Vinderne af FONDATION GUILLAUME fotokonkurrence 2023

Da Intercoiffure forleden holdt arrangement i samarbejde med L’Oréal blev vinderne af FONDATION GUILLAUME fotokonkurrence 2023 afsløret.

Fotos af Agathe, der vandt 1. præmien i FONDATION GUILLAUME fotokonkurrence 2023.. Foto: Agathe from Zenz@agatheprinshair

Førstepladsen gik til Agathe fra Zenz, andenpladsen gik til Amalie fra Zenz og tredjepladsen gik til Ida fra Terkelsen, der også vandt konkurrencen om flest likes på Facebook. 

Fotokonkurrencen er arrangeret i samarbejde med L’Oréal, og udgangspunktet er, at de unge skal lave video og foto for L’Oréal.  

”Jeg har i år valgt, at alle seks unge deltagere skal være med til at lave L’Oréals billeder”, lyder det fra Sascha Hirtsgaard, der er præsident for Intercoiffures unge afdeling FONDATION GUILLAUME. 

De tre vindere har desuden vundet en plads på FONDATION GUILLAUMEs dreamteam, det kreative team, der i løbet af året skal repræsentere FG ved shows og lignende. 

Førstepræmien i fotokonkurrencen er en tur til Saint Tropez i Sydfrankrig med Intercoiffure og unge fra hele verden, og hvor Agathe, der vandt konkurrencen skal være medansvarlig for et FG-show. 

Amalie, der vandt anden præmien, får et L’Oréal-kursus med Creademic, og tredjepræmien er en goodiebag fra L’Oréal. 

For at deltage i konkurrencen har de unge skabt en fotoserie bestående af 4-6 billeder samt en tekst, hvor de beskriver, hvordan de har brugt L’Oreal’s produkter, hvorfor med videre. 

”De unge, der deltager i fotokonkurrencen, får en kæmpestor oplevelse. De lærer meget om sig selv igennem processen, om at lave billeder og video, og sidegevinsten er, at salonen samtidig får billeder, der kan bruges i markedsføringen”, slutter Sascha Hirtsgaard. 

-PF 

Artikler

31.05.2023|hair.dk

Gitti Conscious Beauty til Danmark

30.05.2023|hair.dk

Jeg tror på god karma

30.05.2023|hair.dk

Husk momsen 1. juni

30.05.2023|hair.dk

British Hairdressing Business Awards 2023

25.05.2023|hair.dk

Sommer i en krukke

23.05.2023|hair.dk

Man skal være specialist i det man gør

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023