Velkommen til Upgrade Hair`s Education program

Vi i Upgrade hair tror på, at Education & træning er vejen til succes. Så hvis du er enig og ønsker succes, så lad dig inspirere i vores Education univers og lad vores Creative education team & mentor-coach hjælpe dig til next level.

Foto: Upgrade Hair

Vi udforsker nye teknologier og brands for hele tiden at være opdaterede på, hvad der sker på produktmarkedet og ikke mindst udvikler vi egne kompetencer, for altid at kunne give dig det bedste, som du kan give til dine kunder. 

Vi tilbyder kurser lige fra produkt & farvetræning, klippekurser med de nyeste trends direkte fra Milano, mindset, attitude & empower yourself kurser, vision & målsætningstræning, hvordan kommer du fra drøm til succes & optimer dit salg, er alle områder et udpluk af det, vi kan tilbyde dig i vores education program

Kurserne er sammensat således, at du kan booke det specifikke kursus i din forretning, eller sammensætte et efter dine specifikke ønsker. Du har også mulighed for at booke et kursus sammen med en anden forretning og hermed dele udgifterne. 

Book en tekniker i din salon: 

Vi tilbyder også et specifikt skræddersyet kursus med en tekniker i din forretning, her sammensætter vi træningen ud fra det du har brug for. Dette kunne eks. være en sammenkobling af flere kurser eller noget helt andet. 

Info om priser, booking og spørgsmål kontakt coach & Education manager: Gitte Flyvbjerg-Sørensen på 42138100 eller mail gitte@upgradehair.dk 

Alle kurser er + kørsel (2 kr. pr. Km. + broafgift) 

Bliv en del af vores Upgrade koncept hvor du får en masse fordele + udvalgte kurser U/B

LÆS VORES EDUCATION PROGRAM HER.

Mere fra...

19.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion perfectionist & Curl passion shaper

11.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion enhancing fluid

04.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion mask

19.03.2024Upgrade Hair

Sponseret

Nyhed: Max Pro trådløst glattejern

21.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Milk Shake Tonings spray

19.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Velkommen til Upgrade Hair`s Education program

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023