Frisør Skafte laver bæredygtigt partnerskab

Frisør Skafte i Nakskov indgår et samarbejde med Park Styling. Det er et dansk udviklet frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som blandt andet deles om en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser. Produktserien forhandles eksklusivt af Park Styling-partnere, og der er indført returpant på emballagen, som sendes til genanvendelse. I forbindelse med det nye partnerskab udvides navnet på salonen til ’Park By Frisør Skafte’.

Foto: PARK Styling

06.03.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

Line Skafte har været en del af Frisør Skafte på Axeltorv i Nakskov siden 2008. Her blev hun ansat som frisørassistent lige efter, at hun blev færdig med sin uddannelse. I 2017 blev hun partner i salonen, der samtidig fik navnet ’Skov og Skafte’. Det hed salonen så frem til i sommers, hvor den kompagnon, som havde taget Line ind, flyttede til Nykøbing, og derfor overlod salonen til hende.

Naturlige ingredienser og ingen parabener

Line Skafte har valgt, at hendes salon skal være en del af det professionelle og danske frisørfællesskab Park Styling. I Park Styling er de 80 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen.

Med sig i salonen har Line to frisørassistenter. Susanne From har været der i fire år, og for en måned siden startede Amalie Szymula, som er nyudlært frisør, men kommer fra en frisør i Nykøbing, der også er en del af Park Stylings frisørfællesskab.

”Ved at lave et samarbejde med Park Styling kan vi nu tilbyde vores kunder noget eksklusivt, som de ikke bare kan finde på hylderne i et eller andet supermarked eller på en tilfældig webshop. Det er med til at gøre det til en særlig oplevelse at komme i vores salon, og det glæder jeg mig til at dele med vores kunder,” siger Line Skafte, indehaver af Park By Frisør Skafte. 

For yderligere information

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

26.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Blade Sakse kollektion!

15.03.2024PARK Styling

Sponseret

Vær med til at gøre en forskel for miljøet! ♻️🌎🌱

12.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Collection Launch 24' // DOK5000

06.03.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Skafte laver bæredygtigt partnerskab

05.03.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling blev en af de populære vindere til Business Koldings Award 2024-show

04.03.2024PARK Styling

Sponseret

Helles Salon indgår samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023