information

  • Kontakt: Lynda Asperup, indehaver af Park By The Blowout, på tlf. 24 87 00 77
  • Besøg: www.parkstyling.com

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

Specialiseret frisørsalon runder 10 år

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023