Skønheden fra naturen

Skabt med hjertet.

Foto: Upgradehair

Dedikerede produkter, og naturlige og levende resultater til alle hårtyper. Milk_Shake produkterne  er udviklet i Milano og er til alle hårpleje- og stylingbehov. Om det er til farvet hår, hovedbundsproblemer, krøller eller toner i håret, har serien alt, hvad man som frisør måtte ønske at kunne tilbyde sine kunder.
Serien rummer en verden af frugt, mælk, søde delikate dufte og med en lækker konsistens, er produkter unikke. Hvert eneste aktive stof er nøje udvalgt for sin langvarige virkning på hårets struktur og udseende. Resultatet er et levende glansfuldt hår.

Filosofien bag produktlinjen er  at trække på naturens fordele, og derfor indeholder de naturlige ingredienser som: Mælke- og  yoghurtproteiner og plante- og frugtekstrakter, som er unikke naturlige ingredienser som oftest også er økologiske, der alle trækker på naturens fordele og øger hårets naturlige skønhed.
Andre gavnlige ingredienser i Milk_Shake serien er: Kamille, sheabutter, honning, jojoba, bivoks, blåbær, mango, papaya, salvie, ris 
 

Artikler

10.08.2023|Upgradehair

|Sponseret

Når naturen inspirere til skønhed & der er fokus på bæredygtighed & velvære & en bred vifte af helt unikke produkter fra milano.

09.08.2023|Upgradehair

|Sponseret

Et univers af kvalitets produkter til den bevidste & unikke mand

08.08.2023|Upgradehair

|Sponseret

Skønheden fra naturen

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023