Frisør Cèsar Eugenio i Esbjerg og Ribe laver et partnerskab med Park Styling!

Frisør Cèsar Eugenio med saloner i Esbjerg og Ribe laver et partnerskab med Park Styling. I Park Styling bliver Jesper og Cèsar Eugenio en del af et professionelt frisørfællesskab bestående af selvstændige frisører, som deles om uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige ingredienser samt webshop og markedsføring. I forbindelse med partnerskabet ændrer de to saloner navn til Park By Cèsar Eugenio.

Foto: PARK Styling

24.05.2024

Sponseret

Anders Piper Laursen, PARK Styling

I 2007 flytter det dansk-spanske par Jesper og Cèsar Eugenio fra Spanien til Danmark, og her åbner de en frisørsalon i Stormgade i det centrale Esbjerg. 11 år senere udvider de med endnu en salon i Ribe. Den ligger på Overdammen. Fordelt på de to saloner er der foruden Jesper og Cèsar i alt 11 ansatte, og i både Esbjerg og Ribe er der lavet dedikerede herre- og dameafdelinger. Salonen i Esbjerg er blevet kåret til byens bedste i to år i træk i 2018 og 2019.

”Vi gør os umage med at tilbyde vores kunder en oplevelse, som matcher både deres ønsker og behov. Vi rummer den modebevidste kvinde, og vi kan også byde manden, der ønsker at træde ind i en barbershop, velkommen. Det får vi rigtig meget positiv feedback omkring,” siger Cèsar Eugenio, Park By Cèsar Eugenio.

Fællesskab og faglig udvikling

Nu har Jesper og César valgt at lave et samarbejde med Park Styling. Her bliver de en del af et professionelt fællesskab med 95 selvstændige frisørsaloner, der deles om driftsforhold og udvikling af nye tiltag. Eksempelvis har man en skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre, og som kun forhandles i saloner og på fællesskabets webshop. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage igen. Man deles også om efteruddannelse og markedsføring.

”Vi har været på udkig efter et nyt samarbejde, hvor vi kunne fortsætte vores faglige udvikling. Med Park Styling bliver vi en del af et stærkt professionelt fællesskab med rig mulighed for sparring og efteruddannelse. Vi glæder os til at bidrage til fællesskabet med vores egne erfaringer og selv få en masse inspiration den anden vej,” siger Jesper Eugenio, Park By Cèsar Eugenio.

For yderligere information

  • Kontakt:  Jesper Eugenio, Park By Cèsar Eugenio, på tlf. 75 12 01 05
  • Besøg: www.parkstyling.com
  • Besøg: www.eugenio.dk

Om Park Styling

Park Styling, der fokuserer på bæredygtighed, vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører. Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og egne eksklusive produkter med naturligt indhold, som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.

Park har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser under eget internationalt akademi sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

Park Styling har hovedkvarter i Kolding og er Nordens hurtigst voksende frisørfællesskab med saloner i mere end 70 danske byer samt i Tyskland, Norge og Færøerne.

Mere fra...

24.05.2024PARK Styling

Sponseret

Frisør Cèsar Eugenio i Esbjerg og Ribe laver et partnerskab med Park Styling!

22.05.2024PARK Styling

Sponseret

House of Balayage er blevet en del af PARK Styling og Intercoiffure Mondial

06.05.2024PARK Styling

Sponseret

PARK Styling vinder priser til Universal Beauty Awards 2024

01.05.2024PARK Styling

Sponseret

Nyt partnerskab skal give frisørsalon vokseværk

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Kendt Vejle-salon laver nyt partnerskab

26.04.2024PARK Styling

Sponseret

Nystartet salon laver samarbejde med Park Styling

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023