Helles Salon indgår samarbejde med Park Styling

Helles Salon i Skælskør styrker den bæredygtige profil og laver et samarbejde med Park Styling. Det er et dansk udviklet frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som blandt andet deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser, hvor der er returpant på emballagen. Indehaver Helle Bohl er selv indfødt skælskørianer og har haft salonen i mere end fire årtier.

Foto: PARK Styling

04.03.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Der er ikke noget at sige til, hvis de fleste i Skælskør og omegn kender til og måske også føler, at Helles Salon i Algade altid har været der. For Helle Bohl startede sin frisørsalon tilbage i 1982, altså for 42 år siden. Dengang var hun blot 20 år gammel og havde været udlært et års tid. Udover Helle er der tre frisørassistenter i salonen. Pia Müller har været der i 32 år og Marianne C. Nielsen i 30 år. Danmarks måske mest sammentømrede frisørtrio fik for to år siden selskab af Olga Pulova, som er en dygtig frisør, der er flygtet fra krigen i Ukraine.

”Jeg trives med at være selvstændig frisør, og jeg er enormt taknemmelig for, at Pia og Marianne har været med på rejsen i så mange år. Det er fantastisk. Og så har vi fået mulighed for at få Olga med på holdet, og hun kommer med en meget stærk faglighed og stor viden. Årsagen til, at hun er her, er selvfølgelig meget trist, men vi er glade for, at hun er blevet en del af vores team,” siger Helle Bohl, indehaver af Helles Salon.

Fremtiden er bæredygtig

Helle Bohl har nu truffet en beslutning om, at hendes salon skal være en del af det professionelle frisørfællesskab Park Styling. I Park Styling er de 80 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. 

”Det er vigtigt for mig, at vi bliver ved med at udfordre os selv, og at der løbende sker noget nyt i salonen. Bæredygtighed er fremtiden inden for frisørfaget, og Park Styling er med helt fremme i udviklingen. Samtidig glæder vi os også til at få en masse nye kollegaer i hele landet, der ligesom vi er selvstændige, og som vi helt sikkert kan få meget ud af at sparre med, og hvor vi også kan dele ud af de mange erfaringer, vi har gjort os gennem årene,” siger Helle Bohl.

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

15.03.2024PARK Styling

Sponseret

Vær med til at gøre en forskel for miljøet! ♻️🌎🌱

12.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Collection Launch 24' // DOK5000

06.03.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Skafte laver bæredygtigt partnerskab

05.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling blev en af de populære vindere til Business Koldings Award 2024-show

04.03.2024PARK Styling

Sponseret

Helles Salon indgår samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023