Pact Nordic A/S

Kursus

Color academy - personlig udvikling indenfor Philip Martin's fantastiske farveverden

Vores Color Academy er skabt til dig, der ønsker at komme med på en udviklingsrejse indenfor hele vores farveunivers og blive endnu stærkere som colorist.

Kategori

Kursus

Sted

Fredericia

Start dato

23. september 2024 kl. 09:30

Slut dato

23. september 2024 kl. 17:00

Foto: Pact Nordic

På vores Color Academy har vi hele 11 forskellige farveteknikker, som du har mulighed for at vælge imellem, så du føler dig langt mere tryg og stærkere i at farve i din hverdag. 

Kurset er for alle frisører der ønsker inspiration og nye teknikker – og er et fælles rum for assistenter og elever uanset erfaring. 

Målet er at udvikle dig til en endnu bedre colorist og skabe mere business i din salon. Kurset skal ikke opleves som en eksamen, men som en personlig udvikling for dig. 

På kurset vælger du én af de 11 farveopgaver, vores kompendie indeholder. 

De 11 opgaver er: 

 1. True Color Experience
 2. Global bleach and shadow – helafblegning inkl. toning/gloss
 3. Folie – babylights – teasielights – lowlights – highlights
 4. Balayage – folieyage
 5. Gråhårs dækning – blending
 6. Toning – glossing
 7. Faceframe – color blocks
 8. Color Correction – fra varm til koldere eller fra kold/naturlig til varm
 9. Color Correction – fra lys til mørkere
 10. Fra farvetung til lækker brunette
 11. Lysningsfarve – Extralift fra True Color

Tilmelding på info@pactnordic.dk eller tlf.: tlf.: 70 22 33 54

Se program for dagen mm. her: Color Academy - Pact Nordic - Hair & Technology

Se hele vores vores kursusprogram her: Kursuskalender - Pact Nordic - Hair & Technology

Pact Education:

Vi har siden 2014 udgivet vores egne klippekollektioner og klippebøger, og vi har gennem årene lavet utallige hårshows og seminarer i både ind- og udland, bl.a. til World of Color og Nordic Hair Award. I 2019 blev vi af Intercoiffure kåret til Best Continental Academy 2019. 

PACT Education er drevet af en stor passion for vores fag og vi tror på, at konstant træning, udvik­ling, venskab og samarbejde er det brændstof der skal til, for at vi kan inspirere og videreudvikle andre. Derfor holder vi os altid opdateret på hvad der sker m.h.t. mode, trends og tendenser ude i verden, og vi lader os selv inspirere og undervise af nogle af verdens dygtigste frisører. Kommer du på et kursus med os vil du blive mødt af et jordnært team, der forstår at undervise i øjenhøjde og give faglig viden fra sig på en utrolig lærerig og inspirerende måde. Vi har et stort udvalg af kurser, så vi kan udvikle, inspirere og flytte dig fagligt lige netop der, hvor du ønsker at udvikle dig yderligere. 

Vi består af et stærkt team af frisører og stylister, der deler en klar vision om at inspirere og styrke den måde, vi som individuelle frisører og stylister tænker og arbejder på. I teamet er vi både colori­ster, makeupartister, klippeteknikere og undervisere med stor ekspertise og erfaring inden for bl.a. salg og salgspsykologi, kundeservice, markedsføring og salondrift. 

Vi tror nemlig på, at du – ud fra skarpe teknikker og personlig udvikling, kan gøre en forskel som frisør og være med til at skabe unikke personligheder. 

Husk; at alle vores kurser passer perfekt både til elever og assistenter. 

Flere Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023