Pact Nordic A/S

Kursus

BALAYAGE og alle de nyeste frihåndsteknikker

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salon­venlige balayage teknikker?

Kategori

Kursus

Sted

Aarhus

Start dato

3. september 2024 kl. 09:30

Slut dato

3. september 2024 kl. 17:00

Foto: Pact Nordic

Balayage betyder oversat “at stryge på håret”. Måske du allerede har prøvet at lave balayage, men synes det er svært i praksis.

Så har vi skræddersyet det perfekte kursus, hvor vi tager dig igennem alt det du har brug for at kunne lave de smukke og efterspurgte balayage behandlinger.

Du får:

  • Indblik i balayage historien, hvor startede det og hvordan har det udviklet sig gennem tiden.
  • Demo hvor der vises teknikker til opdeling, indlægning og hvordan du skaber de smukkeste “blend” sammen med kundens eget hår.
  • Hvad er det perfekte værktøj for at få det flotteste resultat på kortest tid?
  • Vi kommer omkring faceframe, color blocks, teasielights, balayage mm.
  • Træning på egen model hvor du både laver en balayage og efterfølgende påfører en lækker gloss/toning, rootmelt mm. for at opnå det bedste resultat.

Tilmelding på info@pactnordic.dk eller tlf.: tlf.: 70 22 33 54

Se mere info her: Balayage - Pact Nordic - Hair & Technology

Se hele vores vores kursusprogram her: Kursuskalender - Pact Nordic - Hair & TechnologyPact Education:
Vi har siden 2014 udgivet vores egne klippekollektioner og klippebøger, og vi har gennem årene lavet utallige hårshows og seminarer i både ind- og udland, bl.a. til World of Color og Nordic Hair Award. I 2019 blev vi af Intercoiffure kåret til Best Continental Academy 2019.

PACT Education er drevet af en stor passion for vores fag og vi tror på, at konstant træning, udvik­ling, venskab og samarbejde er det brændstof der skal til, for at vi kan inspirere og videreudvikle andre. Derfor holder vi os altid opdateret på hvad der sker m.h.t. mode, trends og tendenser ude i verden, og vi lader os selv inspirere og undervise af nogle af verdens dygtigste frisører. Kommer du på et kursus med os vil du blive mødt af et jordnært team, der forstår at undervise i øjenhøjde og give faglig viden fra sig på en utrolig lærerig og inspirerende måde. Vi har et stort udvalg af kurser, så vi kan udvikle, inspirere og flytte dig fagligt lige netop der, hvor du ønsker at udvikle dig yderligere.

Vi består af et stærkt team af frisører og stylister, der deler en klar vision om at inspirere og styrke den måde, vi som individuelle frisører og stylister tænker og arbejder på. I teamet er vi både colori­ster, makeupartister, klippeteknikere og undervisere med stor ekspertise og erfaring inden for bl.a. salg og salgspsykologi, kundeservice, markedsføring og salondrift.

Vi tror nemlig på, at du – ud fra skarpe teknikker og personlig udvikling, kan gøre en forskel som frisør og være med til at skabe unikke personligheder.

Husk; at alle vores kurser passer perfekt både til elever og assistenter.

Flere Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023