Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

Cityfrisørerne i Nørregade indgår et samarbejde med Park Styling. I Park Styling bliver indehaverne Jens Rasmussen og Conni Crafack en del af et professionelt frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser samt webshop og markedsføring. I forbindelse med partnerskabet udvides salonens navn til Park By Cityfrisørerne.

Foto: PARK Styling

26.04.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Salonen Cityfrisørerne har været en del af Nørregade siden 1978, og Jens Rasmussen, der ejer salonen sammen med sin kone Conni Crafack, har været en del af salonen i næsten alle årene. Jens begynder som frisørassistent i 1980, og i 1988 køber han 50% af salonen. Samme år starter Conni som frisørassistent i salonen. 15 år senere er de to for længst blevet gift og overtager hele salonen, da den tidligere medejer går på pension. Udover Conni og Jens er der fem ansatte, hvoraf intet mindre end tre er frisørelever.

”Det er vigtigt for både Jens og jeg at være med til at tage ansvar for at uddanne nye frisører. Gennem årene har vi haft omkring 40 elever. Det er en stor glæde i hverdagen, hvor eleverne er gode til at byde ind, og hvor de også er med til at holde os garvede til ilden,” siger Conni Crafack, medindehaver af Park By Cityfrisørerne.

Faglig udvikling og unikke produkter

Nu har Jens og Conni valgt at lave et samarbejde med Park Styling. Her bliver de en del af et professionelt fællesskab med 95 selvstændige frisørsaloner, der deles om driftsforhold og udvikling af nye tiltag. Eksempelvis har man en skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. Man deles også om efteruddannelse og markedsføring.

”Vi er glade for at blive en del af et fællesskab med mange andre selvstændige frisører, som vi kan udveksle erfaringer og ideer med. Det har også vægtet meget tungt, at vi får vores egen eksklusive produktserie, der har en høj kvalitet, og som ikke er på hylderne i alle supermarkederne. Det er med til at gøre det til en oplevelse at blive klippet hos os,” siger Jens Rasmussen, medindehaver af Park By Cityfrisørerne.

I Vejle kender man allerede til Park Styling, idet Frk. Filia, der i sommeren 2023 flyttede fra Nørregade til Vestergade, har haft et partnerskab med fællesskabet siden 2019.

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

Specialiseret frisørsalon runder 10 år

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023