ZENZ

Slået op d. 01.03.2024

Drømmer du om et job hos ZENZ?

Ønsker du at deltage i Fashion Week, at blive undervist af frisører fra hele verden eller deltage i stylingopgaver i forbindelse med photoshoots? Så er ZENZ måske noget for dig.

Stilling
Assistent
Ansættelsesforhold
Fuldtid+Deltid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Vestergade 6A Aarhus
Kontaktmail
sarah@zenz.dk
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Zenz.

Vi søger assistenter til vores salon i Aarhus. 

Hos ZENZ går vi hverken på kompromis med kvalitet, gode arbejdsforhold eller din faglige udvikling – du vil blive undervist, således du kan blive ved med at udvikle dig inden for frisørfaget.

Vi søger i øjeblikket nye medarbejdere hos ZENZ, hvorfor du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og grunden til, at du gerne vil være en del af Team ZENZ. 
 

Vi søger assistenter hos ZENZ. Klik her for at læse mere.

Foto: Zenz

Vi hjælper dig med at få kunder og udvikle din kreativitet og faglighed internt på ZENZ Academy. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og fleksible arbejdstider.

Du vil blive en del af et salonteam, hvor vi hjælper hinanden og sikrer de bedste arbejdsforhold i branchen. Vi laver shows og deltager i modeugen, hvor vores medarbejdere kan få lov til at arbejde med de sejeste, danske modebrands.

Foto: Zenz

Lidt om os

ZENZ er med mere end 120 ansatte Danmarks største selvstændige frisørkæde, hvor vi er frontløbere for en mere sund og bæredygtig skønhedsindustri. Vores produkter bruges i over 800 saloner i mere end 15 lande. Derudover bruges de i vores 15 ZENZ-koncept saloner samt hos vores 8 ZENZ Green Partners. 

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at skrive til vores HR leder Sarah Søndergaard på sarah@zenz.dk.

Se mere her: zenz.dk 

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023